שרשור היכרות!!

שרשור היכרות!!

שמתי
שלא עשינו היכרות כמו שצריך... אז הנה שאלות שיעזרו לנו ללמוד אחד על השני!!: אוקי , אז בפורם בנות שמו שאלון מאוד נחמד שמגיע גם לנו (מה לא?), והן לקחו אותו מישראבלוג או משהו כזה... אז הנה הוא...מקווה שזה פסדר. מראה חיצוני: שיער- גובה- משקל- גזרה- סגנון: לבוש- מוזיקה- איפור- ברגע זה: לובשת- מוזיקה- חושבת על- הדבר האחרון ש: קניתי- עשיתי- קראתי- זה או זה: מועדון\ מסיבה פרטית- קפה\ תה- שואף לשלמות\ לוקח את זה בקלות- חתולים\ כלבים- עט\ עיפרון- אוכל\ ממתקים- קולה\ פפסי- גפרורים\ מצית- מה\ מי היית רוצה: להרוג- לשמוע- להראות כמו- להיות כמו- דברים אהובים: אוכל- שתיה- צבע- דיסק- טלויזיה- נעליים- אתר- שיר- ירק- פרי- האחרון: סרט אחרון שראית- מספר אחרון שחייגת- הדבר האחרון ששתית- הדבר האחרון שאכלת- פעם אחרונה שהתקלחת- פעם אחרונה שבכית- פעם אחרונה שחייכת- פעם אחרונה שצחקת- האדם האחרון שחיבקת- האדם האחרון שנישקת- הדבר האחרון שאמרת- האדם האחרון שדיברת איתו ברשת- הריח האחרון שהרחת- האם אתה: מעשן- לוקח סמים- ישן עם חיית פרווה- מנגן על כלי נגינה- מאמין שיש יצורים חיים על כוכבים אחרים- קורא עיתון- מאמין בניסים- מגדיר את עצמך סובלני כלפי אחרים- רואה בשוטרים חברים או אויבים- אוהב אלכוהול- מאמין באסטרולוגיה- מאמין בקסמים- מתפלל- מבקר בבית כנסת- מדבר עם זרים שפונים אלייך באייסיקיו- לובש כובעים- שונא את עצמך- אוהב את כתב היד שלך- מאמין במכשפות- מאמין בשטן- מאמין בשדים ורוחות- נותן אמון בקלות- אוהב לטייל בגשם- אוהב ציניות- מתנשק עם עיניים עצומות- שר במקלחת- האם יש לך: חבר: חלום שחוזר על עצמו: ידידים הומוסקסואלים\ חברות לסביות: סודות: חיות מחמד: פירסינג\ קעקועים: חבר הכי טוב: נשיקה ראשונה: תחשוב איך מרגישה האמא שלך, 4 בבוקר דופקים בדלת, המשטרה "אל תגיד לי שהוא מת" בנתיים הוא בכלא, תפסו אותו מנסה למכור סמים לשני אלה! כל המשפחה מתוחה- מסתפקים בעובדה שנשמתך בטוחה רק אבא כבר וויתר בשבילו אתה מת שנים הוא אומר שהשטן בך שולט...

ראשונה!!

מראה חיצוני: שיער- חום כהה א-ר-ו-ך מאוד!! גובה- נמוך - מטר חמישים ושתיים... משקל- לא 'דעת... :-| גזרה- מה זה אומר?! סגנון: לבוש- מכנס וחולצה... סתם סתם... נוח ויפה - ספורט אלגנט... ובשיש שבת רק אלגנט... מוזיקה- פופ, קאנטרי, ובעיקר ביט ביט והשבט!! איפור- לא ממש... ברגע זה: לובשת- אלגנט... חיחי אממ.. מכנס ארוך מתרחב לבן, חולצה קצרה- בטן, ומעליה עליונית חורים גחול בהיר... מוזיקה- רדיו ביו 99 אף אם... שיר מוזר אבל פופ... אופסי הרגע נגמר... חושבת על- מה אני אכתוב עוד?! הדבר האחרון ש: קניתי- איפור לפורים... + בדים להכין תחפושת למישהו מהשבט... עשיתי- מחשב לא? קראתי- פצפונת ואנטון... זה או זה: מועדון\ מסיבה פרטית- מסיבה פרטית... קפה\ תה- תה!! איכסה קפה!! בכלל... שוקו!! שואף לשלמות\ לוקח את זה בקלות- בעיקר לוקחת בקלות... חתולים\ כלבים- גם וגם... עט\ עיפרון- עט אוכל\ ממתקים- ממתקים... (למרות שבזמן האחרון אני בדיאטה...) קולה\ פפסי- בכללי... איכסה שניהם... אבל אם בכל זאת אז פפסי... גפרורים\ מצית- לא צריכה את זה... תודה... מה\ מי היית רוצה: להרוג- את האחיות שלי, את ג'סטין טימברלייק ואת אמינם... לשמוע- את הקולות האמיתיים של בריטני, שחקני השבט... להראות כמו- בת' אלן \ מריל קאסי \ ביט ביט!! להיות כמו- כבר שאלתי לא?! דברים אהובים: אוכל- ג'חנון שתיה- שוקו!! צבע- כחול!! דיסק- של השבט, כל הדיסקים של ביט ביט!! טלויזיה- השבט!! נעליים- ספורט... אתר- טרייבוורלד וכל שאר האתרים על השבט ובריטני... שיר- כך השירים של השבט וכל השירים של בריטני... ירק- חסה ועגבנייה פרי- תפוח.. האחרון: סרט אחרון שראית- הארי פוטר וחדר הסודות.. מזמןןןןןןןןןןןןןןן!! מספר אחרון שחייגת- של חברה שלי אתמול... ועוד אמא שלי מתלוננת שאני מדברת הרבה בטלפון... הדבר האחרון ששתית- מים... הדבר האחרון שאכלת- לחם של אמא שלי.. פעם אחרונה שהתקלחת- איזה קטע!! הרגע!! פעם אחרונה שבכית- שלשום שחטפו חברה שלי... פעם אחרונה שחייכת- הרגע!!! פעם אחרונה שצחקת- לפני דקה וחצי בערך... האדם האחרון שחיבקת- חברה שלי שחזרתי מבי"ס האדם האחרון שנישקת- נשיקה ידידותית לחברות שלי על הלחי... (ביי עד ליום ראשון... דמעות וכאלה...) הדבר האחרון שאמרת- לירז!! היא מסרה לך ד"ש ואמרה שאת כפרה!! האדם האחרון שדיברת איתו ברשת- שירוש'!! מפורום השבט!! הריח האחרון שהרחת- לחם של אמא שלי... האם אתה: מעשן- חס וחלילה!! לוקח סמים- חס וחלילה כפול 2!! ישן עם חיית פרווה- עם הבובות שלי... זה נחשב?!
מנגן על כלי נגינה- פעם על פסנתר... מאמין שיש יצורים חיים על כוכבים אחרים- אולי.. כן... קורא עיתון- עיתון השבוע, הכטתרת של מעריב ומעריב לנוער... מאמין בניסים- כןןןןןןןןןןן!! מגדיר את עצמך סובלני כלפי אחרים- בערך... רואה בשוטרים חברים או אויבים- חברים!! אוהב אלכוהול- לא לא לא!! מאמין באסטרולוגיה- קצת... מאמין בקסמים- לא... מתפלל- לפעמים... מבקר בבית כנסת- בכיפור... מדבר עם זרים שפונים אלייך באייסיקיו- שואלת מאיפה המספר שלי ומי זה... לובש כובעים- לא!! שונא את עצמך- לא!! אוהב את כתב היד שלך- ממש ממש ממש לא!! מאמין במכשפות- לא... רק פוחדת מהן.. מאמין בשטן- לא יודעת... מאמין בשדים ורוחות- ברוחות כן... נותן אמון בקלות- לא תמיד... אוהב לטייל בגשם- לא לא לא לא !! אוהב ציניות- לא!! מתנשק עם עיניים עצומות- לא!! שר במקלחת- כן!! האם יש לך: חבר: אפשר לומר... רק שהוא לא יודע מזה... חלום שחוזר על עצמו: שאני פוגשת את ביט ביט והשחקנים של השבט באותו זמן!! ידידים הומוסקסואלים\ חברות לסביות: לא.. סודות: אין... חיות מחמד: 2 כלבים, ו3 חתולים... פירסינג\ קעקועים: לא...
חבר הכי טוב: חברה... בת' אלן, מריל קאסי, רוני, מור, שירן... עזבו... אתם לא מכירים... נשיקה ראשונה: עוד מוקדם!! אני עוד לא בת 13!! תחשוב איך מרגישה האמא שלך, 4 בבוקר דופקים בדלת, המשטרה "אל תגיד לי שהוא מת" בנתיים הוא בכלא, תפסו אותו מנסה למכור סמים לשני אלה! כל המשפחה מתוחה- מסתפקים בעובדה שנשמתך בטוחה רק אבא כבר וויתר בשבילו אתה מת שנים הוא אומר שהשטן בך שולט: זה לא יקרה!!!!!!

