שרשור היכרות:

inbula

New member
התשובות שלי...

והשאלות: על עצמך: שם מלא: ענבל ארגמן תאריך וגיל (לטובת העצלנים שבנו): 7.6.90 בת 14 עיר: מועצה איזורית עמק חפר זה זה או זה זה: יס או כבלים? כבלים קולה רגילה או דיאט? רגילה אנגלית או עברית? ספרדית... השיר שלנו או מיכאלה? ברור שמיכאלה... ארץ נהדרת או רק בישראל? רק בישראל חתול או כלב? כלב! מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה די וי די או וידאו? די וי די סיינפלד או חברים? חברים מסנג'ר או איי סי? מסנג'ר שוקולד חלב או מריר? חלב כפכפים או סנדלים? כפכפים אדיר מילר או גיא פינס? גיא פינס במבה או ביסלי? במבה שעון שמש או כיס? כיס ג'מבו או קוסמוס? קוסמוס צלילה או שחיה? שחיה 98 או XP? 98 הצלצול + 8 מייל + סיינס או מת לצעוק 3? מת לצעוק מלך האריות או במבי? מלך האריות!!! שום דבר לא משתווה לזה!!! כלבי אשמורת או ספרות זולה? לא ראיתי... קיל ביל 1 או 2? ראיתי רק ת'ראשון.. :( האוזן השלישית או בלוקבסטר? בלוק בסטר טאוור רקורדס או הצליל? טוואר בריכה או ים? בריכה שש-בש או דמקה? שש בש NY או LA? MTV או 24? נראה לי ש-24... משינה או אתניקס?אף אחד מהן מונדיאל או יורו? יורו! קארי בראדשו או סמנתה ג'ונס? קארי... ג'ושוע או אלק? אלק... (מה לעשות... גם חכם גם יפה..) OC או קנדרה? ברור שoc... היא החברה הכי טובה בעולם!!! סקטצ'י או נורמל? סקטצ'י זאק או אלק? אין תגובה... קווין דוראנד או ג'ושוע? ??? אהובים: גלידה: תות סדרה: דארק אנג'ל! מה זאת השאלה הזאת בכלל... סרט: מלך האריות... חחחח.... ערוץ: 3 שחקן: מאט דיימון שחקנית: ג'סיקה אלבה שיר: אהבת נעורי של שלום חנוך... ספר: אורי להקה: ??? זמר: ??? זמרת: ??? יום: שישי! אני לא לומדת!!! חג: פסח! החופש הכי ארוך!!! צבע: כחול פרי: מנגו ירק: מלפפון מאכל: שניצל! מקום: במיטה שלי... כמה טוב לישון... חטיף / ממתק: במבה! חיה:כלב! לבוש מועדף: ג'ינס וחולצה פשוטה... בשביל מה להשקיע? לבית ספר?... דגנים: קראנץ' ספורט: אירובי קבוצה: ??? לא קשור: המורדים...(מה לעשות... מכורה גם לזה... :~/ ) התחלת כיתה: ט'... כמה מוזר... עוד לא התרגלתי... שיעור מועדף: אומנות שיעור שנוא: לשון! עד מתי אתם לומדים כל יום? תלוי באיזה... יש ימים שב-3 אני עוד לא בבית... מצד שני ביום חמישי ב12 וחצי אני כבר מסיימת!!! מה את/ה לובש/ת עכשיו? טרנינג... אני חוזרת מאירובי... באיזה פורומים את/ה? מלאך שחור פורום מועדף: מלאך שחור איזה שפות אתה מדבר? עברית/אנגלית/ספרדית מה המקום האידיאלי לדייט? סרט רון ארד לחופש נולד. וטננבוים? נראה לי שהוא כבר סבל מספיק? או שלא...? משחק מחשב מועדף (אם יש)? אין לי כמעט זמן לשחק במחשב... :( האם אתה יודע מה זה פוליטקלי קורקט? תלוי באיזה מצב תופסים אותי... איזה דגם פלאפון יש לך? סמסונג מספר כלשהו... מה הזן הכי שנוא עליך של אנשים? ערסים ופרחות!!!! (הם השתלטו עלינו!!!) הסרט האחרון שראית: האני! סרט חמוד! הסרט הכי גרוע שראית: לא זוכרת... :/ מה אתם אוהבים על תלבושת אחידה? אין לנו תלבושת אחידה!!!! וויייי!!! עדיין... איך קוראים לחיית מחמד שלך (אם יש אז גם שם)? כלבה: בימבה בן שלה: פוזי אח שלו: שוקו אח שלו: קוקו עוד כלב: בטהובן חתולה: כתם חתולה: טייני חתול: שומן... (קצת הרבה אה...) מה את/ה אומר/ת על סרטי בורקס? מצחיקים רצח! קיילי מינוג? אין לי שום בעיה אית... האם אתם מעבירים ערוץ בזמן הפרסומות? תלוי במצב רוח... יש לך אחים או אחיות? כן אם כן – שמות וגילאים: רועי-16 אתר מומלץ: של המורדים??? כן ל... ולא לקוצים לאן טסתם? הולנד, בלגיה, איטליה אוסטריה, ארה"ב ארה"ב ועוד פעם ארה"ב היית רוצה להיות ממנטיקור? לא הייתי רוצה... הם ממש סבלו... ממתי אתה רואה מלאך שחור? מאז שגיליתי שזה קיים... האם ראית את כל הפרקים? חוץ מהראשון וההתחלה ההתחלה של הפרק השני... :~( האם את/ה מוריד/ה פרקים? לא... ואינטימי יותר: בתול/ה? סביר להניח... רק בת 14!!!! יש לך חבר/ה? לא כמה זמן החזקת הכי הרבה זמן עם חבר/ה? 3 שנים האם אמרת פעם למישהו / מישהי אני אוהב/ת אותך והתחרטתם? לא האם אמרת פעם למישהו / מישהי אני אוהב/ת אותך? לא שאלה 100 ואחרונה: האם השאלות טובות ולא מאולצות? (אתם יכולים לרדת עליי) תלוי איזה...

