שרשור היכרות

ToryMaster

New member
שרשור היכרות

אנא שרשרו לכאן (את השאלונים שלכם שרשרו להודעה הראשית ולא להודעה אחרת בבקשה). בהמשך - השרשור יטוגלן, כדי שלא נשכח אחד את השני. השאלון: שם: שם בו היית רוצה להיקרא על גבי הפורום: גיל: מיקום בארץ: תאריך לידה: גובה: משקל (לא חייבים נו, אבל זה מעניין): צבע שיער: צבע עיניים: צבע אהוב: מאכל אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): משקה אהוב (לאו דווקא הכי אהוב) אימייל: אייסיקיו: MSN מסנג'ר: דפיוצר בבמה (אם יש): בלוג (אם יש): מתי בערך הצטרפת לפורום, ואיך לדעתך השתלבת: איך הגעת לפורום: האם היית מגדיר/ה את עצמך כיהודי/ה, פאגאני/ת, אתאיסט/ית, או אחר? במה זה מתבטא: בנושא הפורום, איזה תחום מעניין אותך במיוחד: האם את/ה משתתף/ת בעוד פורומים בתפוז? האם הם קשורים לנושא: איך הגעת לנושא: האם את/ה לומד/ת מספרים: אם כן, איזה (אם לא, אל תענו): מה דעתך על התנהלות הפורום: מה היית משפר בפורום: אם היה מתארגן מפגש פורום, היית בא/ה: ולסיום, ספר/י לנו משהו על עצמך שבחיים לא היינו מגלים לבד:

ToryMaster

New member
אני אתחיל

שם: יעל שם בו היית רוצה להיקרא על גבי הפורום: ויקי, אני ארביץ לכם אם תקראו לי יעל גיל: אני אהיה בת 16 במאי מיקום בארץ: מושב ליד כרמיאל תאריך לידה: 18.5.1988 גובה: 1.67 משקל (לא חייבים נו, אבל זה מעניין): כרגע 46, ביומיים הקרובים זה ישתנה צבע שיער: כרגע שטני, מתכננת לצבוע לשחור צבע עיניים: חום דבש צבע אהוב: אין כזה, אוהבת את כל הצבעים מאכל אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): אמממם, תפוחי אדמה זה שולט
משקה אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): מיץ חמוציות (Cranberry Juice שלא מייצרים בארץ, אבל נמכר בבקבוקים תוצרת חוץ של Ocean Spray - מומלץ), רצוי מעורב עם וודקה אימייל: [email protected] אייסיקיו: 178185943 MSN מסנג'ר: [email protected] דפיוצר בבמה (אם יש): http://stage.co.il/Authors/26313 בלוג (אם יש): http://israblog.co.il/blogread.asp?blog=30086 מתי בערך הצטרפת לפורום, ואיך לדעתך השתלבת: לפני... כמעט שנה נדמה לי, אני מאמינה שהשתלבתי יפה, אני בכל זאת מנהלת, לא? איך הגעת לפורום: דרך פורום פאגאניזם בישראל, למאן האמת האם היית מגדיר/ה את עצמך כיהודי/ה, פאגאני/ת, אתאיסט/ית, או אחר? במה זה מתבטא: פאגאנית, זה מתבטא בעיקר בתחושה פנימית, ובאמונה שאי אפשר להסביר, מבחוץ אי אפשר לראות עלי. בנושא הפורום, איזה תחום מעניין אותך במיוחד: אין תחום מסוים, האמת, אני אוהבת לדעת קצ תמכל דבר, וזה יתנקם בי בסוף
האם את/ה משתתף/ת בעוד פורומים בתפוז? האם הם קשורים לנושא: פעם הייתי ברייקי, במדיטציה, ובפאגאניזם, עכשיו כבר לא איך הגעת לנושא: דרך פאגאניזם, שאליו הגעתי כשהייתי מסוממת לחלוטין האם את/ה לומד/ת מספרים: לא, עוד לא אם כן, איזה (אם לא, אל תענו): מה דעתך על התנהלות הפורום: אני אל אגיב על זה
מה היית משפר בפורום: גם על זה אני לא אגיב
אם היה מתארגן מפגש פורום, היית בא/ה: כן, בהחלט ולסיום, ספר/י לנו משהו על עצמך שבחיים לא היינו מגלים לבד: אני מאמינה שאני שמנה ומכוערת

