שרשור היכרות

hagarshtar

New member
עונהה../images/Emo118.gif

שם:הגר בן/בת?בת,לפי הפעם אחרונה שבדקתי גיל:13 מאיפה? מסנג'ר/אייסיקיו:198975888 [email protected] והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה?תאמת אני סתם פה אבל כוללם פה סתם. בכל אחד יש מידה של תמימות כך גם אני. חופש נעים!

../images/Emo121.gifכן, את בת

גם לפי הפעם האחרונה שאני בדקתי
סתם נו;[

../images/Emo121.gifמפתיע שדווקא זה מש שמפריע לך.

נתן, האם הצלחנו במשימתינו בלי לנסות?

gloom

New member
יו יו יו../images/Emo66.gif

שם:יו..אב.. (יאהב.. יואב מה זה משנה) בן/בת?- אני לא סגור.. אבל פעם אחרונה שבדקתי אני יכול להשתין בעמידה.. גיל: בספטמבר 17!!!! מאיפה?- עיר הבירה והוודקה- ירושלים מסנג'ר/אייסיקיו (עדיף מסנג'ר כי שם נוכל לעשות שיחות ועידה ויהיה כיף): [email protected] או אם מתחשק לכם 221071892 והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה?- זה או שאני תמים או שאני פרנואיד (או שתיהם) אבל אני תמים (אבל לא ממש תמים...)

היה כבר שרשור הכרות

שם : אלון . בן : בן . גיל : 30 מאיפה : ? מתל אביב . דרום עכשיו . icq :
107597563 (אותו כינוי כמו בתפוז , מ1997 . מסנג'ר : [email protected] . (הערה: שיחות ועידה , לקהילה , עדיף בצ'אט טי וי של הפורום ) שאלת התמימות : אני מחשיב את עצמי תמים , זאת שאלה באמת מורכבת . כבר היו דיונים , ואולי צריך לעשות ולערוך מבחן תמימות באחוזים , איזה מאה שאלות . אז התמימות היא באחוזים . ושווה להיות טוב . תמים לא תמיד .

ofirule

New member
היה אחד אפילו מאוד דומה

שם: אופיר בן/בת? בן גיל: 16 מאיפה? "אזור" זה ליד חולון מסנג'ר/אייסיקיו : [email protected] והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה? אמממ אני לא חושב שאני תמימים כל כך

may17g

New member
../images/Emo210.gif אאאאאני ../images/Emo210.gif

שם: מאי! יו! בן/בת? בת.. גיל: 17 וחצי מאיפה? חיפה סיטי והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה? נמנמ.. תלוי.. לפעמים אני הכי תמימה.. אבל אני מחוברת לעולם.....=/

חדשה :]]]

שם: ענבל בן/בת? בת גיל: 13 עוד מעט >< ..אני קטנה מדיי... מאיפה? חור בין רמלה לרחובות מסנג'ר/אייסיקיו (עדיף מסנג'ר כי שם נוכל לעשות שיחות ועידה ויהיה כיף): [email protected] והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה? שניהם XD

tribe spirit

New member
אני../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

שם:נדיה בן/בת?בת. גיל:17 ושבעה חודשים
כמה טיפולוגי מצידי. מאיפה?ירושלים,כמו כולם
מסנג'ר/אייסיקיו (עדיף מסנג'ר כי שם נוכל לעשות שיחות ועידה ויהיה כיף):לא ולא.מיילים זה נהדר. והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה?אממ...נראה לי שנאיסתם פה,למרות שיש לי הבזקי תמימות מדי פעם
וחוצמזה אני חושבת שתמימות זה דבר טוב ויפה,אז אני פה כדי לקנא

izik99999

New member
היי ../images/Emo13.gif

שם: איציק קאופמן בן/בת? בן גיל: בספטמבר 20 מאיפה? אני לא מאמין שאני גר בפ"ת מסנג'ר/אייסיקיו (עדיף מסנג'ר כי שם נוכל לעשות שיחות ועידה ויהיה כיף): [email protected] והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה? כע, אני די תמים, עד לפני הגיוס שמרתי נגיעה

mgirl

New member
שנים על גבי שנים....

ערסים זקנות ובני עקיבא אפילו שסגרו את סניף כפר-גנים... (אפילו יצא לי חרוז) למה אתה כבר לא שומר?

izik99999

New member
לא סגרו את כפ"ג O_ם

כאילו, דיברו על זה המון, אבל בסוף לא סגרו. בכל מקרה מלבס שולט
וסתם נו, סיפור ארוך

חדשה=)

שם: עדי. בן/בת? בת (תמיד הייתי ותמיד אשאר) גיל: 18 וחצי _-_-_-_-_-_ מסנג'ר/אייסיקיו (עדיף מסנג'ר כי שם נוכל לעשות שיחות ועידה ויהיה כיף): והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה? מסנ': [email protected] אני? אני הכי תמימה בארץ. לא, באמת. אני ממש תמימה. אז החלטתי לנסות ולהתעודד שיש אנשים יותר תמימים ממני, אז הצטרפתי לפה:)

למעלה