מספרת על עצמי...
קוראים לי נועה, אני בת 13 ממרכז הארץ. אני אוהבת לרכוב על סוסים, את הסדרה המדהימה "השבט" ובריטני ספירס הפ33ה, אני אוהבת לקרוא, מחשבים, וחולה על בעלי חיים. החיים שלי תלויים בזאפ-אם הם מבטלים פעם אחת ביום שישי את השבט, אני מתחרפנת! נועה + דווין קמרון החתיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רשום לי שאני משתתפת בפורום דיג'ימון! זה לא נכון! אני משתתפת בפורומים-השבט, בריטני, רק בישראל, לפעמים, ממש ממש לפעמים הארי פוטר - הספר.. הדבר שאני הכי הכי אוהבת בעולם זה לראות השבט, לדבר עם השחקנים, לחלום, ולשמוע את בריטני.. בכלל, אני אוהבת פופ.. אני שונאת את כריסטינה אגורילה, ג'סטין טימברחרא, אמינם ושני ילדים דפוקים מהכיתה שלי... (או יותר..) החלום שלי (או אולי יותר מזה...) הוא לפגוש את כ-ל השחקנים של השבט (בהרכב מלא) לפגוש את בריטני, ולהיות החברה הרשמית של דווין קמרון!! הפורום שתמיד תמצאו אותי בו הוא פורום השבט, ומייד אחריו פורום בריטני, אחריהם יש את פורום רק בישראל ורוחות רפאים... אני חולת אייסיקיו המספר שלי - 173721568 זמרים אהובים - מריל קאסי, בריטני ספירס, מוניקה קאסי ומייגן אלטיני, דווין קמרון, מישל אנג, כיילב רוס להקות - השבט, בלו, אס כלאב 7, ווסטליף. שחקנים: כל השחקנים של השבט, בריטני, בראד פיט... זהו... בה ביי!