Weirdi

New member
אין לי מושג

למה אני עונה (או למה פרסמתי תמונה שלי) אבל כנראה שזה השיעמום של 3 בלילה באמצע מנצ'סטר. שם: לֹטם גיל: 17 וחצי (אני כל כך זקנהההה:\) מיקום בארץ:אני לא גרה בישראל. אני גרה במנצ'סטר, אנגליה. תאריך לידה: 1.10.86 צבע שיער: אדום כהה. צבע עיניים: כחול, ירוק, אפור וכו. משנה צבעים לפי מצברוח ותאורה. אימייל: [email protected] דפיוצר בבמה (אם יש): http://stage.co.il/Authors/17683 מתי בערך הצטרפת לפורום, ואיך לדעתך השתלבת: לפני שנה בערך... השתלבתי? אין לי מושג. איך הגעת לפורום: theblueone המתוק שלי הביא אותי לפה. האם היית מגדיר/ה את עצמך כיהודי/ה, פאגאני/ת, אתאיסט/ית, או אחר? לא. בנושא הפורום, איזה תחום מעניין אותך במיוחד: עכשיו אני מתרכזת בנושא מאגית כאוס, ואני קוראת שוב את הספרים של קראולי (בתקווה להוציא מהם עוד תובנות) אבל אני משנה נושא למידה כל כמה זמן. האם את/ה משתתף/ת בעוד פורומים בתפוז? מידי פעם בפגאניזם בישראל. האם הם קשורים לנושא: אהההה... כן? איך הגעת לנושא: בגיל 11 הלכתי לתומי הביתה ואז היה לי רעיון- רציתי שיהיו לי כוחות מיוחדים (אתם יכולים לדמיין איזה) ואז כשהגעתי הביתה חיפשתי באינטרנט מאגיה ועכשיו אני פה. האם את/ה לומד/ת מספרים: גם. אם כן, איזה (אם לא, אל תענו): יש לי אוסף נחמד של ספרים. חלקן סיפרי וויקה, ספרים של קראולי, ספרי פיזיקה (תיאוריית הכאוס בעיקר), סיפרי פסיכולוגיה (הפסייכולוגיה והסוציולוגיה של המאגיה) וכל ספר אחר שאני מוצאת בסיפריה העירונית בנושא. אם היה מתארגן מפגש פורום, היית בא/ה: חחחח... קצת רחוק לי, לא?:) ולסיום, ספר/י לנו משהו על עצמך שבחיים לא היינו מגלים לבד: אממממ... אמממ.. .[רגע של התוודות] בכיתי במוצאים את נימו. ולא רק בסוף- כל הסרט הייתי בדמעות.

ToryMaster

New member
טוב לראותך

נחמד שמישו כאן
יש לך בעיה עם מנצ'סטר? בעיה עם אנגליה בכלל? אני מוכנה להתחלף איתך בזה הרגע!

THE gray

New member
אוך...