i4britney

New member
חחחחחח....

הגזמת קצת לא ? חחחחחחחחחחח.... למה את רוצה לדעת עלינו כל כך הרבה פרטים זה לא מיותר?

../images/Emo41.gifהקפצה ותשובות..

את התשובות כתבתי אתמול בלילה, אבל בגלל שתפוז עשה בעיות הנה הן עכשיו.. **בספק אם מישהו יקרא** מראה חיצוני: שיער-שחור סיני קוצים גובה- 1.76 מ' משקל- בערך 60 ק' גזרה- רזה.. שרירי מעט.. סגנון: לבוש- צפוני..ספורט-אלגנט מוזיקה- הכלל.. מבריטני ועד מוסיקה קלאסית.. לא סובל שירי בכי(אבי ביטר) איפור- היום שלא שמתי..
ברגע זה: לובש- חולצת גולף ירוקה וג'ינס פדלפון בהיר מוזיקה- כרגע?? שומע את חמסה
.. "אתה חייב למות עלי.." חושבת על- מה לכתוב..
הדבר האחרון ש: קניתי- מעיל עשיתי- ראיתי את מולאן רוז' לפני שעתיים.. סרט מדהים
קראתי- את העיתון של יום שישי.. זה או זה: מועדון\ מסיבה פרטית- מסיבה פרטית קפה\תה- שוקו
שואף לשלמות\ לוקח את זה בקלות- אממ.. שואף לשלמות.. חתולים\ כלבים- דגים
עט\ עיפרון- עט אוכל\ ממתקים- תלוי איזה אוכל ואילו ממתקים.. קולה\ פפסי- קולה (ליתר דיוק - ספרייט) גפרורים\ מצית- לא משתמש בהם, אבל מצית עדיפה.. מה\ מי היית רוצה: להרוג- את ערפאת..
לשמוע- לא הבנתי את זה.. להראות כמו- דונלד מקדונלד
להיות כמו- להצליח כמו בריטני.. דברים אהובים: אוכל- צ'יפססססס
שולט ביותר
שתיה- ספרייט
צבע- כחול דיסק- "Britney" טלויזיה- רק בישראל נעליים- הנייקי האדום לבן שלי אתר- הפורום שלנו
שיר- יש כל כך הרבה.. ירק- תפוח אדמה פרי- תפוח ירוק האחרון: סרט אחרון שראית- מולאן רוז'... מומלץ
מספר אחרון שחייגת- לא זוכר.. הדבר האחרון ששתית- קולה הדבר האחרון שאכלת- חטיף צ'יפס פעם אחרונה שהתקלחת- לפני כמה שעות פעם אחרונה שבכית- לא זוכר
פעם אחרונה שחייכת- לפני חצי שניה
פעם אחרונה שצחקת- לפני דקה וחצי
האדם האחרון שחיבקת- אממ.. ידידות נחשבות??
האדם האחרון שנישקת- שוב, ידידות נחשבות??
הדבר האחרון שאמרת- ביי.. האדם האחרון שדיברת איתו ברשת- אני עדיין מדבר.. הריח האחרון שהרחת- ריח האוויר הצח והקר..
האם אתה: מעשן- ממששש לא
ייאאאקק
לוקח סמים- עוד לא.. ישן עם חיית פרווה- לא מנגן על כלי נגינה- כן, כרגע על גיטרה
והאורגנית שלי (אין לי פסנתר) מאמין שיש יצורים חיים על כוכבים אחרים-
אם יוכיחו, אני אאמין.. קורא עיתון- תמיד
מאמין בניסים- מאמין במזל.. מגדיר את עצמך סובלני כלפי אחרים- סובלני מדי רואה בשוטרים חברים או אויבים- תלוי כלפי מי... אוהב אלכוהול- למה לא?? מאמין באסטרולוגיה- ככה ככה מאמין בקסמים- לא.. הכל טריקים מתפלל- לא, אבל קשור לדת.. מבקר בבית כנסת- בחגים מדבר עם זרים שפונים אלייך באייסיקיו- בכיף.. לובש כובעים- מדי פעם שונא את עצמך- ממש לא! אוהב את כתב היד שלך- מאוד! מאמין במכשפות- לא מאמין בשטן- לא
מאמין בשדים ורוחות- לא יודע נותן אמון בקלות- לא אוהב לטייל בגשם- כן!!! אוהב ציניות- ציניות עם גבול.. מתנשק עם עיניים עצומות- לא שר במקלחת- תמיד האם יש לך: חבר: לא
חלום שחוזר על עצמו: כן ידידים הומוסקסואלים\ חברות לסביות: כן סודות:לא ממש חיות מחמד:ממש לא פירסינג\ קעקועים: עוד לא.. חבר הכי טוב: יש נשיקה ראשונה: לפני הרבה זמן..

