שרשור היכרות

DadleFish

New member
שרשור היכרות

לא יודע אם היה פה כזה, אבל בכל זאת
ספרו על עצמכם, מה השאיפות שלכם בתחום משחקי המחשב, מה אתם עושים כרגע בעניין, באיזה תחומים אתם מתעניינים במיחוד, אם אתם עובדים בחברה שמפתחת משחקי מחשב או שותפים בקבוצה שעושה את זה בשעות הפנאי, וכו'.
קדימה!

De-Panther

New member
ומה עם שמות וכאלה??|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יאללה אני אתחיל
שם: אורן שאיפות: להשתלט על העולם שאיפות בתחום משחקי המחשב: להכין כאלה... סתם לכיף... כנראה גם לעבוד בזה בעתיד הרחוק(נוו יש לי כמה שנים טובות... צריך לגמור י"ב וצבא...) מה אני עושה כרגע: סתם מכין כלמיני משחקים ושטויות בתלת מימד עם VRML תחומי עניין: הכל הכל הכל
לא חבר בשום חברת משחקי מחשב או קבוצה שעושה את זה בשעות הפנאי אני עצמאי
וכו'

רעיון טוב!

אני מיכאל ברגמן (דה). אני בן 26 ואני גר בלונדון. יש לי תואר BA באנימציה ואני רוצה להיות מעצב משחקי מחשב. כעת אני עובד עם תוכנות למנועי משחק קיימים כמו UNREAL ED וNEVERWINTER NIGHTS, אבל אני מנסה להרחיב אופקים. אני חבר בועדה של הפרק הלונדוני של IGDA (יש להם גם פרק ישראלי, כמובן).

DadleFish

New member
שאלה

איך תעשיית המשחקים בלונדון? כמדומני יש EA UK אבל אני לא בטוח שזה בלונדון - יש עוד חברות רציניות בסביבה?

יש המון חברות באנגליה וגם בלונדון

בלונדון יש את EIDOS שעשו את TOMB RAIDER. יש את BITSCORPS שעשו את DIE HARD VANDETTA הנוראי. יש את EMPIRE INTERACTIVE עשרים דקות מהבית שלי. ועוד כל מיני חברות. CRITERION שעשו את סדרת BURNOUT נמצאים כשעה נסיעה מחוץ ללונדון.

zoti

New member
ןיש גם את

Argonaut שעשו את הארי פוטר לפלייסטיישן 1, Alien Ressuraction, Carve, ןMalice. Elixir Studios - לא יודע אם הם עדיין קיימים Accliam לונדון - על סף פשיטת רגל SCEE - החטיבה האירופאית של סוני ועוד ועוד ועוד. השוק האנגלי לפיתוח משחקים הוא אחד הגדולים ביותר בעולם. נקודה אישית, עבדתי בBITSCORP כשנה על הפיתוח של DIE HARD VANDETTA. לא יצא לי לשחק בו אבל גם אני שמעתי שהוא ממש חרא. אח"כ עבדתי בARGONAUT כשנה עד שנאלצתי לעבור לארה"ב בעקבות העבודה של אישתי. כאן עבדתי קצת על סרטונים לRETURN TO CASTLE WOLFENSTEIN לXBOX וגם קצת על BROTHERS IN ARMS שמפותח ע"י GEARBOX. במקצועי אני ארטיסט ואנימטור.

יפה.

יש לך רזומה מכובד מאוד. יפה מאוד. הבעיה הכי גדולה עם DHV היא שהוא דווקא נשמע אחלה משחק על הנייר עם כמה רעיונות יפים, אבל לשחק בו זה פשוט עינוי...

dj brick city

New member
אחלה אתר יש לך zoti

עבודות מעולות ב LOW POLY יש לי שאלה אתה חושב שלמתחילים כמוני יש סיכוי למצוא עבודה בארץ או שעלי להגר לארצות הברית להתחתן עם אמריקאית בשביל רשיון עבודה ואזרחות ולעבוד שם?