dark angel 17

New member
שלי ../images/Emo41.gif

שם מלא: תאריך וגיל (לטובת העצלנים שבנו):1/11/86 עיר:רמלה זה זה או זה זה: יס או כבלים?יס קולה רגילה או דיאט?רגילה אנגלית או עברית?אנגלית השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו ארץ נהדרת או רק בישראל?רק בישראל חתול או כלב?חתול מחשב או טלוויזיה?מחשב די וי די או וידאו? דיוידי סיינפלד או חברים? חברים מסנג'ר או איי סי? מסנג'ר שוקולד חלב או מריר? חלב כפכפים או סנדלים? כפכפים אדיר מילר או גיא פינס? גיא במבה או ביסלי?במבה שעון שמש או כיס?כיס ג'מבו או קוסמוס? קוסמוס צלילה או שחיה? שחיה 98 או XP? p הצלצול + 8 מייל + סיינס או מת לצעוק 3?הצלצול מלך האריות או במבי?מלך האריות כלבי אשמורת או ספרות זולה? ספרות זולה קיל ביל 1 או 2? 2 האוזן השלישית או בלוקבסטר?בלוקבסטר טאוור רקורדס או הצליל?טאוור רקורדס בריכה או ים? ים שש-בש או דמקה? שש בש NY או laLA? MTV או 24?MTV משינה או אתניקס? לא אוהבת את שניהם מונדיאל או יורו?לא יודעת....לא אוהבת... קארי בראדשו או סמנתה ג'ונס? קארי בראדשו ג'ושוע או אלק? אלק OC או קנדרה? סינדי סקטצ'י או נורמל? סקטצ'י זאק או אלק?אלק קווין דוראנד או ג'ושוע?ג'ושוע אהובים: גלידה:ריבת חלב סדרה:מלאך שחור,מכושפות סרט:לא רק בלונדינית ערוץ:3 שחקן:דרו פולר שחקנית:ג'סיקה אלבה שיר:my happy ending ספר:לא יודעת..אני אל קוראת הרבה להקה:אוונסנס זמר: ג'ורג' מייקל זמרת:אבריל לאבין..אני מתה עליה..חחחח יום:שישי חג:פסח צבע:שחור ואדום פרי:מנגו ירק:מלפפון מאכל:פיצה מקום:החדר שלי חטיף / ממתק:כיפלי חיה:חתול כלב ותוכי לבוש מועדף:ג'ינס וגופיה דגנים:שוגי ספורט:שחיה קבוצה:ליקרס לא קשור: התחלת כיתה:י"ב שיעור מועדף: תאטרון שיעור שנוא:מתמטיקה עד מתי אתם לומדים כל יום?1 וחצי מה את/ה לובש/ת עכשיו? מכנס קצר וגופיה באיזה פורומים את/ה? אבריל אלבין,מכושפות,רוזוול,המירוץ לאתמול,מלאך שחור כמובן,השיר שלנו,סימס.....באפי ואנג'ל פורום מועדף: אבריל לאבין איזה שפות אתה מדבר? עבירת ואנגלית מה המקום האידיאלי לדייט? ים רון ארד לחופש נולד. וטננבוים?אה..? משחק מחשב מועדף (אם יש)?resident evil האם אתה יודע מה זה פוליטקלי קורקט?לא איזה דגם פלאפון יש לך?סמסונג 624 מה הזן הכי שנוא עליך של אנשים? שקרנים הסרט האחרון שראית: חתיכה של הפתעה הסרט הכי גרוע שראית:בקתת הקדחת מה אתם אוהבים על תלבושת אחידה? איך קוראים לחיית מחמד שלך (אם יש אז גם שם)?הייתה לי תוכית שקראו לה לבנה..חחחחח מה את/ה אומר/ת על סרטי בורקס? נחמד קיילי מינוג? מתה עליה האם אתם מעבירים ערוץ בזמן הפרסומות? כן יש לך אחים או אחיות? אם כן – שמות וגילאים:שמעון-29 מיקי-31 אתר מומלץ: www.avril-lavigne.com כן ל... ולא לקוצים לאן טסתם? הודו היית רוצה להיות ממנטיקור?כן ממתי אתה רואה מלאך שחור? מהפרק הראשון האם ראית את כל הפרקים?כן האם את/ה מוריד/ה פרקים?לא יש לי הכל מוקלט ברקוד באתר הזה:לא זוכרת... ואינטימי יותר: בתול/ה?כן יש לך חבר/ה?לא לאן הגעתם הכי רחוק? רק נשיקות..חחחח כמה זמן החזקת הכי הרבה זמן עם חבר/ה? 4 חודשים האם אמרת פעם למישהו / מישהי אני אוהב/ת אותך והתחרטתם? כן האם אמרת פעם למישהו / מישהי אני אוהב/ת אותך? כן שאלה 100 ואחרונה: האם השאלות טובות ולא מאולצות? (אתם יכולים לרדת עליי) טובות ומעניינות..חחח

