שרשור היכרות

Marsha Figg

New member
גו אתי!

"MSN מסנג'ר: שונאת. שונאת. שונאת. (אין)" יש שטן, וויקאנים ולא מאמינים בשטן אחרים שלי, וקוראים לו ה-MSN מסנג'ר.
רחלי

Envenom

New member
טוב נו...

שם: טוהר שם בו היית רוצה להיקרא על גבי הפורום: טוהר גיל: 16 מיקום בארץ: רחובות תאריך לידה: 13.3.1988 גובה: 1.70 ועוד עולה משקל: 51.. כן, אני יודע, אני שוקל פחות מכל הבנות פה בפורום ביחד! צבע שיער: בלונדיני צבוע לשחור צבע עינים: כחול צבע אהוב: שחור מאכל אהוב: אממממ... לזניה. אין על לזניה. ומי שאומר שיש על לזניה, לא אכל לזניה. משקה אהוב: נקטר מנגו אימייל: [email protected] איסיקיו: 153111835 MSN: אין דפיוצר: אין בלוג: אין מתי בערך הצטרפת לפורום: פיי לא יודע.. שנה? השתלבתי די טוב, לדעתי. וגם די מהר
איך הגעת לפורום: שוטטות ברשימת הפורומים של תפוז.. הייתי מגדיר את עצמי כ: אחר. אני לא מאמין בכלום חוץ מעצמי. בנושא הפורום, איזה תחום מעניין אותך במיוחד: הכל מענין כל כך קשה לבחור.. האם אתה משתתף בעוד פורומים בתפוז: כן. פורום אמנויות הבמה. איך הגעתי לנושא: התלהבתי מכל הנושא של קסמים וכאלה.. ואז התחלתי לקרוא מה זה באמת.. ונישארתי. האם אתה לומד מספרים: בהחלט כן. אם כן, איזה: כרגע אני קורא את Modern Magick.. קראתי איזה 2 ספרים על רונות, 2 ספרים על מפתחות שלמה (שלא היו מועילים במיוחד..) וספר אחד על טלקינזיס. מה דעתך על הנהלת הפורום: rock n' roll baby! מה היית משפר בפורום: את כל הטרולים שבאים ולא קוראים את השלט ניאון בכניסה.. אם היה מתארגן מפגש פורום, היית בא: אני לגמרי שם
ולסיום, ספר לנו משהו על עצמך שבחיים לא היינו מגלים לבד: יש לי אוסף חרבות שמונה כבר 10, כולל העתק מדויק של החרבות שהרוהאנים השתמשו בהן ב"שר הטבעות"

../images/Emo12.gif

האמת היא שאני רק צופה כאן. אבל התחשק לי, ובמילא משעמם, אז מילאתי. השאלון: שם: שמש, נניח. שם בו היית רוצה להיקרא על גבי הפורום: שמש סגולה ? גיל: אני לא מאמינה שהגיל משחק תפקיד בחיים, ואצלי בפרט. מיקום בארץ: אשקלון תאריך לידה: 18.5 גובה: 1.65 משקל (לא חייבים נו, אבל זה מעניין): 49 צבע שיער: שחור צבע עיניים: שחורות צבע אהוב: סגול כהה מאכל אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): ספגטי משקה אהוב (לאו דווקא הכי אהוב) בירה אימייל: אייסיקיו: 172853172 MSN מסנג'ר: דפיוצר בבמה (אם יש): http://stage.co.il/Authors/20450 בלוג (אם יש): מתי בערך הצטרפת לפורום, ואיך לדעתך השתלבת: מעולם לא הצטרפתי רשמית כזכור לי. אני צופה מהצד ולעיתים רחוקות מגיבה. איך הגעת לפורום: חיפשתי קהילה שעוסקת במיסטיקה בתפוז. האם היית מגדיר/ה את עצמך כיהודי/ה, פאגאני/ת, אתאיסט/ית, או אחר? במה זה מתבטא: אני יהודיה, אני אוהבת את הדת היהודית ומאמינה שהיא אחת הפילוסופיות חיים היפות ביותר שנכתבו אי פעם. בנושא הפורום, איזה תחום מעניין אותך במיוחד: שיקויים וקריאה בקלפים. האם את/ה משתתף/ת בעוד פורומים בתפוז? האם הם קשורים לנושא: אני פעילה בעיקר בפורום אומניות הבמה - אני שחקנית. משחק ומיסטיקה , שניהם נחשבים למדעי הרוח בעיניי. איך הגעת לנושא: לא יודעת. לא זוכרת. האם את/ה לומד/ת מספרים: אם כן, איזה (אם לא, אל תענו): מה דעתך על התנהלות הפורום: סבבה. מה היית משפר בפורום: ת'ציניות העלובה שלכם. אם היה מתארגן מפגש פורום, היית בא/ה: לא נראה לי,אלא אם הייתי יכולה להיות על תקן צופה מהצד ולסיום, ספר/י לנו משהו על עצמך שבחיים לא היינו מגלים לבד: החלום שלי זה לעוף, ואני יודעת, אני מרגישה את זה, שיום אחד אגשים אותו. מעניין אם מישהו אשכרה קרא את זה...