zoti

New member
אני בארה"ב ומובטל כבר שנתיים

אז לא הייתי בונה על זה אלא אם כן אתה מתכוון להתחתן עם איזו אמריקאית בת של קבלן
המצב הוא כזה שאם יש לך תיק עבודות טוב ורזומה מרשים תוכל למצוא עבודה אבל זה קשה. באנגליה ישבתי בבית כ 7 חודשים עד שמצאתי מקום עבודה. בארה"ב אני מדי פעם עושה איזו עבודה כפרילנסר אבל זה מעט מדי. לדעתי אתה צריך להתחיל בארץ אבל גם פה זה יהיה קשה מאחר ושוק העבודה הוא קטן וגם בו יש הרבה אנשים עם נסיון. אני חיי באמונה שמי שטוב ימצא בסופו של דבר עבודה אבל כמו שאתה רואה זה לא תמיד עובד.

freak2100

New member
אני ->

אסף נודלר, בן 16 אין לי שאיפות. אני סתם עושה את זה בשביל הכיף. אני חלק מanykeysoft (לינק בטאגליינס של הפורום) אבל באופן כללי אני עושה הרבה דברים במחשב (משחקים, בניית אתרים, עיצוב גראפי לפעמים...) - סתם להנאתי.

hagaiad

New member
ME ../images/Emo36.gif

אני חגי, מאזור ירושלים, בן 15 כבר 4 שנים אני מעצב ומתכנת בפלאש, מדי פעם יש לי פרויקט של משחק

DadleFish

New member
הגיע הזמן שגם אני אצטרף ../images/Emo6.gif

אלדד, 29, תואר ראשון במדעי המחשב והשני מתחיל בקרוב, כנראה
הרבה נסיון בצבא ובאזרחות בתכנות מערכות גדולות, ורצון גדול להקים בישראל חברת משחקים רצינית שתראה לכולם שגם בישראל אפשר לייצר משחקים ברמה גבוהה ואיכותית. תחום העניין המרכזי שלי הוא AI, אבל אני לומד לאט לאט את כל האספקטים של מנוע משחק רציני. לא שותף בקבוצה כלשהי, עובד בזמני הפנוי על פלטפורמה שתתפתח בתקווה למנוע משחק כאמור.

DadleFish

New member
רעיון הפלטפורמה...

הוא בגדול מנוע משחק, כמו שאתה מכיר - מ-TORQUE ועד UNREAL 2004. הרעיון התחיל מזה שקראתי המון דברים אבל לא היה לי מקום אחד לשים אותם. היום אני מפתח את הפלטפורמה לאט, כל פעם מוסיף עוד חלק בצורה קוהרנטית לאחרים, כך שלבסוף יהיה לי מנוע רציני. משחק היעד - יש הרבה רעיונות אבל בתור התחלה ובתור התנסות על הפלטפורמה התכנון הוא לעשות ARCADE כמו הישנים והטובים, שבהם אתה רואה חללית מלמעלה וצריך להתקדם תוך השמדת חלליות אחרות. משהו פשוט וסטנדרטי, שיאפשר לי לבדוק את יכולות הפלטפורמה.

DadleFish

New member
לא בדיוק

הרעיון הוא יצירת פלטפורמה שהקונספט המרכזי שלה הוא PLUGINS. בצורה כזו המנוע יהיה GENERAL PURPOSE אבל בו בזמן הוא היה מותאם למשהו ספציפי לפי הצורך.

dj brick city

New member
גם אני

אני משה בן 26 מרחובות אני כרגע לומד במכללת סלע ברמת גן אנימציה ותלת מימד מחפש עבודה בתחום התלת מימד ו.. זהו בעיקרון

De-Panther

New member
אני זוכר שהראת מספר|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

דברים שעשית בפורום גרפיקה ותלת מימד(או איך שלא קוראים לו) השתפרת מאוד מאז

dj brick city

New member
היי תודה :) אני משתדל מאוד

כי אני מנסה לבנות תיק עבודות נורמלי בשביל למצוא עבודה

למעלה