שרשור הילי ילון

שרשור הילי ילון ../images/Emo13.gif

כל מה שאתם רוצים להגיד על השחקנית הילי ילון או על הדמות שלה איה בשמינייה לכאן

Rob Van Dam1

New member
הילי היא פשוט שילוב של יופי ושלמות.

אני כל כך אוהב אותה...היא ממש יפה ומשחקת מדהים...אפרופו הילי.איזה כיף שהצלחתי להביא לה את המתנה...

הילי

הילי היא הבחורה הכי יפה וחמודה ונחמדה שראיתי והכרתי אליה נאמר שלמות היא לא מילה גסה אני מת שהיא כבר תתארח בפורום תפוז (ליתר דיוק בלוג TV

הילי היא

מאוד חמודה אבל לא יפיפיה מהממת.. יש לה יופי של ילדה לדעתי.. אבל היא מה זה לא נראת בת 20!!!!

הילי היא:

פשוט שחקנית,בחורה וכוכבת שלא כל יום יוצא לנו לראות!!! אני מעריצה גדולה שלה(בטח הבנתם כבר מהניק
). ובכל זאת היא יפהפיה,מוכשרת,מדהימה ונפלאה!! ואם דני לשמן(כי אמרו שהוא קורא פה)אתה קורא את זה תמסור לה שאני,גלית,חולה עליה ושהיא פשוט מ=ה=מ=מ=ת!!! בחיים לא הערצתי שחקן או שחקנית כמו שאני מעריצה אותה!!! ולדעתי זו תהיה מחמאה גדולה עבורה!!! ומעבר לזה,כמו שמורי הפצצה1 אמרה היא ממש אבל ממש לא נראית בת 20!!! אם היא לא הייתה מפורסמת הייתי נותנת לה 15 או אפילו 14!!! וד"א ידעתם שהיא נולדה ביום האהבה? כן כן הילי שלנו נולדה ב-14/2/1984 והצבע האהוב עליה זה סגול!!

הילי היא אחלה

היא בהחלט יפה ושחקנית טובה מאוד! היא השחקנית האהובה עליי מבין ארבע הבנות של השמיניה. עכשיו תגידו רגע, במה עוד היא שחקה חוץ מהשמיניה? כי היא נראית לי מאוד מוכרת..

Rob Van Dam1

New member
היא לא שיחקה בעוד סידרה היא השתתפה

בקליפ של להקה כלשהי שכרגע שכחתי את שמה..

שם הלהקה הוא: אנרגיה חולנית

וד"א גם אני כמוך מחכה ל-1 בספטמבר לאירוח של היליייייייייייייי (לדור)

KiShKooSh

New member
כולם השתתפו עם אנרגיה חולנית../images/Emo12.gif

ואיי פול אנשים שרו איתם
והילי, הילי כרגע לומדת משחק בניסן נתיב(שליטה
)

למעלה