התשובות שלי...
והשאלות: על עצמך: שם מלא: ענבל ארגמן תאריך וגיל (לטובת העצלנים שבנו): 7.6.90 בת 14 עיר: מועצה איזורית עמק חפר זה זה או זה זה: יס או כבלים? כבלים קולה רגילה או דיאט? רגילה אנגלית או עברית? ספרדית... השיר שלנו או מיכאלה? ברור שמיכאלה... ארץ נהדרת או רק בישראל? רק בישראל חתול או כלב? כלב! מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה די וי די או וידאו? די וי די סיינפלד או חברים? חברים מסנג'ר או איי סי? מסנג'ר שוקולד חלב או מריר? חלב כפכפים או סנדלים? כפכפים אדיר מילר או גיא פינס? גיא פינס במבה או ביסלי? במבה שעון שמש או כיס? כיס ג'מבו או קוסמוס? קוסמוס צלילה או שחיה? שחיה 98 או XP? 98 הצלצול + 8 מייל + סיינס או מת לצעוק 3? מת לצעוק מלך האריות או במבי? מלך האריות!!! שום דבר לא משתווה לזה!!! כלבי אשמורת או ספרות זולה? לא ראיתי... קיל ביל 1 או 2? ראיתי רק ת'ראשון..
האוזן השלישית או בלוקבסטר? בלוק בסטר טאוור רקורדס או הצליל? טוואר בריכה או ים? בריכה שש-בש או דמקה? שש בש NY או LA? MTV או 24? נראה לי ש-24... משינה או אתניקס?אף אחד מהן מונדיאל או יורו? יורו! קארי בראדשו או סמנתה ג'ונס? קארי... ג'ושוע או אלק? אלק... (מה לעשות... גם חכם גם יפה..) OC או קנדרה? ברור שoc... היא החברה הכי טובה בעולם!!! סקטצ'י או נורמל? סקטצ'י זאק או אלק? אין תגובה... קווין דוראנד או ג'ושוע? ??? אהובים: גלידה: תות סדרה: דארק אנג'ל! מה זאת השאלה הזאת בכלל... סרט: מלך האריות... חחחח.... ערוץ: 3 שחקן: מאט דיימון שחקנית: ג'סיקה אלבה שיר: אהבת נעורי של שלום חנוך... ספר: אורי להקה: ??? זמר: ??? זמרת: ??? יום: שישי! אני לא לומדת!!! חג: פסח! החופש הכי ארוך!!! צבע: כחול פרי: מנגו ירק: מלפפון מאכל: שניצל! מקום: במיטה שלי... כמה טוב לישון... חטיף / ממתק: במבה! חיה:כלב! לבוש מועדף: ג'ינס וחולצה פשוטה... בשביל מה להשקיע? לבית ספר?... דגנים: קראנץ' ספורט: אירובי קבוצה: ??? לא קשור: המורדים...(מה לעשות... מכורה גם לזה... :~/ ) התחלת כיתה: ט'... כמה מוזר... עוד לא התרגלתי... שיעור מועדף: אומנות שיעור שנוא: לשון! עד מתי אתם לומדים כל יום? תלוי באיזה... יש ימים שב-3 אני עוד לא בבית... מצד שני ביום חמישי ב12 וחצי אני כבר מסיימת!!! מה את/ה לובש/ת עכשיו? טרנינג... אני חוזרת מאירובי... באיזה פורומים את/ה? מלאך שחור פורום מועדף: מלאך שחור איזה שפות אתה מדבר? עברית/אנגלית/ספרדית מה המקום האידיאלי לדייט? סרט רון ארד לחופש נולד. וטננבוים? נראה לי שהוא כבר סבל מספיק? או שלא...? משחק מחשב מועדף (אם יש)? אין לי כמעט זמן לשחק במחשב...
האם אתה יודע מה זה פוליטקלי קורקט? תלוי באיזה מצב תופסים אותי... איזה דגם פלאפון יש לך? סמסונג מספר כלשהו... מה הזן הכי שנוא עליך של אנשים? ערסים ופרחות!!!! (הם השתלטו עלינו!!!) הסרט האחרון שראית: האני! סרט חמוד! הסרט הכי גרוע שראית: לא זוכרת... :/ מה אתם אוהבים על תלבושת אחידה? אין לנו תלבושת אחידה!!!! וויייי!!! עדיין... איך קוראים לחיית מחמד שלך (אם יש אז גם שם)? כלבה: בימבה בן שלה: פוזי אח שלו: שוקו אח שלו: קוקו עוד כלב: בטהובן חתולה: כתם חתולה: טייני חתול: שומן... (קצת הרבה אה...) מה את/ה אומר/ת על סרטי בורקס? מצחיקים רצח! קיילי מינוג? אין לי שום בעיה אית... האם אתם מעבירים ערוץ בזמן הפרסומות? תלוי במצב רוח... יש לך אחים או אחיות? כן אם כן – שמות וגילאים: רועי-16 אתר מומלץ: של המורדים??? כן ל... ולא לקוצים לאן טסתם? הולנד, בלגיה, איטליה אוסטריה, ארה"ב ארה"ב ועוד פעם ארה"ב היית רוצה להיות ממנטיקור? לא הייתי רוצה... הם ממש סבלו... ממתי אתה רואה מלאך שחור? מאז שגיליתי שזה קיים... האם ראית את כל הפרקים? חוץ מהראשון וההתחלה ההתחלה של הפרק השני... :~( האם את/ה מוריד/ה פרקים? לא... ואינטימי יותר: בתול/ה? סביר להניח... רק בת 14!!!! יש לך חבר/ה? לא כמה זמן החזקת הכי הרבה זמן עם חבר/ה? 3 שנים האם אמרת פעם למישהו / מישהי אני אוהב/ת אותך והתחרטתם? לא האם אמרת פעם למישהו / מישהי אני אוהב/ת אותך? לא שאלה 100 ואחרונה: האם השאלות טובות ולא מאולצות? (אתם יכולים לרדת עליי) תלוי איזה...
והשאלות: על עצמך: שם מלא: ענבל ארגמן תאריך וגיל (לטובת העצלנים שבנו): 7.6.90 בת 14 עיר: מועצה איזורית עמק חפר זה זה או זה זה: יס או כבלים? כבלים קולה רגילה או דיאט? רגילה אנגלית או עברית? ספרדית... השיר שלנו או מיכאלה? ברור שמיכאלה... ארץ נהדרת או רק בישראל? רק בישראל חתול או כלב? כלב! מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה די וי די או וידאו? די וי די סיינפלד או חברים? חברים מסנג'ר או איי סי? מסנג'ר שוקולד חלב או מריר? חלב כפכפים או סנדלים? כפכפים אדיר מילר או גיא פינס? גיא פינס במבה או ביסלי? במבה שעון שמש או כיס? כיס ג'מבו או קוסמוס? קוסמוס צלילה או שחיה? שחיה 98 או XP? 98 הצלצול + 8 מייל + סיינס או מת לצעוק 3? מת לצעוק מלך האריות או במבי? מלך האריות!!! שום דבר לא משתווה לזה!!! כלבי אשמורת או ספרות זולה? לא ראיתי... קיל ביל 1 או 2? ראיתי רק ת'ראשון..