אגוזי18

New member
אני

על עצמך: שם מלא: אלכס תאריך וגיל (לטובת העצלנים שבנו): 17.3.86 בן 18 וחצי עיר: ראשלצ זה זה או זה זה: יס או כבלים? כבלים קולה רגילה או דיאט? לא משנה אנגלית או עברית? עברית השיר שלנו או מיכאלה? כלום ארץ נהדרת או רק בישראל? ארץ נהדרת חתול או כלב? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב די וי די או וידאו? DVD סיינפלד או חברים? חברים מסנג'ר או איי סי? מסן שוקולד חלב או מריר? חלב כפכפים או סנדלים? סנדלים>: אדיר מילר או גיא פינס? מילר במבה או ביסלי? במבה שעון שמש או כיס? שעון יד:O ג'מבו או קוסמוס? קוסמוס[?] צלילה או שחיה? צלילה 98 או XP? 98 הצלצול + 8 מייל + סיינס או מת לצעוק 3? סיינס מלך האריות או במבי? מלך אריות כלבי אשמורת או ספרות זולה? ספרות קיל ביל 1 או 2? 2 האוזן השלישית או בלוקבסטר? בלוק טאוור רקורדס או הצליל? צליל בריכה או ים? ים שש-בש או דמקה? שש בש NY או LA? לא משנה:p MTV או 24? כלום;[ משינה או אתניקס? משינה, למרות שאני לא מעריץ מונדיאל או יורו? מונדיאל קארי בראדשו או סמנתה ג'ונס? סמנתה ג'ושוע או אלק? גושוע:$ OC או קנדרה? קנדרה סקטצ'י או נורמל? סקטצ'י זאק או אלק? אלק קווין דוראנד או ג'ושוע? ג'ושוע אהובים: גלידה: שוקולד סדרה: מלאך ועוד כמה;[ סרט: ערוץ: 2 שחקן: טום הנקס שחקנית: ג'וליה רוברטס שיר: שלנו ספר: מלכוד 22 להקה: זמר: זמרת: יום: חג: ראש השנה צבע: ורוד:p פרי: שקדים ירק: פטריות:p מאכל: בשר מקום: לאדע חטיף / ממתק: דובונים חיה: דולפים לבוש מועדף: גרביים דגנים: לא תודה ספורט: ריצה קבוצה: לא קשור: התחלת כיתה: סיימתי שיעור מועדף: אין שיעור שנוא: הכל עד מתי אתם לומדים כל יום? לא לומדים
מה את/ה לובש/ת עכשיו? בוקסר:p באיזה פורומים את/ה? אקסמן מלאך אוף טופיק מתגייסים פורום מועדף: כולם איזה שפות אתה מדבר? רוסית עברית אנגלית. מה המקום האידיאלי לדייט? ים רון ארד לחופש נולד. וטננבוים? לכלא
משחק מחשב מועדף (אם יש)? אין האם אתה יודע מה זה פוליטקלי קורקט? יאה איזה דגם פלאפון יש לך? סמסונג 514 מה הזן הכי שנוא עליך של אנשים? הזן שמסווג אנשים לזנים. הסרט האחרון שראית: לא זוכר הסרט הכי גרוע שראית: לא זוכר מה אתם אוהבים על תלבושת אחידה? מה? איך קוראים לחיית מחמד שלך (אם יש אז גם שם)? מה את/ה אומר/ת על סרטי בורקס? מצחיקים קיילי מינוג? כוסית האם אתם מעבירים ערוץ בזמן הפרסומות? כן יש לך אחים או אחיות? אם כן – שמות וגילאים: אחות - יאנה בת 21 אתר מומלץ: כן ל... ולא לקוצים לאן טסתם? לחול היית רוצה להיות ממנטיקור? כן אני רוצה להיות מעורב עם צ'יטה:D ממתי אתה רואה מלאך שחור? מאז ומתמיד:O האם ראית את כל הפרקים? היו בודדים שפספתי>: האם את/ה מוריד/ה פרקים? לפעמים ברקוד באתר הזה: ואינטימי יותר: בתול/ה? צ יש לך חבר/ה? כע לאן הגעתם הכי רחוק? צ כמה זמן החזקת הכי הרבה זמן עם חבר/ה? 4 חודשים וממשיף:$ האם אמרת פעם למישהו / מישהי אני אוהב/ת אותך והתחרטתם? כן:/ האם אמרת פעם למישהו / מישהי אני אוהב/ת אותך?כן שאלה 100 ואחרונה: האם השאלות טובות ולא מאולצות? (אתם יכולים לרדת עליי) אחלה שאלות