Let Me Be

New member
או,קיי...ננסה...

מראה חיצוני: שיער- מדורג עד הכתפיים בערך...וניסיתילצבוע לאדום...אבל זה לא תפס!!! אני אנסה שוב... עוד חודש! גובה- 1.72 (ואני רק בת 14...חחח...) משקל- 54 גזרה- רזה...(ועוד אומרים עליי שמנה, אני אדרדר לאנורקסיות
) סגנון: לבוש- אין משהו ספיציפי...אני מגוונת! מוזיקה- אני אוהבת פופ, עושה שמייח על ה-
איפור- בדיוק הורדתי, אחרי המסיבה אתמול... ברגע זה: לובשת- חולצה מכופתרת בצבע חאקי וג'ינס צמוד... מוזיקה- פעם אחרונה שמעתי את BONI M חושבת על- כמה הידיים שלי עוד יכולות לסבול את זה... הדבר האחרון ש: קניתי: אהההה...סוכריות טופי...
עשיתי- כתבתי את השורה הזאת. קראתי- ראש1 מלפני חודש. זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית- מסיבה פרטית!!!! רק מסיבה פרטית!!!! רק, רק, רק!!! קפה/תה- קפה ותה, אבל רק ירוק
חתולים/ כלבים- חתולים כלבים ו...פנדות אדומות (מצורפת תמונה) שואפת לשלמות/ לוקחת בקלות- שואפת לשלמות. עט/ עיפרון- עט עיפרון! אוכל/ ממתקים- תלוי איזה אוכל ותלוי איזה ממתקים. קולה/ פפסי- מה ההבדל??? האריזה שונה... גפרורים/ מצית- שיטת סופי: להדליק את הגז בכיריים, לבוא עם
ולהדליק נר... קצר ולעניין
אני אדלג על "מה הייתי רוצה" ואעבור לאחרון שלי שהוא: דברים אהובים: אוכל-
ולקינוח
!!! שתייה- הכל, רק שאני לא אתיבש!
צבע- בודור סגול, חאקי, ירוק, תכלת, טורקיז, ברונזה...להמשיך??? שחור, לבן בג' מייפל...אני אפסיק! דיסק- בריטני ורספוטין (של BONI M)... טלויזיה- MTV והמורדים...מתחילה להתמכר למשחק החיים
. נעליים- החצי מגף השחור שלי. אתר- הפורום שלנו...גדול וירוק...הפורום שלנו יגיע רחוק! בבוקר ישן ובערב הוא קם...בפורום שלנו לבלות את הזמן! שיר- כל מה שעושה לי שמייייח על ה-
ירק-גזר פרי- צ'ילי... וחשוב לי לציין שאני למרות הפיצול אני לא מעשנת ולא לוקחת סמים... עכשיו אני הולכת לעשות ל
שלי אמבטיית קציייייף בתוך סיר או משהו, ואז אני אקרא למסאגיסטית!

slave4brit

New member
טוב....הנה שלי...

שיער- שחור גובה- 1.74 משקל- 64 לבוש- ספורט מוזיקה- פופ- בעיקר בריטני ומגעילרה וגם קאנטרי איפור- ממש לא... ברגע זה לובש- פיז'מה מוזיקה- ברוק אליסון/ ליאן ריימס חושב על- למה אני ממלא את השאלון הדבר האחרון ש: קניתי- טוסט (בבצר) עשיתי- ישנתי, קמתי,ר"ש הלכתי למחשב וכתבתי בפורום קראתי- סודות ה יא-יא מועדון/ מסיבה- מסיבה קפה/ תה- שוקו שואף לשלמות/ לוקח את זה בקלות- שניהם חתולים/ כלבים- כלבים עט/ עיפרון- עט עיפרון אוכל/ ממתקים- אוכל קולה/ פפסי- פפסי מצית/ גפרורים- נאדה מי הייתי רוצה להרוג- לא חסר... לשמוע- מריה קארי החדש בתווקה שיקנו לי אותו כבר להראות כמו- לא יודע להיות כמו- לא יודע דברים אהובים אוכל- ספגטי עם שניצל שתיה- דיאט קולה צבע- צהוב דיסק- stripped טלוויזיה- הישרדות נעליים- מה סתומרת? אתר- www.bsuweb.com שיר- soar/ christina agulireal ו lonely/ britney spears ירק- גמבה פרי- ענבים האחרון: סרט אחרון- the ring (הצלצול)- הסרט הכי יפה שיש מספר אחרון שחייגתי- לא זוכר שתיתי אחרון- קולה אוכל אחרון: חמין פעם אחרונה שהתקלחתי- אתמול בערב פעם אחרונה שבכיתי- מזמן פעם אחרונה שחייכתי- כל הזמן פעם אחרונה שצחקתי- כל הזמן האדם האחרון שחיבקת- הידידה הכי טובה שלי האדם האחרון שנישקת- הידידה הכי טובה שלי הדבר האחרון שאמרת- "טוב" (לבוא לאכול) האדם האחרון שדיברת איתו ברשת- חבר הריח האחרון שהירחת- ריח לא נעים מהחמין מעשן- ממש לא סמים- ממש ממש לא ישן עם חיית פרווה- לא מנגן על כלי- פסנתר מאמין שיש יצורים אחרים- כן קורא עיתון- משתדל מאמין בניסים- תלוי איך היה הציון של המבחן בלשון מחר מגדיר את עצמי סובלני כפלי אחרים- לא כ"כ אבל אני משתדל שוטרים- אבא שלי אחד כזה אוהב אלכהול- לא יודע לא ניסיתי מאמין באסטרולוגיה- רק אם היא מבשרת טוב מאמין בקסמים- http://www.cyberglass.co.uk/assets/Flash/psychic.swf מבקר בבית הכנסת- רק בחגים אבל מעדיף בכלל לא מדברים עם זרים שפונים אליך באיסיקיו- תמיד לובש כובעים- מכור לכובע צמר שונא את עצמך- לפעמים אוהב את כתב היד שלך- רוב הפעמים מאמין במכשפות- המורה שלי כזאת מאמין בשטן- המנהלת של הבצפר כזאת מאמין בשדים ורוחות- לא נותן אמון בקלות- כן וזאת תכונה גרועה אוהב ציניות- עד גבול מסויים אוהב לטייל בגשם- לא מתנשק עם עיניים עצומות- כן שר במקלחת- לא האם יש לך חברה- לא חלום שחוזר על עצמו- כן ידידים הומוסקסואליים/ חברות לסביות -כן סודות- תמיד חיות מחמד- אחות שלי פירסינג/ קעקועים- לא חבר הכי טוב- אני לא מדרג חברים נשיקה ראשונה- לפני שנתיים