אינ ממש נגד דברים כאלה, כאילו לא נגד זה סתם נראה לי מוציא שם רע לפורום אבל אהבתי את השאלות בסוף..אז אני עונה: מתי בערך הצטרפת לפורום, ואיך לדעתך השתלבת: הצטרפתי לפני איזה חצי שנה אולי אפילו קצת יותר.. ואני לא השתלבתי אני השתלטתי! איך הגעת לפורום: חיפשתי תחליף למג'יק האם היית מגדיר/ה את עצמך כיהודי/ה, פאגאני/ת, אתאיסט/ית, או אחר? במה זה מתבטא: לא ולא ולא.. "הכל נכון, תאמינו (רק) בכלום" בנושא הפורום, איזה תחום מעניין אותך במיוחד: כישוף טקסי.. למרות שאם חושבים על זה אני יותר עוסק במאגיה מאשר כל כישוף.. האם את/ה משתתף/ת בעוד פורומים בתפוז? האם הם קשורים לנושא: כתבתי פעם בטארוט עד שהזקנים נידו אותי לאט לאט.. אבל אני עדיין קורא שמה כי זה אחלה של פורום. ובכלל כל האגף של רוחניות בתפוז נחמד. איך הגעת לנושא: משהו נתן לי בעיטה לכיוון המחשב.. האם את/ה לומד/ת מספרים: אכן כך... אם כן, איזה (אם לא, אל תענו): כמו שהמלצתי מודרן מג'יק.. וכמו שניסיתי לשלוח אומנות הריפוי של ריגרדי שזה ספר ממש טוב.. וגם יש עוד כמה ספרים של ריגרדי ושל קרואלי על המחשב אבל קצת קשה לי עם האנגלית עכשיו אז אחר כך... וכמובן לא הייתי מגיע לפה בלי כישוף וקסם:) מה דעתך על התנהלות הפורום: יא! בייבי! יא!! מה היית משפר בפורום: יש שמה המלצה על ספרים שכבר שנים ממליצה על אותו ספר, ואת המכתב פתיחה שכתוב בחלקו בלשון זכר למרות שיש לנו מנהל שהיא חתיכחת אישה... אם היה מתארגן מפגש פורום, היית בא/ה: בטח בשמחה..(דיזנקוף סנטר...) ולסיום, ספר/י לנו משהו על עצמך שבחיים לא היינו מגלים לבד: אני בזמן שראיתי מחפשים את נימו... נרדמתי!

Swicca

New member
אממ ... היי ...

