שרשור הילי ילון

אני אישית....

לא מעריצה שום שחקן מהשמינייה...... מיכאל ואדם אכן חתיכים, הילי נראית מדהים ומשחקת מצוין אבל אנ'לא מעריצה אותם
.... ______________ הילי שחקנית מדהימה. אני מאוד אוהבת את איה, היא דמות מעניינת בהחלט

סיכום האירוח של הילי: ../images/Emo185.gif

לפני אתר ערוץ הילדים
: למה לא הגעת למופע ב"עיר ערוץ הילדים" ? הסיבות שלא הגעתי להופעות הן בגלל שאני לומדת ב"ניסן נתיב" משחק וזה לא הסתדר עם השעות ואחר כך נסעתי לשבועיים חופש לטורקיה ודווקא נורא רציתי להופיע אבל זה לא הסתדר אני בטוחה שיהיו עוד הזדמנויות וניפגש בעתיד. זאת נראה לי אחת לקחה הכל ברצינות
: איך זה להיות ב-15,ולמה אמרת לאדם שאת מאיה? מאוד מאוד כיף להיות בת 15 כי זה כיף לחזור אחורה בזמן כי באמת אני בת 20. לדעתי איה אמרה לאדם שהיא מאיה כי היא אוהבת אותו והיה לה קשה לשמור את זה בבטן. איזה פרקים אתה מצלמים עכשיו? אנחנו מצלמים עכשיו מפרק 60-80. מה פירוש שמך? ואם היית רוצה לשחק דמות אחרת? השם האמיתי שלי זה הלה וחשבתי שהלה זה שם מדהים אבל יותר מתאים לי הילי. הייתי רוצה להיות רק איה, כי זה כיף לשחק תאומה של ידידיה וגם כי אני מרגישה שזאת הדמות שהכי מתאימה לי מכל הדמויות. למה איחרת עם ידידה למפגש מעריצים? ואם יש לך אייסיקו? עכשיו לא איחרתי, קבענו בחמש אני וידידיה היינו בצילומים ביום של המפגש מעריצים ואיחרנו בשעה. כל הדרך למפגש נורא נלחצנו שלא נגיע ובסוף פגשנו את כל הילדים שחיכו המון זמן ובסבלנות והיה כיף מאוד אין לי אייסיקיו. לאיזה דמות עשית אודישן?,איך זה לשחק לצד ידידיה?,והאם את מזדהה עם איה? נבחנתי לתפקיד איה ומההתחלה אהבתי את התפקיד ואני נורא נהנית לשחק אותו. ידידיה הוא פרטנר מצויין וחבר מגניב וכיף לי לעבוד איתו, אני מאוד נהנית. עם איה אני מאוד מאוד מזדהה. אני מביאה את הילדות שלי ואותי כשהייתי בגיל של איה לתוך הדמות וכמובן שזה גורם לי להזדהות עם הדמות. את חברה של מיכאל גם במציאות,ואיך היה לצלם את הקליפ שלך (כנראה "עיניים נעצמות")? בקשר למיכאל אנחנו לא חברים במציאות. אנחנו חברים טובים כמובן, אבל לא מעבר לזה לקח לנו יומיים לעשות את הקליפ, צילמנו בבית של ההורים שלי לא הכרתי אף אחד מהשמיניה לפני הצילומים, אבל זה נורא נחמד להכיר אותם ולעבוד איתם ונהיינו חברים טובים ובכלל אין לי זיכרון צילומי. ספרי על הקריירה שלך כשחקנית!
נתחיל מהסוף - עשיתי סרט שקוראים לו "אלנבי רומנס" שבקרוב יצא לפסטיבל חיפה ולכל מיני מקומות ואולי גם יהיה בטלוויזיה. שיחקתי בשני סרטים ב"ראשון בדרמה" ופרסומת ל"אסם" (ששיחקתי שם חיילת והייתי רק בת 16). עשיתי גם פרסומת ל"פריגת" ותפקיד קטן ב"משחק החיים" (2 פרקים). עכשיו הוצאתי 2 קליפים, אחד של להקה "אנרגיה חולנית" שרק שרתי להם בשיר אחד והקליפ שלי שאני שרתי, הלחנתי, כתבתי את המילים והפקתי את הקליפ וינאי גוז ביים את הקליפ. שיחקתי גם בתיאטרון הקיבוץ בהצגה שנקראת "בשביל הקטע" וגם בפסטיבל תאטרון קצר בצוותא בהצגה שנקראת "הזולה של דדי". שיחקתי בסרט של קבוצת קולנוע שנקראת "בבון" שנקרא "מיי מנוחות" ואני לומדת עכשיו משחק ב"ניסן נתיב", תאחלו לי בהצלחה כמה פרקים יהיו בסדרה? בעונה הראשונה יש 60 פרקים ובעונה השנייה לדעתי יהיו עוד 60 פרקים האם תהיה עונה שלישית? עדיין לא ידוע אם תהיה עונה שלישית הודעת פרידה היה לי כייף מאוד לדבר איתכם, שיהיה לכולם בהצלחה בשנת הלימודים שהתחילה היום, קחו את הכל בקלות ותהינו מהפרקים החדשים של השמיניה (יום ראשון לא לשכוח) אני הולכת עכשיו ובטוחה שיהיו לנו בעתיד עוד הזדמנויות לדבר. שלכם, הילי. היה קצר יחסית,אני מקווה שיהיו המון תודות

למעלה