או.קיי

שיער- בלונדיני כהה עד הכתפיים גובה- 160 בערך... משקל- 43 בערך... גזרה- שו גזרה... מה ז"א? סגנון- אה... ספורטיבי וסתם כזה.. ג'ינס וחולצת בטן.. (יש לזה הגדרה???)לבוש- ג'ינס+חולצת בטן/גופייה'משהו כזה... מוזיקה- פופ- בריטני כמובן, ג'ניפר,פינק, טאטו ראפ- אמינם (קצת) סאבלימינל ועוד... אין לי כוח לפרט...! איפור- כן... בדרך כלל צבעי אדמה (לבן בז' גוף וכו'...) ברגע זה- לובשת- ג'ינס בהיר חולצת בטן בצבע תכלת מוזיקה- PRETY BOY- המורדים חושבת על- חבר שלי לא ראיתי אותו יום שלם הדבר האחרון ש קניתי- אמ... ג'ינס עשיתי- קראתי את ההודעה של נועה עם התשובות לשאלות קראתי- את ההודעה של נועה ... חיחיחי וספר... "מעומק הלב" מסדרת חלום מתוק זה או זה (כתבתי ישר תבחירה...) מעדיפה- מסיבה פרטית קפה לוקחת את זה בקלות חתולים וכלבים (לא יכולה לבחור) עט ממתקים פפסי מצית מי הייתי רוצה- להרוג- נטלי (סכסכנית... חברה לשעבר של חבר שלי...) לשמוע- חבר שלי להראת כמו- בריטני/מריקייט הולסון/ בר רפאלי להיות כמו- לא ממש הייתי רוצה להיות כמו בריטני יש לה חיים קשים על כל ההקלטות וכל הדברים והעבודה הייתי מעדיפה להיות דוגמנית - בר רפאלי דברים אהובים- אוכל- פי3333333ה שתייה- פפסי (פור דואוז או טינק יונג... חיחיחי) צבע- צבעי כחול וגווניו. וורדרד דיסק- נאחרון של בריטני (פ33ה!) ושל "המורדים" "סימנים" טלויזיה- אמ... אני אוהבת טלנובלות וסדרות כמו... "טובות השתיים" "קטנטנות" "המורדים" וכמובן באמטיוי כלללל מה שיש שם (כמעט...!) נעליים- מעדיפה נעליי ספורט... אתר- WWW.TAPUZ.CO.IL שיר- OVERPROTECTED ירק- מלפפון פרי- תפוז סרט אחרון שראיתי- אמש- בריטני- קרוסרודס מספר אחרון שחייגתי- לחברה הכי טובה שלי לגבי התוכנית להערבה... 04-67... הדבר האחרון ששתיתי- פפסייייי (זה עדיין על השולחן...) הדבר האחרון שאכלתי- חביתה בבוקר... פעם אחרונה שהתקלחתי- לפני שעה וחצי בערך... פעם אחרונה שבכיתי- אתמול... רבתי עם חברה היה ויכוח.. היתי בדיכאון כי כמעט נפרדנו אני והחבר וכל זה ביחד=בכי פעם אחרונה שחייכתי-כשהתקשרתי לחברה הכי טובה שלי... היא תמיד גורמת לי לחייך... פעם אחרונה שצחקתי- כנ"ל האדם האחרון שחיבקתי- החבר (אתמול) האדם האחרון שנישקתי- כנ"ל הדבר האחרון שאמרתי- "שתווווווק" לאחי המעצבן והמעפן האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת- החברה הכי טובה השנייה שלי באיסיקיו הריח האחרון שהרחתי- ריח הבושם של החברה שלי האם אני- מעשנת- חס וגראס... סתם... לא... אני לא נגעתי אף פעם בסיגריה ולא עישנתי כלום למרות שלא חסרים לי ידידות וידידים שמעשנים... :( לוקחת סמים- כמובן שבטח שלאאאאאאאא!!! ישן עם בובת פרווה- זה כיף.. אבל לא... רק כשאני בדיכאון ואין לי את מי לחבק... מנגת על כלי נגינה- לאאאאא מאמין שיש יצורים חיים על כוכבים אחרים- כן... אבל לא עבמ"ים... סתם יצורים אנערף מהם... קורא עיתון- כן... ראש 1 מאמין בניסים- לפעמים... לפעמים קורים ניסים! מה לא?! מגדיר את עצמך סבלני כלפי אחרים?- ממש לא! אני הכי חסרת סבלנות שאני מכירה! חייבת לדעת הכל ומייד ולפעמים לא מתחשבת (אבל אני חמודה!) רואה בשוטרים חברים/אוייבים- תלוי מתי... כשהם לטובתי חברים כשהם לא אז לא (למרות שזה לא קרה) אוהבת אלכוהול- כן הרבה... חיחיחי סתם... שונאת את הריח של הכוהל... איכככככס מאמינה באסטרולוגיה- כל פעם שאני קוראת (ואני בדרך כלל קוראת אחרי הזמן...) אני מגלה שכל מה שכתוב שם נכון... אז כן מאמינה בקסמים- לא ממש... לכל הקוסמים יש את הטריקים שלהם... בימינו קסמים? לא ממש... מתפללת- אמ.... לא ממש מבקרת בבית כנסת- ביום כיפור מדברת עם זרים שפונים אליי באיסיקיו- כן בדרך כלל תמיד טוב להכיר אנשים חדשים! מה לא? לובשת כובעים- לא... שונאת את עצמי- אמ... לפעמים... אוהבת את כתב היד שלי- א... כן בערך... מאמינה במכשפות- איזה? כמו בסרטים מצויירים? או אלה כמו מגדת עתידות... אני לא יודעת... לא בטוחה... מאמינה בשטן- כן... בערך.. כמה שזה מוזר... מאמינה בשדים ורוחות- א... לא ממש... לא בשלב הזה של החיים... נותנת אמון בקלות- כן הרוב.. בגלל זה אני נפגעת כלכך הרבה... אוהבת ציניות- אנערף... מתנשקת עם עניים עצומות- בדרך כלל... שרה במקלחת- אמ... לא! האם יש לך- חבר- כן!!! (מחר 2.3.0.3 יהיה חודשיים!!!) חלום שחוזר על עצמו- א... לא ידידים לסביות/הומואים- לא... לפי מה שאני יודעת... סודות- יש לי הרבה ואין לי למי לספר... חיות מחמד- שני חתולים בילי וטימי פירסינג'קעקועים- פירסינג- עגיל בטבור חבר/ה הכי טוב/ה- רחלי ושני אבל לפעמים גם הם לא מבינות אותי.. אז יש את נועה... וחבר הכי טוב שמבין אותי תמיד...- אפריים! ואני חולה עליו! נשיקה ראשונה- לפני הרבה זמן...