ולשאלות .... >_> שם: שימי (ולא אני לא ערס) שם בו היית רוצה להיקרא על גבי הפורום: שימי ... אני יודע .. מקורי ... גיל: 17 מיקום בארץ: ראשל'צ תאריך לידה: 15.03.87 גובה: 186 משקל (לא חייבים נו, אבל זה מעניין): 66 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום צבע אהוב: כל צבע שהוא לא בהיר מידי ... במיוחד ורוד וצהוב ... או השילוב של השניים ... (גורם עיקרי למיגרנות -_-;) מאכל אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): אמממ ... בגט .. מהסנדויץ' בר ... וסיני ספיד ... יאמממממממממממ ... -^_^- משקה אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): אממ וודקה ... וזה לא בדיוק משקה אהוב .. זה כל דבר עם אלכוהול .. כי זה עוזר לי להתמודד עם דברים .. אימייל: [email protected] אייסיקיו: 167426340 MSN מסנג'ר: דפיוצר בבמה (אם יש): בלוג (אם יש): היה ... גם היה די מוצלח .. אבל יום אחד בהיר רצחתי אותו ... :) מתי בערך הצטרפת לפורום, ואיך לדעתך השתלבת: לפני יותר משנה וחצי אולי אפילו שנתיים כבר לא זוכר ...
איך הגעת לפורום: חיפשתי פורומים של מאגיה וכישוף ובמקרה הגעתי לפה .. האם היית מגדיר/ה את עצמך כיהודי/ה, פאגאני/ת, אתאיסט/ית, או אחר? במה זה מתבטא: אני לא הייתי מגדיר את עצמי נקודה ... אני זה אני .. אני לא מאמין בשום אל או אלה .. רק בעצמי .. בנושא הפורום, איזה תחום מעניין אותך במיוחד: אמממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ ... יש יותר מידי ... בלי קשר לפורום ... האם את/ה משתתף/ת בעוד פורומים בתפוז? האם הם קשורים לנושא: הם לא קשורים לנושא אבל אני משתתף גם במנגה ואנימה ובדקתי לא מזמן את גאווה צעירה ... אמממממממממ וכנראה שגם באפי אבל משעמם שם עדיף כבר לראות את הסידרה מאשר לדבר עליה ... -_- איך הגעת לנושא: גאד אני כבר לא זוכר זה היה בכיתה ז או ח שהתחלתי להתעניין בכל זה ... יותר נכון לא התחלתי להתעניין אלא סוף סוף מצאתי מקורות מידע שאני יכול ללמוד מהם על הנושא ... אבל ככה 4 שנים שאני ממש מתעמק בנושא ומתנסה בו אישית ... ושנתיים אחרונות ברצינות .. האם את/ה לומד/ת מספרים: אמממממ כה לפעמים ... אבל אני לא רואה טוב ממש מקרוב ככה שזה עושה לי כאב ראש לשבת ולקרוא את זה ואז אני מתחיל לקלל את הספר בשפות כמו רוסית ואנגלית ועיברית ... לפחות יש לי קצת גיוון ... ^.^ ... אז אני מעדיף להוריד ספרים למחשב מהאנטרנט ... :] אם כן, איזה (אם לא, אל תענו): אני לא ממש יכול לרשום את השמות בגלל שפעם אחרונה שקראתי ספר זה היה בערך בתחילת השנה והוא של הסופרת ק' אמבר ... כישוף משהו .. אומר הרבה אני יודע ... :p מה דעתך על התנהלות הפורום: התנהלות הפורום בסדר גמור מהפעמיים שנכנסתי בזמן האחרון ... (עזבתי את הפורום לתקופה די ממושכת) מה היית משפר בפורום: אמממ לא יודע ... אני לא זה שמנהל אותו !!! >< אם היה מתארגן מפגש פורום, היית בא/ה: כן .. למה לא .. כל עוד הוא היה בראשון .. זה סתם כי אני עצלן ... :p .. אבל גם עם לא כנראה שהייתי עדיין בא .. ולסיום, ספר/י לנו משהו על עצמך שבחיים לא היינו מגלים לבד: אממ שיש לי התמכרות קלה לאלכוהול .. סניליות קלה .. אוהב חצילים (מה ? הם משעשעים אותי) .. ואממ ויש לי הגעלות ושנאה עצמיים מאוד חזקים .. שאני לא ממש מפגין בציבור .. הביטחון עצמי גבוה אבל .. עדיין .. וזהו ! (אני חושב ... )

Swicca

New member
שוב .... ><

... לדעתך ... ולדעתי אלו הדברים הכי מוזרים ומשעשעים שהטבע יכל להמציא ... ^^ ... אז תודה אבל אני נשאר עם החיבה שלי לחצילים תלונות להודעות אישיות ... נרחיב שם על הנושא עם את כל כך מעוניינת ... מואהאהאהאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

ToryMaster

New member
מה מה מה

מה מוציא של רע לפורום בשאלונים האלו? זה מיועד כדי שנכיר אחד את השני (או השנייה, מה הקטנוניות)

Marsha Figg

New member
זה קרה פעם במפגשפורום של 666

כולם נרדמו במוצאים את נמו... אני כמובן נשארתי ערה, ועדיין מחכה מתישהו לראות את החצי השני...

