שרשור היכרות!!

lene

New member
כבר כמה זמן שלא כתבתי...

טוב הנה התשובות: מראה חיצוני: שיער- שיער חום עם פסים בהירים גובה- 1.64 משקל- חח ..נחסוך מכם..
גזרה- למה הכונה פה?! סגנון: לבוש- אני מניחה שספורט\אלגנט...אני אוהפת את הסגנון לבוש שלי
מוזיקה- פופ! אני אוהבת את אקווה!!!! איפור- אני לא שמה הרבה..וגם ממש מדיי פעם..למה למייש כח בבוקר?!אני נראית מושלם גם בלי (חח סתם!...) ברגע זה: לובשת- אני לובשת ג'ינס מתרחב בצבע כחול בהיר,וחולצה שחורה צמודה... מוזיקה-אני לא שומעת עכשיו כלום... חושבת על-על.....חסוי..
הדבר האחרון ש: קניתי-ג'קט ג'נס... עשיתי- דברתי בטלפון עם ידיד מאוד טוב שלי... קראתי- אני קוראת עכשיו את הספר "מבוזבזת" זה על מישהי שהייתה בולמית ואנורקסית....בקיצור עצוב... זה או זה: מועדון\ מסיבה פרטית- מסיבה פרטית קפה\ תה- שונאת את שתיהם... שואף לשלמות\ לוקח את זה בקלות- לפעמים ככה ולפעמים ככה... חתולים\ כלבים- כלבים! עט\ עיפרון- אני חושבת שעט... אוכל\ ממתקים- אה...זה משמין....אוכל?... קולה\ פפסי- קולה.... גפרורים\ מצית- מה אכפת לי?! מה\ מי היית רוצה: להרוג- אני מעדיפה לא לכתוב
לשמוע- את אותו אחד שעליו אני חושבת..
להראות כמו- אני מניחה שכמוני...למרות שפעם רציתי להראות כמו סולנית אקווה...כיום השלמתי עם מה שיש... להיות כמו- כמוני!(לא ..אני לא שחצניתתת) דברים אהובים: אוכל- ל'דעת... שתיה- קולה צבע- ורוד ואדום דיסק- של אקווה ושל בריטני טלויזיה- המורדים נעליים- ל'דעת... אתר- www.aqualene.cjb.net זה האתר של סולנית אקווה מומלץ! שיר- כל השירים של אקווה,וכמה ל בריטני....ושל ויטני יוסטון (איי וויל אולויס לב יו..) ירק- מלפפון...או עגבניה פרי- אה...לא יודעת.. האחרון: סרט אחרון שראית- אוי...נראה לי זה היה הארי פוטר (השני...שכחתי איך קוראים לו..) מספר אחרון שחייגת- של ידיד שלי הדבר האחרון ששתית- שוקו.. הדבר האחרון שאכלת- אה....לקחתי גבינה צהובה(הא?!) פעם אחרונה שהתקלחת- היום פעם אחרונה שבכית- היום...
פעם אחרונה שחייכת- כשדברתי עם ידיד שלי פעם אחרונה שצחקת- נראה לי שכשדברתי עם ידיד שלי.. האדם האחרון שחיבקת- ההורים שלי האדם האחרון שנישקת- באיזה נשיקה מדובר?...אם בלחי אז את ההורים הדבר האחרון שאמרת- "אמא אני עוד מעט יוצאת.." האדם האחרון שדיברת איתו ברשת- עם חברה שלי באייסי הריח האחרון שהרחת- אני מניחה ששל הבושם שלי... האם אתה: מעשן-לא!!! לוקח סמים-לא!!!! ישן עם חיית פרווה- כן....דובי...
... מנגן על כלי נגינה- לא מאמין שיש יצורים חיים על כוכבים אחרים- למה לא? קורא עיתון- ראש 1 נחשב?... מאמין בניסים- כן מגדיר את עצמך סובלני כלפי אחרים- תלוי במצב רוח שלי..אני יכולה להיות דיי חמת מזג לעיתים.. רואה בשוטרים חברים או אויבים- כנראה חברים... אוהב אלכוהול- לא ניסיתי ולא רוצה!...
(ילדה טובה חח
) מאמין באסטרולוגיה- לפעמים יש דברים נכונים.. מאמין בקסמים- לרוב לא.. מתפלל- לא מבקר בבית כנסת- לא מדבר עם זרים שפונים אלייך באייסיקיו- ממש לעיתים רחוקות לובש כובעים- לא שונא את עצמך- אני מרגישה דיי ההפך מזה.. אוהב את כתב היד שלך- לא בדיוק... מאמין במכשפות- לא... מאמין בשטן-לא! מאמין בשדים ורוחות- לא ממש בטוחה לגבי זה.. נותן אמון בקלות- כן....מה שלא תמיד כ"כ טוב... אוהב לטייל בגשם- לא... אוהב ציניות- תלוי במצב האם יש לך: חבר: לא חלום שחוזר על עצמו:לא ידידים הומוסקסואלים\ חברות לסביות: לא לפימה שלי ידוע... סודות: סודות שלי אין לי... חיות מחמד: אין
לא נראה לי שתקראו...