ס22ה

שיער- בלונדיני כהה עד הכתפיים גובה- 160 בערך... משקל- 43 בערך... גזרה- שו גזרה... מה ז"א? סגנון- אה... ספורטיבי וסתם כזה.. ג'ינס וחולצת בטן.. (יש לזה הגדרה???)לבוש- ג'ינס+חולצת בטן/גופייה'משהו כזה... מוזיקה- פופ- בריטני כמובן, ג'ניפר,פינק, טאטו ראפ- אמינם (קצת) סאבלימינל ועוד... אין לי כוח לפרט...! איפור- כן... בדרך כלל צבעי אדמה (לבן בז' גוף וכו'...) ברגע זה- לובשת- ג'ינס בהיר חולצת בטן בצבע תכלת מוזיקה- PRETY BOY- המורדים חושבת על- חבר שלי לא ראיתי אותו יום שלם הדבר האחרון ש קניתי- אמ... ג'ינס עשיתי- קראתי את ההודעה של נועה עם התשובות לשאלות קראתי- את ההודעה של נועה ... חיחיחי וספר... "מעומק הלב" מסדרת חלום מתוק זה או זה (כתבתי ישר תבחירה...) מעדיפה- מסיבה פרטית קפה לוקחת את זה בקלות חתולים וכלבים (לא יכולה לבחור) עט ממתקים פפסי מצית מי הייתי רוצה- להרוג- נטלי (סכסכנית... חברה לשעבר של חבר שלי...) לשמוע- חבר שלי להראת כמו- בריטני/מריקייט הולסון/ בר רפאלי להיות כמו- לא ממש הייתי רוצה להיות כמו בריטני יש לה חיים קשים על כל ההקלטות וכל הדברים והעבודה הייתי מעדיפה להיות דוגמנית - בר רפאלי דברים אהובים- אוכל- פי3333333ה שתייה- פפסי (פור דואוז או טינק יונג... חיחיחי) צבע- צבעי כחול וגווניו. וורדרד דיסק- נאחרון של בריטני (פ33ה!) ושל "המורדים" "סימנים" טלויזיה- אמ... אני אוהבת טלנובלות וסדרות כמו... "טובות השתיים" "קטנטנות" "המורדים" וכמובן באמטיוי כלללל מה שיש שם (כמעט...!) נעליים- מעדיפה נעליי ספורט... אתר- WWW.TAPUZ.CO.IL שיר- OVERPROTECTED ירק- מלפפון פרי- תפוז סרט אחרון שראיתי- אמש- בריטני- קרוסרודס מספר אחרון שחייגתי- לחברה הכי טובה שלי לגבי התוכנית להערבה... 04-67... הדבר האחרון ששתיתי- פפסייייי (זה עדיין על השולחן...) הדבר האחרון שאכלתי- חביתה בבוקר... פעם אחרונה שהתקלחתי- לפני שעה וחצי בערך... פעם אחרונה שבכיתי- אתמול... רבתי עם חברה היה ויכוח.. היתי בדיכאון כי כמעט נפרדנו אני והחבר וכל זה ביחד=בכי פעם אחרונה שחייכתי-כשהתקשרתי לחברה הכי טובה שלי... היא תמיד גורמת לי לחייך... פעם אחרונה שצחקתי- כנ"ל האדם האחרון שחיבקתי- החבר (אתמול) האדם האחרון שנישקתי- כנ"ל הדבר האחרון שאמרתי- "שתווווווק" לאחי המעצבן והמעפן האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת- החברה הכי טובה השנייה שלי באיסיקיו הריח האחרון שהרחתי- ריח הבושם של החברה שלי האם אני- מעשנת- חס וגראס... סתם... לא... אני לא נגעתי אף פעם בסיגריה ולא עישנתי כלום למרות שלא חסרים לי ידידות וידידים שמעשנים... :( לוקחת סמים- כמובן שבטח שלאאאאאאאא!!! ישן עם בובת פרווה- זה כיף.. אבל לא... רק כשאני בדיכאון ואין לי את מי לחבק... מנגת על כלי נגינה- לאאאאא מאמין שיש יצורים חיים על כוכבים אחרים- כן... אבל לא עבמ"ים... סתם יצורים אנערף מהם... קורא עיתון- כן... ראש 1 מאמין בניסים- לפעמים... לפעמים קורים ניסים! מה לא?! מגדיר את עצמך סבלני כלפי אחרים?- ממש לא! אני הכי חסרת סבלנות שאני מכירה! חייבת לדעת הכל ומייד ולפעמים לא מתחשבת (אבל אני חמודה!) רואה בשוטרים חברים/אוייבים- תלוי מתי... כשהם לטובתי חברים כשהם לא אז לא (למרות שזה לא קרה) אוהבת אלכוהול- כן הרבה... חיחיחי סתם... שונאת את הריח של הכוהל... איכככככס מאמינה באסטרולוגיה- כל פעם שאני קוראת (ואני בדרך כלל קוראת אחרי הזמן...) אני מגלה שכל מה שכתוב שם נכון... אז כן מאמינה בקסמים- לא ממש... לכל הקוסמים יש את הטריקים שלהם... בימינו קסמים? לא ממש... מתפללת- אמ.... לא ממש מבקרת בבית כנסת- ביום כיפור מדברת עם זרים שפונים אליי באיסיקיו- כן בדרך כלל תמיד טוב להכיר אנשים חדשים! מה לא? לובשת כובעים- לא... שונאת את עצמי- אמ... לפעמים... אוהבת את כתב היד שלי- א... כן בערך... מאמינה במכשפות- איזה? כמו בסרטים מצויירים? או אלה כמו מגדת עתידות... אני לא יודעת... לא בטוחה... מאמינה בשטן- כן... בערך.. כמה שזה מוזר... מאמינה בשדים ורוחות- א... לא ממש... לא בשלב הזה של החיים... נותנת אמון בקלות- כן הרוב.. בגלל זה אני נפגעת כלכך הרבה... אוהבת ציניות- אנערף... מתנשקת עם עניים עצומות- בדרך כלל... שרה במקלחת- אמ... לא! האם יש לך- חבר- כן!!! (מחר 2.3.0.3 יהיה חודשיים!!!) חלום שחוזר על עצמו- א... לא ידידים לסביות/הומואים- לא... לפי מה שאני יודעת... סודות- יש לי הרבה ואין לי למי לספר... חיות מחמד- שני חתולים בילי וטימי פירסינג'קעקועים- פירסינג- עגיל בטבור חבר/ה הכי טוב/ה- רחלי ושני אבל לפעמים גם הם לא מבינות אותי.. אז יש את נועה... וחבר הכי טוב שמבין אותי תמיד...- אפריים! ואני חולה עליו! נשיקה ראשונה- לפני הרבה זמן...