P o M i K i

New member
תורי

שם: דניאל שם בו היית רוצה להיקרא על גבי הפורום: דניאל? (אני גם יענה לשם פומיקי) גיל:16 מיקום בארץ:חור, שואלים איזה חור? בית ינאי... תאריך לידה: 16.08.87 גובה: לא כל כך גבוה... משקל (לא חייבים נו, אבל זה מעניין): אין לי שמץ... צבע שיער:שחור\חום צבע עיניים: חום צבע אהוב: משתנה כל הזמן, עכשיו ארגמן... מאכל אהוב:לזניה, שנים שלא אכלתי לזניה... משקה אהוב :מילק שייק:) אימייל:p[email protected] אייסיקיו:322156900 MSN מסנג'ר:אמ... לא... דפיוצר בבמה (אם יש):היה, אבל הוא מת... למרות שחשבתי על להחזיר אותו טיפה יותר מצונזר... בלוג (אם יש):לא מתי בערך הצטרפת לפורום, ואיך לדעתך השתלבת: חחחחחחחחחחחח... השאלה הזאת נשמעת ממש מפגרת, זה נשמע כאילו איזה הורה שואל איך הילד שלו אם פיגור שיכלי מתמודד בכיתה החדשה שלו:) איך הגעת לפורום:בעזרת האינטרנט בעיקר... האם היית מגדיר/ה את עצמך כפאגאן במה זה מתבטא: תפיסת עולם בנושא הפורום, איזה תחום מעניין אותך במיוחד:בנושא שפורום... כישוף האם את/ה משתתף/ת בעוד פורומים בתפוז? האם הם קשורים לנושא: בעיקרון אני קורא בפורום פאגאניזם... אבל זה בטח ישתנה עקב האירועים... (סתם:)) איך הגעת לנושא: גיליתי את אתר מג'יק האם את/ה לומד/ת מספרים:ממודרן מג'יק נכון לעכשיו... אם כן, איזה (אם לא, אל תענו): אבל כבר עניתי:( מה דעתך על התנהלות הפורום: הכל טוב... מה היית משפר בפורום:אולי רצת יותר דיונים רצניים שמשתתפים רציניים יפתחו אם היה מתארגן מפגש פורום, היית בא/ה: אולי... ולסיום, ספר/י לנו משהו על עצמך שבחיים לא היינו מגלים לבד: נראה לי קבלתי 100 במתכונת למתמטיקה היום (3 יחידות זה זילזול באינטיליגנציה:)) וזהו...

Esmerallda

New member
איך מדרדרים אותי לזה?

שם: האם השם מגדיר את האדם, או האדם את השם? שם בו היית רוצה להיקרא על גבי הפורום: הצוענייה, אם אסמרלדה זה יותר מדי בשבילכם. מיקום בארץ: איכנשהו במרחבי הצפון. גובה: בסביבות המטר שבעים. משקל (לא חייבים נו, אבל זה מעניין): עכשיו אחרי פסח, זה לא נחשב. צבע שיער: חום-שחור. צבע עיניים: ירוק. צבע אהוב: כחול. מאכל אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): פסטה. משקה אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): יש יותר מדי. אבל בעיקר סיידר תפוחים חם בחורף. מתי בערך הצטרפת לפורום, ואיך לדעתך השתלבת: תאריך- לא זוכרת. איך השתלבתי? אני לא באמת כאן, אבל אני חושבת שסה"כ השתלבתי בסדר. איך הגעת לפורום: זה פורום תפוז, וכל מילה נוספת מיותרת. האם היית מגדיר/ה את עצמך כיהודי/ה, פאגאני/ת, אתאיסט/ית, או אחר? במה זה מתבטא: וואו. אני חושבת שלא זה ולא זה ולא זה. אני משהו מיוחד. במה זה מתבטא? במי שאני. בנושא הפורום, איזה תחום מעניין אותך במיוחד: אין תחום שמעניין אותי במיוחד, יש כמה ששילבתי ביניהם. האם את/ה משתתף/ת בעוד פורומים בתפוז? לא ממש, אין לי זמן, אני מעיפה מבט מדי פעם על פורום פגאניזם. האם הם קשורים לנושא: עיין בתשובה הקודמת. איך הגעת לנושא: דבר אחד הוביל לשני. האם את/ה לומד/ת מספרים: אם תשאלו אותי- אין דרך אחרת. אם כן, איזה (אם לא, אל תענו): אני לומדת מכל ספר שמדבר על נושאים מעניינים ומסביר עליהם בצורה טובה. מה דעתך על התנהלות הפורום: ויקי, לפעמים דיונים פרקטיים (כמו על כישופים ושיקויים וכן הלאה) יכולים להיות מעניינים. חוצמזה, אני לא כאן מספיק בכדי לשפוט. מה היית משפר בפורום: לא יודעת, אני לא מספיק זמן כאן כדי לשפוט. אם היה מתארגן מפגש פורום, היית בא/ה: אני חושבת שזה היה נופל על זמן שבו הייתי עסוקה מעט. ולסיום, ספר/י לנו משהו על עצמך שבחיים לא היינו מגלים לבד: אם מישהו אי פעם יעיר אותי בשלוש בלילה, הוא יגלה כמה וכמה דברים שהוא בחיים לא היה מגלה לבד. כמו לאן הולכות נשמות לאחר המוות... -הצוענייה.