14candy

New member
תשובות... זה יהיה קשה

על עצמי:אתי ישראלי בית שאן 15 יום חמישי !!! זה זה או זה זה:כבלים קולה רגילה אנגלית מיכאלה ארץ נהדרת חתול מחשב דיוידי חברים אייסי שוקולד חלב כפכפים גיא פינס ביסלי שעון כיס קוסמוס צלילה XP מת לצעוק 3 מלך האריות ספרים:לא בקטע של זה לא ראיתי שום קיל ביל אז אני לא יודעת אבל בד"כ הראשון תמיד יותר טוב בלוקבסטר הצליל בריכה דמקה MTV LA אתניקס מונדיאל סמאנתה גונס אלק ברור! OC נורמל-קורע אותי! אלק שוב!! קווין עדיף אהובים!!!:גלידת שוקולד עם פיצפוצים! אני אוהבת רוזוול ומלאך שחור סרט ספיידרמן ערוץ3 שחקן:גנסן אקלס ההורס שחקנית:קמרון דיאז שיר:CANT FIGTH THE MOONLIGTH להקה:בלו זמרת:גניפר לופז יום:שני הכי קצר חג:פסח חופש הכי ארוך צבע:ורוד ותכלת פרי:תות ירק:עגבניה מאכל:פיצה ממתק:שוקולד מקום:LA חיה:פרפר לבוש מועדף:גינס וגופיה דגנים:כריות ספורט:כדורסל קבוצה:מכבי ת"א התחלתי כיתה י לצערי לא תאמינו אבל אני הכי אוהבת מתמ' והכי שונאת היסטוריה וספרות אנחנו לומדים בערך עד4 אני בפורומים של מלאך שחור ורוזוול ושתיהם מועדפים אנגלית עיברית וקצת ספרדית סרט או ים רון ארד!!! יודעת מזה פוליטקלי קורקט סלקום של סנדו שקרנים ונצלנים! סרט האחרון:12 במחיר 1 תלבושת אחידה:נחמד עכשיו ששמו לנו חדשה יפה חיית מחמד-אין.. אמא לא רוצה סרטי בורקס-אחלה! קיילי מינוג כוסית למרות הגיל מעבירה ערוץ כל פרסומות יש לי 3 אחיות(שני מעיין ושיר) ואח קטן(מור) טסתי לפריז אמסטרדם ובריסל הייתי רוצה להיות במנטיקור רק בגלל אלק! אני רואה מלאך שחור מאז שזה שודר בפעם הראשונה ראיתי את כל הפרקים אני לא מורידה פרקים אינטימי: בתולה-כן גם במזל חבר-לא כי רחוק-נשיקה אנשים אני עוד לא בת 15 הכי הרבה זמן חודש אף פעם לא אמרתי למישהו והתחרטתי השאלות טובות יש מלא וזה קשה לכתוב הכל אבל זה מאוד נחמד

QueenMaria

New member
פאק.../images/Emo67.gif

שנה עכשיו עניתי על כל השאלון והכול נמחק לייייייי|!

....

וואי אני ממש מתה לקרוא מה שכתבו פה ופשוט א-י-ן לי סבלנות... איך עלית על כל השאלות האלה? כמה זמן זה לקח?

למעלה