DaviX

New member
שלום עולם

שם: דוד שם בו היית רוצה להיקרא על גבי הפורום: דוד, דודו, דייויד, וידי, דוויקס, דוויכס, הכל הולך גיל: 20 עוד רגע מיקום בארץ: מודיעין תאריך לידה: 25.04.1984 גובה: 1.83 משקל (לא חייבים נו, אבל זה מעניין): 120 (כן אני שמן) צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום צבע אהוב: הכל מאכל אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): אם זה טעים, זה אהוב משקה אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): לימונדה. באלכוהול - כל וויסקי שלא טעמתי, גינס, בנדיקטין, ורוט 99. אימייל: מפחד מפירסומות אייסיקיו: 21192117 MSN מסנג'ר: דפיוצר בבמה (אם יש): http://stage.co.il/a/4067 בלוג (אם יש): היה, אין. מתי בערך הצטרפת לפורום, ואיך לדעתך השתלבת: לא מזמן, לא מנסה להשתלב. איך הגעת לפורום: בעזרת האצבעות האם היית מגדיר/ה את עצמך כיהודי/ה, פאגאני/ת, אתאיסט/ית, או אחר? במה זה מתבטא: לא יודע איך להגדיר את עצמי, לא יודע איך זה בא לידי ביטוי. בנושא הפורום, איזה תחום מעניין אותך במיוחד: הכל הולך. האם את/ה משתתף/ת בעוד פורומים בתפוז? האם הם קשורים לנושא: פאגאניזם בישראל - קשור. כל השאר שאני משתתף, לא קשור, לא רלוונטי. איך הגעת לנושא: בכיתה י' נשאבתי לנושא. האם את/ה לומד/ת מספרים: כן אם כן, איזה (אם לא, אל תענו): שוב, כל מה שבא ליד. מה דעתך על התנהלות הפורום: יכול להיות יותר טוב, יכול להיות פחות טוב, בזמן האחרון, משתפר. מה היית משפר בפורום: דבר ראשון, את עצמי. אם היה מתארגן מפגש פורום, היית בא/ה: אם היה מתאפשר לי, כן. ולסיום, ספר/י לנו משהו על עצמך שבחיים לא היינו מגלים לבד: אם אספר, גיליתם, ואז אין שום גימיק לשאלה.

Nizzan Cohen

New member
גמאני ../images/Emo13.gif

שם : ניצן. גם בפורום אני ניצן... גיל :16 מיקום : גדרה. ת. לידה : 15.5.88 צבע שיער : שחור. צבע עיניים : כזה... ירוק\כחול\חום. הן לא החליטו... צבע אהוב : ירוק. מאכל אהוב : פסטה. משקה אהוב : מים. איסקיו: 157437625 לא יודע מתי היצתרפתי, או איך היגעתי. אבל אני פה. הגדרה עצמית : ניאו-פאגן. במה זה מתבטא : דרך חיים... השקפת עולם... קוד מוסרי. ספרים : לאו דווקא מספרים עם נגיעה ישירה לנושא. אבל אני מתחיל לקרוא עכשיו ספרים באנגלית אז יהיה לי יותר קל להגיע לחומר שווה-קריאה בנושא. הפורום בסידר גמור. הממממ... משו על עצמי שלא הייתם מגלים לבד..... הממממ..... יש לי מיכסה של פח זבל מעל הארון בחדר....

למעלה