אר. אתם לא חייבים לקרוא../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif

נמב.
~~ שם:נוף. במקור קוראים לי נופר אבל קיצרתי את זה. שם בו היית רוצה להיקרא על גבי הפורום: לאורנה\נוף, זה לא ממש משנה. גיל:14 עוד מעט. מיקום בארץ:חור נידח במרכז. תאריך לידה:25.11.90. קטינה
גובה:1.60 בערך. משקל (לא חייבים נו, אבל זה מעניין): 50-45,זז כל הזמן. צבע שיער: חום בהיר, צובעת בקרוב לכחול. צבע עיניים: חום כהה. (משעממת שכמותי
) צבע אהוב:ירוק ולבן
מאכל אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): ריזוטו וניוקי. משקה אהוב (לאו דווקא הכי אהוב):שוקו
אימייל: [email protected] אייסיקיו: 266188227 MSN מסנג'ר:כנ"ל אימייל. דפיוצר בבמה (אם יש):יש, אבל הוא די דבילי. בלוג (אם יש): פה. אבל הוא נסגר לעת עתה. מתי בערך הצטרפת לפורום, ואיך לדעתך השתלבת:הממ.. לפני שלושה חודשים בערך.. השתלבתי לא רע, כי אין פה קהילה של ממש, אז זה די קל. איך הגעת לפורום: חיפשתי ומצאתי. האם היית מגדיר/ה את עצמך כיהודי/ה, פאגאני/ת, אתאיסט/ית, או אחר? במה זה מתבטא:יהודיה. אני מאמינה בה' ומתפללת, וגם שומרת מסורת. זה בערך הכול. בנושא הפורום, איזה תחום מעניין אותך במיוחד:טלקינזס ואנרגיות. האם את/ה משתתף/ת בעוד פורומים בתפוז? האם הם קשורים לנושא: כן, די הרבה
. רומח הדרקון, פאנפיקים, ביטלס, סופרי"צ, דוליז לפעמים. איך הגעת לנושא:עם הרבה רצון טוב. האם את/ה לומד/ת מספרים: כמובן. אני תולעת של ממש. אם כן, איזה (אם לא, אל תענו):המ. למה הכוונה?
מה דעתך על התנהלות הפורום:בסדר גמור. מה היית משפר בפורום:שהקהילה תהיה יותר מגובשת ותומכת. אם היה מתארגן מפגש פורום, היית בא/ה:לא נראה לי. ולסיום, ספר/י לנו משהו על עצמך שבחיים לא היינו מגלים לבד: אם לא תגלו את זה, סביר שאני לא ארצה לספר. ~~

P o M i K i

New member
שאלה

מה היית משפר בפורום:שהקהילה תהיה יותר מגובשת ותומכת התכוונת אחד על השני או לחדשים?

jock

New member
אני מניחה שמותר לי...

