שרשור היכרות

shirazlovemor

New member
שרשור היכרות

מכיוון שהפורום רק עלה לאוויר, ופה ושם מצטרפים עוד ועוד תמימים דנדשים, אז מה דעתכם על שירשור היכרות? שכל אחד ירשום: שם: בן/בת? גיל: מאיפה? מסנג'ר/אייסיקיו (עדיף מסנג'ר כי שם נוכל לעשות שיחות ועידה ויהיה כיף): והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה? בקשר אליי: שם: שירז בספטמבר אהיה בת 17 מכפ"ס מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 162897796 וכן, אני מחשיבה את עצמי תמימה. למרות שכמה מאירועי הזמן האחרון הביאו אותי לאיבוד חלק מהתמימות שלי..

y a e l4

New member
../images/Emo13.gif

שם:יעל בן/בת?ב גיל:16.5 מאיפה? מסנג'ר/אייסיקיו :285649658 [email protected] והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה?הכי תמימה בעולם
סתם נו.כל החברים שלי אומרים לי שאני תמימה..אבל הם לא יודעים מה מסתתר מאחורי כל התמימות(מוחעחעחעחע) סתם נו.יש בי מן התמימות,הרבה
לילה נהדר

צופי17

New member
אני אני../images/Emo9.gif

שם: עדי בן/בת? בת גיל:עוד 4 חודשים 18 .. הזמן טס.. מאיפה?חולון מסנג'ר/אייסיקיו (עדיף מסנג'ר כי שם נוכל לעשות שיחות ועידה ויהיה כיף [email protected] והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה?בעיקרון אני תמימה..אבל הורדתי במינון עם השנים..יש אנשים שלא יגידו בחיים שאני תמימה ואפילו ערמומית..
ויש כאלה שיגידו תמימה מאוד

mgirl

New member
../images/Emo192.gif

שם: מיכל קסל בן/בת? בת גיל: ב15 לאוגוסט 18!!! עוד חודשיים אני חוקית
מאיפה? עפולה עיר הקודש מסנג'ר/אייסיקיו (עדיף מסנג'ר כי שם נוכל לעשות שיחות ועידה ויהיה כיף): אייסיקיו: 125143959 מסנג'ר [email protected] והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה? אני מניחה שאני תמימה... ביחד להרבה אנשים בחברה החילונית זה מן הסתם נכון כי החברה הדתית הרבה פעמים מטפחת את הנאיביות הזו אבל גם בלי קשר... נכון שבשנים האחרונות קצת יצאתי מהבועה התמימה שלי אבל בכל זאת

Lost Lullaby

New member
01:41

שם: ליבי בן/בת? בת גיל: 17 מאיפה? נתניה מסנג'ר/אייסיקיו (עדיף מסנג'ר כי שם נוכל לעשות שיחות ועידה ויהיה כיף): מסר והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה? תמימה אמיתית

בו...

שם: קרן (המגניבה) בן/בת? בת גיל: 16 מאיפה? כפ"ס מסנג'ר: [email protected] והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה? תמימה,אפילו מאוד.

../images/Emo9.gif.

שם: ג'ניפר. בן/בת? גיל:17. מאיפה? ירושלים. מסנג'ר/אייסיקיו (עדיף מסנג'ר כי שם נוכל לעשות שיחות ועידה ויהיה כיף): 165802326. והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה? רהע תמימה! אם כי לאחרונה אנשים מערערים על זה ואומרים "את טהורה, לא תמימה".

ladymadden

New member
../images/Emo9.gif טוב,ככה:

שם: תום. בן/בת?
גיל: 18 מאיפה? חור שנקרא מודיעין. מסנג'ר/אייסיקיו (עדיף מסנג'ר כי שם נוכל לעשות שיחות ועידה ויהיה כיף): איסיקיו: 173918448. מסנג'ר: [email protected]. והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה? אחרים מחשיבים אותי כתמימה. לדעתי אני בכלל לא...

../images/Emo121.gifאמן

שם:גלעד בן/בת?זכר נורמאלי גיל:עוד חודש 16 מאיפה?עפרה, ליד ירושלים מסנג'ר/אייסיקיו (עדיף מסנג'ר כי שם נוכל לעשות שיחות ועידה ויהיה כיף):[email protected] באיסי אני גם ככה בקושי משתמש והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה? סתם פה

עונה

שם: מיכל בן/בת? בת גיל:13 מאיפה? מושב ליד גדרה מסנג'ר: [email protected] והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה? אני תמימה בחלק מן הדברים.

OoמיכלoO

New member
אני :)

שם: מיכל בן/בת? בת גיל: 19 וחצי מאיפה? רחובות מסנג'ר/אייסיקיו (עדיף מסנג'ר כי שם נוכל לעשות שיחות ועידה ויהיה כיף): אייסי: 160954751 מסנ: [email protected] והאם אתם מחשיבים את עצמכם תמימים או שאתם סתם פה? מחשיבה את עצמי תמימה

למעלה