שרשור היכרות

Babylonation

New member
שרשור היכרות

איך קוראים לכם? מאיפה אתם? איך הכרתם את התקווה 6? בכמה הופעות הייתם? איזהשיר אתם הכי אוהבים? ספרו ספרו=] אני אדם אקשטיין מפרדס חנה עוד מעט בן 16.. הכרת אותם דרך חבר..ואז הלכתי להופעה, הייתי ב5 הופעות שלהם והשיר שאני הכי אוהב? יש יותר מדי :)

roziroz

New member
הכרות

אז שמי בישראל הוא ליאור! ומקומי בכדור הוא ברעננה. את התקווה 6 הכרתי דרך חבר מהפורום של שוטי הנבואה ופשוט עליתי על הגל המטורף של התקווה 6 ונהנה מהם בכל שניה!! קשה לי להגיד איזה שיר אני אוהב כי לכל שיר אני מתחבר בצורה שונה אבל גידאמק בהחלט שיר עם חזון P: ת'אמת אני חייב להתוודות עוד לא הייתי באף הופעה אבל אני מחכה לזה כל כך!!!! אני בצבא ולצערי חלק מההופעות התנגשו לי עם זה שסגרתי שבת אבל אינשאללה בקרוב אחגוג איתכם

bjben

New member
...

קוראים לי בן ואני גר בקיבוץ ליד פרדס חנה את התקווה 6 הכרתי קצת לפני ההופעה במבואות שהייתה גדולה ונכון לעכשיו היית ב2 בופעות בתקווה (מצטער על משחק המילים) להרבה יותר שיר אהוב... קשה לבחור... נראה לי יונה לבנה נ.ב. BJ זה לא מה שאתם חושבים זה הכינוי שלי (Buffalo Junior)

Ben Dor

New member
אאאאאאאאני

איך קוראים לכם? בן דור מאיפה אתם? רחובות איך הכרתם את התקווה 6? אמממ דרך פורום רגאיי (אגב...אני מכירה אותם עוד לפני שהתפרסמו הייתי בין ההופעות הראשונות וזה עמרי בטח זוכר אותי מההופעה בהרצליה שהייתה מלפני שנה חוחו) בכמה הופעות הייתם? אמממ וואי 6 7 משהו כזה... איזהשיר אתם הכי אוהבים? המוןןןן בעיקר לילה לבן וגידמאק

bjben

New member
תגיד צולי

יש מצב שאם כולנו מלחץ על תפוז הם ישימו את הפורום בהודעת הפורומים המומלצים פעם הבאה? זה יכול לתת אחלה קפיצה לפורום וללהקה עצה שלי לא משנה מה תפוז יעשו שווה לך לעשות (או לדאוג שמישהו יעשה) שירשור מידע על התקווה 6 וקישורים לקליפים ולנעוץ את אז כדי שמי שיבוא ולא בדיוק מכיר אותם (לא יודע איך דבר כזה יכול לקרות) ישר יראה מידע אליהם מקווה שלא חפרתי יותר מידי

otzzto

New member
הם שמים את זה בשרשור פורומים מומלצים

מחר (יום חמישי), למישהו יש משפט קליט? מהר!

bjben

New member
זה לא הם אחראים למה יהיה כתוב?!?

הכי פשוט זה לכתוב פורום חדש להקת הרגאיי המובילה בארץ התקווה 6 בואו להכיר אותם או משהו כזה

otzzto

New member
לא, זה אני.

נראה לי שפספנו את זה אחי... נצטרך לחכות לחמישי הבא או משהו.... יש לך מושג בניהול פורומים? אתה יודע איך נכנסים לחלון של הניהול?

שלחתי הודעה עכשיו לשני מנהלים

שאחד מהם מנהל פורום רגאיי, לקצת עזרה. נקווה שהם ישלחו הודעה חזרה בקרוב

otzzto

New member
סבבה, כנראה זה כבר יהיה מחר

אני צריך ללכת לישון מתישהו.

bjben

New member
לילה טוב

bjben

New member
האמת שלא

אבל אם בא לך אתה יכול לתת לי להיות מנהל ל10 דקות כדי שאני יבין מה עושים (הייתי מנהל פורם אחר לא בתפוז) והאמת שגדי לך לחכות ליום חמישי הבא בכל מקרה כדי שתוכל לסדר פה את העניינים בינתיים

otzzto

New member
כה תכלס, ממש באלגן פה.

כולם כתבו הודעה חדשה למזלטובים וכאלה ואין לי מושג איך לשרשר אותם ביחד. אעעעע כאוס!!!! חח נראה לי נחכה שבוע, שהפורום יהיה מטופח, מאורגן, נעלה פה לוח הופעות כמו שהיה בקודם, נעשה אלבום רציני (לא כמו שהיה בקודם) קיצר יהיה פה שמח. אהבתי את המשפט שלך, מי אמר את זה? שכחתי..... בונאאא זה יהיה חיהההה, ברגע שאני אדע איך לנהל וזה..... P:p:p:p:p:p:

bjben

New member
טוב אחי

אז נדבר מחר ואני כבר יסביר לך מה עושים פה (וגם אדום לא יזיק) ונראה לי שבאמת כבר הגזמנו וגם אני ניהיה עייף אז לילה טוב אגב אם דיברת על המשפט שלי אז זה משפט שהמצאתי כרגע בשלוף

למעלה