שם: ליאור שם שתקראו לי: איך שבא לכם חוץ מליאור(!) גיל: 15 ביולי תאריך לידה: 21.7 משקל: פעם אחרונה זה היה 45, עכשיו זה בטח כבר הגיע ל50... צבע שיער: חום, בלונדיני אחרי הקיץ צבע עיניים: חום כהה מוות צבע אהוב: ירוק איסיקיו: 172301263 דף יוצר בבמה: אלףווד גם טוב? http://elfwood.lysator.liu.se/art/h/i/hiryuu/hiryuu.html בלוג: http://www.israblog.co.il/blogread.asp?blog=16351 מתי הצטרפתי לפורום ואיך השתלבתי: לפני שנה בערך... נראה לי. אני בכלל לא מרבה לכתוב, חוץ ממתי שיש לי שאלות. איך הגעתי לפורום: אחרי שגיליתי את הנושא אז חיפשתי אם יש בתפוז פורום לזה. אני מגדירה את עצמי כאחר, איך זה מתבטא: באמת שאין לי מושג איך לענות על זה... בנושא הפורום, איזה תחום מעניין אותי במיוחד?: ארבעת היסודות, התעמקות בהם וצמחים. האם אני משתתפת בעוד פורומים בתפוז: פורום יפנית למתחילים. איך הגעתי לנושא: הכל התחיל מאז שמצאתי את האתר spellsandmagick.com כמובן שאני כבר לא נכנסת לשם יותר... האם אני לומדת מספרים: מכיוון שאני טיפה הרבה מוגבלת בשפה, אז לא. מה דעתי על התנהלות הפורום: טוב מאוד, אני רק חושבת שצריך אולי עוד איש כמו ארדן... בלאט

§huki

New member
mashmash

שם: שוקי שם בו היית רוצה להיקרא על גבי הפורום: שוקי גיל: 18 מיקום בארץ: יהוד תאריך לידה: 04.02.1986 גובה: 1.60 משקל (לא חייבים נו, אבל זה מעניין): - - - צבע שיער: חום צבע עיניים: חום צבע אהוב: כחול ולבן (מה לעשות ישראלי) מאכל אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): טוסט משקה אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): קולה ולסיכום : ישנם אנשים שיזהו אותי יותר בתור mashmash אז .. שיהיה יום טוב, שוקי.

oduder

New member
אוקי

שם:אור שם בו היית רוצה להיקרא על גבי הפורום:אור גיל:13 וחצי מיקום בארץ:במושבה ליד מושב דור (בין קסריה לחיפה אני מעדיף לא לציין את השם של המקום) תאריך לידה:15.12.1990 גובה:1.56 משהו כזה משקל (לא חייבים נו, אבל זה מעניין): צבע שיער:שטני צבע עיניים:חום צבע אהוב:כחול מאכל אהוב (לאו דווקא הכי אהוב):שקשוקה משקה אהוב (לאו דווקא הכי אהוב):RC קולה
אימייל:eek:[email protected] אייסיקיו:233539417 MSN מסנג'ר:eek:[email protected] דפיוצר בבמה (אם יש): בלוג (אם יש): מתי בערך הצטרפת לפורום, ואיך לדעתך השתלבת:הצתרפתי לא מזמן :) ויותר הסתכלתי מאשר שכתבתי איך הגעת לפורום:חיפשתי את הנושא בקהילות של תפוז והינה אני היום:) האם היית מגדיר/ה את עצמך כיהודי/ה, פאגאני/ת, אתאיסט/ית, או אחר? במה זה מתבטא:אין לי קשר מיוחד לשום דת אני מאמין באלוהים באופן שאני מעדיף לשמור לעצמי בנושא הפורום, איזה תחום מעניין אותך במיוחד:את האמת טיפה קשה לי לשים את כל מה שמעניין בשם חח זה טיפה מצחיק אבל אני ממש לא יודע איך לקרוא לזה האם את/ה משתתף/ת בעוד פורומים בתפוז? האם הם קשורים לנושא:אני משתתף בעוד שתי פורומים אבל רק אחד מהם בשבילי קשור לנושא איך הגעת לנושא:סיפור ארוך שאולי עם הכל ילך טוב פה אז אני יועיל בטובי לספר אותו
האם את/ה לומד/ת מספרים:קצת אם כן, איזה (אם לא, אל תענו): לא משהו מוכר יותר מידי מה דעתך על התנהלות הפורום:אחלה מה היית משפר בפורום:הפורום ממש נשמע אחלה אם היה מתארגן מפגש פורום, היית בא/ה: לדעתי לא הייתי בא כי אני בטוח שאני הכי צעיר פה וזה יכול להיות מאוד מוזר