FlowerPower

New member
../images/Emo113.gifתשובותי ../images/Emo124.gif:-O

מראה חיצוני: שיער- חום דיי בהיר, מתולתל, עד קצת מתחת לכתפיים (מזעזע~!) גובה- 1.60
חשבתי שיותר.. משקל- 48 ק"ג
גזרה- אהה... מה??
סגנון: לבוש- ג'ינסים, טייצים- הכל פדלפון...
מוזיקה- הכל חוץ ממזרחית, טראנסים, רוק כבד ואופרות
איפור- עיפרון שחור בעיניים וליפ גלוס, אבל לא תמיד ברגע זה: לובשת- ג'ינס שלמעלה זה כזה לבן שמקפלים, חולצת בטן לבנה, ג'קט פליז כחול ונעליי ספורט- סקצ'רס
מוזיקה- לא שומעת כלום... אין לי עצבים
חושבת על- למה אני עונה על השאלון הזה... הדבר האחרון ש: קניתי- סיגריות
(לאבא שלי~!) עשיתי- שיחקתי עם אחיין שלי
קראתי- את הכתבה על הגראמי בידיעות אחרונות- מוסף 7 לילות (או ימים) זה או זה: מועדון\ מסיבה פרטית- מסיבה פרטית קפה\ תה- שוקו
שואף לשלמות\ לוקח את זה בקלות- גם וגם, תלוי באיזה מצב... חתולים\ כלבים- כלבים~! יש לי כלבה מתוקה בת שנתיים
עט\ עיפרון- עט עיפרון... של פיילוט בצבע סגול~!
אוכל\ ממתקים- תלוי מה בא לי באותו רגע... בד"כ ממתקים
קולה\ פפסי- קוקה קולה לנצח~!
גפרורים\ מצית- גפרורים... (זה כזה... משעשע משו...) מה\ מי היית רוצה: להרוג- את המורה לערבית... לא סובלת אותה לשמוע- את הצחוק של אחיין שלי... הוא כזה חמווווווווד
להראות כמו- עצמי להיות כמו- עצמי דברים אהובים: אוכל- פיצה שתיה- מנגו, קולה ואייס קפה צבע- כחול דיסק- let go של אבריל (כן כן, אני חולה על השירים שלה גם) טלויזיה- ערוץ 3 נעליים- סקצ'רס (יש לי 2 זוגות) אתר-
נראה לי שיר- כל הפליי ליסט שלי ירק- לא אוהבת.. אבל אם כבר אז עגבנייה, בלי כל הנוזל הזה עם הגרעינים בפנים. תודה.
פרי- מנגו, תפוח, תפוז ונראה לי שזהו האחרון: סרט אחרון שראית- יעד סופי (אחלה סרט~!) מספר אחרון שחייגת- חברה שלי הדבר האחרון ששתית- קולה עם לימון הדבר האחרון שאכלת- לזניה פעם אחרונה שהתקלחת- אתמול בערב פעם אחרונה שבכית- אתמול, כשאח שלי הצחיק אותי לאללה...
פעם אחרונה שחייכת- הרגע פעם אחרונה שצחקת- לפני דקה בערך האדם האחרון שחיבקת- אחיין שלי האדם האחרון שנישקת- אחיין שלי הדבר האחרון שאמרת- אז רט רייס (אני ואח שלי החלטנו על סרט לראות
) האדם האחרון שדיברת איתו ברשת- אלעד או איתי הריח האחרון שהרחת- ריח דוחה של בישולים מבחוץ
האם אתה: מעשן- איייייייכס לאאאאאאאא לוקח סמים- ראה תשובה לסעיף הקודם...
ישן עם חיית פרווה- הכלבה שלי נחשבת?
מנגן על כלי נגינה- פעם. ניגנתי על פסנתר, אבל פרשתי מאמין שיש יצורים חיים על כוכבים אחרים- אממ... כן למה לא? קורא עיתון- כן מאמין בניסים- כן...? מגדיר את עצמך סובלני כלפי אחרים- תלוי מי רואה בשוטרים חברים או אויבים- לא יודעת...
אוהב אלכוהול- תלוי מה. ברייזר ופינקולדה כן. כי זה מה ששתיתי לבינתיים
מאמין באסטרולוגיה- כן. המזל שלי זה בוול אני~! מאמין בקסמים- לא ממש מתפלל- לא מבקר בבית כנסת- לא, רק אם זה בשבת חתן או בר מצווה או וואטאבר מדבר עם זרים שפונים אלייך באייסיקיו- תלוי מי לובש כובעים- כן, לפעמים שונא את עצמך- לא תמיד, אבל יש מקרים שכן אוהב את כתב היד שלך- כן, הוא נחמד מאמין במכשפות- בערך מאמין בשטן- בערך מאמין בשדים ורוחות- כן נותן אמון בקלות- לא תמיד אוהב לטייל בגשם- לאאאא אוהב ציניות- מאוד מתנשק עם עיניים עצומות- לא יודעת
שר במקלחת- לא, פעם כשהייתי קטנה כן
האם יש לך: חבר: הלוואי חלום שחוזר על עצמו: לא ידידים הומוסקסואלים\ חברות לסביות: כן סודות: ברור, למי אין?? חיות מחמד: כן, פינצ'רית מעורבת עם תחש בת שנתיים
פירסינג\ קעקועים: כן, פירסינג בפופיק חבר הכי טוב: אממ... ויקי, נראה לי נשיקה ראשונה: אל תשאלו אפילו~!
וואי, אנלא מאמינה שעניתי על כל זהההההההה~!