TetiBETTY

New member
אור...עכשיו כשאני שמה ../images/Emo23.gif...

היו הרבה דברים דומים לי ולך...כמה חביב

שרשור מיוחד!!

נושא - כל מה שבא לכם, רק לכאן. אנחנו הולכים לשבור שיא... השיא הוא מעל 1000 תגובות... זה לא בדיוק שרשור אוף... זה... בואו נתחיל מזה שכל אחד יספר על עצמו... נראה לאם זה יגיע כבר...

מספרת על עצמי...

קוראים לי נועה, אני בת 13 ממרכז הארץ. אני אוהבת לרכוב על סוסים, את הסדרה המדהימה "השבט" ובריטני ספירס הפ33ה, אני אוהבת לקרוא, מחשבים, וחולה על בעלי חיים. החיים שלי תלויים בזאפ-אם הם מבטלים פעם אחת ביום שישי את השבט, אני מתחרפנת! נועה + דווין קמרון החתיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רשום לי שאני משתתפת בפורום דיג'ימון! זה לא נכון! אני משתתפת בפורומים-השבט, בריטני, רק בישראל, לפעמים, ממש ממש לפעמים הארי פוטר - הספר.. הדבר שאני הכי הכי אוהבת בעולם זה לראות השבט, לדבר עם השחקנים, לחלום, ולשמוע את בריטני.. בכלל, אני אוהבת פופ.. אני שונאת את כריסטינה אגורילה, ג'סטין טימברחרא, אמינם ושני ילדים דפוקים מהכיתה שלי... (או יותר..) החלום שלי (או אולי יותר מזה...) הוא לפגוש את כ-ל השחקנים של השבט (בהרכב מלא) לפגוש את בריטני, ולהיות החברה הרשמית של דווין קמרון!! הפורום שתמיד תמצאו אותי בו הוא פורום השבט, ומייד אחריו פורום בריטני, אחריהם יש את פורום רק בישראל ורוחות רפאים... אני חולת אייסיקיו המספר שלי - 173721568 זמרים אהובים - מריל קאסי, בריטני ספירס, מוניקה קאסי ומייגן אלטיני, דווין קמרון, מישל אנג, כיילב רוס להקות - השבט, בלו, אס כלאב 7, ווסטליף. שחקנים: כל השחקנים של השבט, בריטני, בראד פיט... זהו... בה ביי!

960milibarNOW

New member
סתם שאלה...

באמת נראה לך שכזה שרשור יעבור את 1000 התגובות? הרשי לי לגחך קלות.

DIRRTY

New member
מה את אומרת!!!!

"אין דבר העומד בפני הרצון" (חוץ מלצאת דייט אם אלוהים) בנימין זאב הרצל

i4britney

New member
עזבי נועה אל תתאמצי אפילו....

תקשיבו ניסיתי לדבר איתו בפרטי יפה והוא התנפל עלי עזבו הוא חסר כל ערך ומוסר הוא לא יודע מה זה להיות בן-אדם נורמלי הוא פשוט צריך אשפוז מיידי !

960milibarNOW

New member
אה באמת?...

להראות להם את ההודעה השנייה ששלחת לי, אחרי שהבהרתי לך במילים יפות שאני לא מעוניין לראות אותך במסרים שלי? אני לא מגיב לאנשים כמוך. אתה לא ראוי לתגובות רציניות, אתה רץ ובוכה וצורח כמו ילד קטן. ועוד אחרי זה מנסה לדבר איתי כגבר לגבר...חחחחחח... הרשה לי להציע לך בעדינות ללכת למכור את בלבולי המוח שלך במבצע בשוק הפשפשים.

צודק נדב!!

הצעה - אולי פשוט נעשה התעלמות טוטאלית ממנו?! (מיליברבי), אולי ככה הוא יקלוט שאף אחד לא רוצה אותו פה?!

960milibarNOW

New member
בחיי שאת לוקה בהשבתת שכל קשה.

מה לא ברור לך- אני לא כאן בשביל לדבר איתכם?! תתעלמו, You're this close to make my dream come true! <עושה סימן של משהו קטן באצבעות>

למעלה