איך קוראים לכם? נעם מאיפה אתם? שפיה. ליד זכרון, פרדס חנה, גבעת עדה, וזה. איך הכרתם את התקווה 6? מהופעות בכמה הופעות הייתם? איזהשיר אתם הכי אוהבים? יש המון אגב אני מייחצ"ן להופעה ברמות מנשה- 18+, תצרו קשר במסרים או בפלאפון 0544-879187.
איך קוראים לכם? משה אלפסי... מאיפה אתם? איזור ירושלים, כיף פה... איך הכרתם את התקווה 6? היו לי 3 שירים שלהם, וממש אהבתי, וכשהגעתי לבלס ד'ה צ'ילדרן ) שנה שעברה זה היה נראה לי, אז ראיתי אותם מופיעים והיה פצייץ... ושם גם הפעם הראשונה שמכרו את אלבום ההופעה שלהם, אז קניתי ככה על הדרך, ומאז אני חזק... בכמה הופעות הייתם? 2, בבלס הישן, ובקיבוץ בדרום- אליפז, היה חזק ביותר. איזהשיר אתם הכי אוהבים? אט אט בחיבור עם יונה לבנה, ענק ביותר.
איך קוראים לכם? אור מאיפה אתם? צורן, ליד נתניה איך הכרתם את התקווה 6? אנערף, הורדתי שירים ונתקלתי בשם והורדתי בכמה הופעות הייתם? 0 :-X איזהשיר אתם הכי אוהבים? אם אפגוש את אלוהים \ גיאדמק
איזה כיף שיש פורום להתקווה 6 איך קוראים לכם?קטיה מאיפה אתם?קיבוץ ליד עפולה איך הכרתם את התקווה 6?ממ לא זוכרת ,אבל פעם ראשונה ששמעתי אותם הייתה בבראשית. בכמה הופעות הייתם?2,מעט אבל היה מעולה. איזה שיר אתם הכי אוהבים?קשה,קשה אין לי מושג .