TetiBETTY

New member
אז ככה....../images/Emo62.gif

מראה חיצוני: שיער-חום בהיר עם פסים בלונדינים(שכבר התבהרו),מדורג קצר(שכבר ארך...). גובה-1.63-1.64 משקל-אמממ,אולי לא
גזרה-רזה...
סגנון: לבוש-אלגנט,ספורט-אלגנט. מוזיקה-הכל,פרט לאופרה וראפ ישראלי(כגון:סאבלימינאל,מוקי,הדג נחש...) איפור-עדין,ויפה...(ככה אומרים
) ברגע זה: לובשת-חצאית ג'ינס 3/4 של FOX. מוזיקה-הכל,פרט לאופרה וראפ ישראלי(כגון:סאבלימינאל,מוקי,הדג נחש...) חושבת על-זה שאני צריכה ללמוד ממבחן למבחן
הדבר האחרון ש: קניתי-חצאית+חולצה+מכנסיים. עשיתי-אכלתי...
קראתי-אמממ....אני לא מצליחה להוציא את זה מהתאים האפורים שלי. זה או זה: מועדון\ מסיבה פרטית-מסיבה פרטית(שונאת לרקוד...) קפה\ תה- שוקו
/ נס קפה. שואף לשלמות\ לוקח את זה בקלות-גם וגם... חתולים\ כלבים-כלב(יש לי בבית,קוראים לה האני.
עט\ עיפרון-עט אוכל\ ממתקים- גם וגם...אבל מאוד תלוי
קולה\ פפסי-קוקה קולה...
גפרורים\ מצית-לא מעשנת,אבל עדיף מצית. מה\ מי היית רוצה: להרוג-ערבי מחבל...או כל דברם שמביא לי את הג'ננה
לשמוע-בריטני... להראות כמו-בריטני
להיות כמו-אמא
דברים אהובים: אוכל-פיצה,מלוואח,ספגטי,טוסט,ועוד... שתיה-קולה ומים. צבע-כחול. דיסק-יש הרבה טלויזיה-עד לפני כמה זמן "היפים והאמיצים",אבל גם חברים,דוסון קריק,שמש,רק בישראל,ועוד... נעליים-מגפיים עם הסוליית שרוך(לא ברור...
) אתר-שלי..והפורום,אלא מה
שיר-יש המווון
ירק-עגבניה פרי-אפרשזיף. האחרון: סרט אחרון שראיתי-"שבועיים מראש" עם סנדרה בולוק ויו גרנט,מומלץ
מספר אחרון שחייגת-חברה שלי. הדבר האחרון ששתית-נס קפה
הדבר האחרון שאכלת-טוסט מלוואח...אור-תסביר להם
פעם אחרונה שהתקלחת-אתמול בערב,ועוד כמה דק' זה יהיה לפני כמה דק'. פעם אחרונה שבכית-אתמול כשראיתי סרט לפני "שבועיים מראש". פעם אחרונה שחייכת-לפני דקה.
פעם אחרונה שצחקת-היום בבוקר
האדם האחרון שחיבקת-היום בבוקר(אמא,אבא,חברות,נחשב
) האדם האחרון שנישקת-אתמול בערב(כנ"ל) הדבר האחרון שאמרת-אני כבר באה...(לאמא). האדם האחרון שדיברת איתו ברשת-עם מי
הריח האחרון שהרחת-את הבושם המעולה שלי NINNA RICCI,מומלץ לבנות שביננו
האם אתה: מעשן-ח"ו. לוקח סמים-כנ"ל. ישן עם חיית פרווה-עדיין לא... מנגן על כלי נגינה-נגנתי 6 שנים על אורגן,אבל התיאשתי. מאמין שיש יצורים חיים על כוכבים אחרים-הוכחות יש
קורא עיתון-תמיד
מאמין בניסים-גם..וגם במזל
מגדיר את עצמך סובלני כלפי אחרים-אפשר לומר. רואה בשוטרים חברים או אויבים-תלוי. אוהב אלכוהול-לא... מאמין באסטרולוגיה-לפעמים,אבל בד"כ לא ממש. מאמין בקסמים-הכל אחיזת עיניים. מתפלל-בבוקר. מבקר בבית כנסת-ביום כיפור. מדבר עם זרים שפונים אלייך באייסיקיו-בכיף...
לובש כובעים-לא. שונא את עצמך-
?|למה שזה יקרה
אוהב את כתב היד שלך-כן. מאמין במכשפות-לא... מאמין בשטן-לא. מאמין בשדים ורוחות-לא. נותן אמון בקללות-בערך...(אבל לפעמים עין הרע נראה לי אמיתי מתמיד). אוהב לטייל בגשם-מאוד
אוהב ציניות-לפעמים אני צריכה לשים לעצמי גבול...
מתנשק עם עיניים עצומות-כשאני אנסה אני יאמר לכם... שר במקלחת-לא. האם יש לך: חבר:הלוואי...יבוא יום.
חלום שחוזר על עצמו:כן. ידידים הומוסקסואלים\ חברות לסביות:לא. סודות:למי אין
חיות מחמד:כלבה. פירסינג\ קעקועים:לא. חבר הכי טוב:יש. נשיקה ראשונה:עדיין לא הייתה
וזהו
*אני אולי לא משאירה הודעות,אבל אני מבקרת כאן כל יום
אחרת איך ההודעות משתרשרות מעצמן
*

TetiBETTY

New member
בקשר לדברים שאני לובשת...

גם חולצת גולף לבנה,שלא תחשבו לא נכון...