PopPy

New member
למרות שאני בדרך כלל רק קוראת..

שם: אתי שם בו היית רוצה להיקרא על גבי הפורום: אתי?
גיל: 16 עוד מעט מיקום בארץ: אזור המרכז תאריך לידה: 22/5 גובה: משהו סביב ה1.67 אני חושבת
משקל (לא חייבים נו, אבל זה מעניין):
צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום צבע אהוב: כחול מאכל אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): נמנמ. שניצל? משקה אהוב (לאו דווקא הכי אהוב): קפה/תה/שוקו קר אימייל: poppy#tapuz.co.il (את ה# מחליפים בשטרודל. יש בוטים שסורקים אתרים ומחפשים כתובות אינטרנט כדי להציף בספאם, ממליצה לכולם לאמץ את השיטה ולא לכתוב כתובות אימייל חשובות כרגיל בפורומים) אייסיקיו: 117719839 MSN מסנג'ר: שונאת. שונאת. שונאת. (אין) דפיוצר בבמה (אם יש): אין בלוג (אם יש): חסוי
מתי בערך הצטרפת לפורום, ואיך לדעתך השתלבת: לא ממש יצא לי *להצטרף* לפורום. ההודעה הראשונה שלי הייתה לפני חודשיים-שלושה אני חושבת (אולי יותר, או פחות..), אבל אני קוראת אותו בערך מאז שאני מתעניינת בכישוף (לא יותר מדי זמן..) איך הגעת לפורום: כל הפורומים שאני גולשת בהם הם בתפוז, אז פשוט הלכתי לחפש פורום בנושא - ומצאתי.. האם היית מגדיר/ה את עצמך כיהודי/ה, פאגאני/ת, אתאיסט/ית, או אחר? במה זה מתבטא: מגדירה את עצמי, נכון לעכשיו, כאתאיסטית. בנושא הפורום, איזה תחום מעניין אותך במיוחד: כרגע, אני מאוד מתעניינת ב-Sigil magick. האם את/ה משתתף/ת בעוד פורומים בתפוז? האם הם קשורים לנושא: הו.. הרבה, אבל אף אחד מהם לא קשור לנושא. אני מנהלת את פורום רק בישראל וארץ נהדרת (601) ואת פורום רוזוול (851), ומשתתפת בעוד כמה פורומים שקשורים לתחביבים שלי. איך הגעת לנושא: תמיד התעניינתי בתחום, ובשלב מסוים החלטתי לקרוא יותר ברצינות ומשם זה התגלגל. האם את/ה לומד/ת מספרים: לא, כי אין לי איך להשיג ספרים כרגע (ובשלב הזה אני גם עוד לא כל כך רוצה שאמא שלי תדע שאני מתעניינת בתחום..) מה דעתך על התנהלות הפורום: דיונים מעניינים, למרות שאני כמעט לא משתתפת אני מאוד נהנית מהקריאה. מה היית משפר בפורום: כלום, אבל הייתי שמחה לקבל עוד מאמרים מצויינים. אם היה מתארגן מפגש פורום, היית בא/ה: לא בשלב הזה, אני לא מכירה מספיק אנשים. ולסיום, ספר/י לנו משהו על עצמך שבחיים לא היינו מגלים לבד: אין שום דבר מיוחד..

למעלה