960milibarNOW

New member
טוב. אני מצטרף (משעמום בלבד)

מראה חיצוני: שיער- שחור קצר גובה- 1.83 משקל- 72 גזרה- הא?! סגנון: לבוש- מה שיש מוזיקה- מטאל איפור- אין עליי כרגע
ברגע זה: לובש- מכנסיים כחולות של נייק וז'קט של פומה
מוזיקה- Heart of steel של Manowar חושב על- מי המניאק שהמציא ת'שאלון הזה
הדבר האחרון ש: קניתי- מנטוס עשיתי- לחצתי על ENTER קראתי- "מעריב" של היום זה או זה: - מסיבה פרטית קפה\תה- קפה, 2 סוכר, תודה שואף לשלמות\לוקח את זה בקלות- לוקח את זה בקלות חתולים\כלבים- כלבים עט\עיפרון- עט אוכל\ממתקים- אוכל קולה\פפסי- פפסי גפרורים\מצית- גפרורים מה\מי היית רוצה: להרוג- את רוצח השר רחבעם זאבי ז"ל לשמוע- את הדיסק החדש של Sonata Arctica להראות- הסולן של סונטה ארקטיקה
להיות כמו- עצמי
דברים אהובים: אוכל- ספגטי, פיצה- כל מה שאיטלקי שתיה- תות-בננה, מיץ תפוחים\ענבים\ כל הדברים הצבעוניים צבע- כחול, אדום דיסק- כל הדיסקים של סונטה ארקטיקה טלוויזיה- מה זה?
נעליים- מה זה?! אין לי קשר רגשי לנעליים שלי אתר- תפוז
שיר- Last Drop Falls (Sonata Arctica) ירק- תפוח אדמה פרי- תותים האחרון: סרט אחרון שראיתי- Die Another Day (ג'יימס בונד) מספר אחרון שחייגתי- 058...כן בטח ששתיתי- הממ...מיץ אפרסקים שאכלתי- מנטוס
שהתקלחתי- היום בבוקר שבכיתי- היום, אבל מצחוק שחייכתי- לפני 10 שניות שצחקתי- לפני כמה דקות שחיבקתי- את אמא
שנישקתי- את אמא
שאמרתי- "טוב, אז תרים צלצול אם אתה בא" האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת- עזבו, מיותר הריח האחרון שהרחת- ת'אפטר שייב שלי
האם אתה: מעשן- לא לוקח סמים- לא ישן עם חיות פרווה- לא שידוע לי
מנגן על כלי נגינה- על צלוחית של קורנפלקס בבוקר מאמין שיש יצורים חיים על כוכבים אחרים- רגע, אז מאיפה נדב בא?
קורא עיתון- כן מאמין בניסים- רק בניסים משעל במזל- כן מגדיר את עצמי סובלני כלפי אחרים- ממש לא רואה בשוטרים אוייבים או חברים- לא זה ולא זה אוהב אלכוהול- לא מאמין באסטרולוגיה- לא. כתוב לי בהורוסקופ לא להאמין לכאלה דברים. מאמין בקסמים- לא! מתפלל- לפעמים. מבקר בבית כנסת- כן, משתדל מדבר עם זרים שפונים אלייך באיציק- בוודאי, ואפילו מצליח לטרלל אותם לובש כובעים- לא שונא את עצמך- לא, אני לא מכיר אותו בכלל. אוהב את כתב היד שלך- לא. הוא נשי מדיי
מאמין במכשפות- לא בשטן- מאמין שהוא קיים בשדים ורוחות- כן נותן אמון בקללות- הא? אוהב לטייל בגשם- כן, אבל יותר בשלג אוהב ציניות- OH YEAH BABY!!! מתנשק עם עיניים עצומות- לא שר במקלחת- לא האם יש לך: חברה- לא, אבל בדרך חלום שחוזר על עצמו: לא ידידים הומואים\לסביות- לא שידוע לי סודות: יש ויש חיות מחמד- עכביש ענק על הקיר. פירסינג\קעקועים- לא חבר הכי טוב: בוודאי! נשיקה ראשונה- מה? טוב, זהו, באו לקיצן עוד כמה דקות של שעמום טוטאלי. מי יקרא את זה גם ככה? טוב שיהיה...

TetiBETTY

New member
כן בטח...

שעמום
אתה הבנאדם האחרון שיהיה לו משעמם לפי מה שאני מכירה אותך...

i4britney

New member
אז ככה שלי זה!

חיצוני: שיער-שחור קצר רגיל לפעמים קוצים. גובה-1.70-1.75 משקל-63 גזרה-רזה ומבנה צר... סגנון: לבוש-גינסים וחולצות אלגנט,ספורט-טרלינג בלבד! מוזיקה-פופ,היפ-הופ וגם דאנס/פופ אמריקאי ישראלי לא אוהב! הדבר האחרון ש: קניתי-טרלינג לספורט זה או זה: אוהב לשתות: מים בעיקר וגם שוקו מאוד פחות קפה ויצים ממתקים. שואף לשלמות-ממש ממש לא ! חיות: יש לי כלב מסוג פקינז חמוד שקוראים לו פקי. אוכל\ הכל חוץ מפירה (עיסה מגעילה) וכמובן שרק כשר ומבדיל בין חלב לבשר! פפסי-קוקה קולה... לא מעשן -חס וחלילה אני שונא סיגריות הדבר הכי דוחה בעולם מה\ מי היית רוצה: להרוג-אף אחד לשמוע-בריטני חולה עליה... להראות כמו-אנריקה איגלסיאס להיות כמוני! דברים אהובים: אוכל-פיצה,מלוואח,ספגטי,טוסט,ועוד... שתיה-ומים. צבע-כחול. דיסק-בריטני בריטני ובריטני טלויזיה-mtv בעיקר ותוכניות שקשורות במוזיקה נעליים-skechers שיר-im not a girl not yet awoman השיר הכי אהוב עלי בכל תוכלת חיי! ירק-אבוקדו פרי-בננה. האחרון: סרט אחרון שראיתי-"קרוסרודס ב-yes super show האם יש לך: חברה:יבוא יום וחוץ מזה היו בעבר 5. חלום שחוזר על עצמו:כן-לפגוש את בריטני ספירס. ידידים הומוסקסואלים\ חברות לסביות:לא. סודות:למי אין חיות מחמד:כלב. קעקועים:לא. חבר הכי טוב:לא כולם שווים אצלי אבל ידידות הכי טובות יש! נשיקה ראשונה:עדיין לא הייתה וזהו

960milibarNOW

New member
../images/Emo12.gif

גם לשכנים שלי יש פקינז בשם פקי.... לעזאזל!!! הוא ידוע איפה אני גר

למעלה