שרשור היכרות:

aj23

New member
כמה שאלות... אבל בכל זאת...

שם:אביחי תאריך וגיל (לטובת העצלנים שבנו): 6.9.86 מחר 18! עיר: הקודש(ירושלים) זה זה או זה זה: יס או כבלים? כבלים קולה רגילה או דיאט? קולה אנגלית או עברית? עברית השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה ארץ נהדרת או רק בישראל? ארץ נהדרת חתול או כלב? שניהם - על המנגל! מחשב או טלוויזיה? מחשב די וי די או וידאו? דיוידי סיינפלד או חברים? חברים מסנג'ר או איי סי? מסנג'ר שוקולד חלב או מריר? חלב כפכפים או סנדלים? אף אחד מהם! אדיר מילר או גיא פינס? מילר! במבה או ביסלי? ביסלי שעון שמש או כיס? כיס ג'מבו או קוסמוס? לא יודע צלילה או שחיה? לא יודע 98 או XP? אקספי הצלצול + 8 מייל + סיינס או מת לצעוק 3? מת לצעוק מלך האריות או במבי? מלך האריות כלבי אשמורת או ספרות זולה? אף אחד קיל ביל 1 או 2? אף אחד האוזן השלישית או בלוקבסטר? אף אחד טאוור רקורדס או הצליל? אף אחד בריכה או ים? ים שש-בש או דמקה? דמקה NY או LA? ני יורק MTV או 24?מטיבי משינה או אתניקס? אף אחד מונדיאל או יורו? מוניאל קארי בראדשו או סמנתה ג'ונס? אף אחד ג'ושוע או אלק? ג'ושוע OC או קנדרה? סינדי סקטצ'י או נורמל? סקאטצ'י זאק או אלק? אלק קווין דוראנד או ג'ושוע? ג'ושע אהובים: גלידה: קוקילידה סדרה: מלאך שחור סרט: חומות של תקווה ערוץ: 7 שחקן: וויל סמית' שחקנית: ג'סיקה אלבה, אנג'לינה ג'ולי, ג'ניפר אניסטון.. שיר: what a wonderful world ספר: הפסלת להקה: בלאק אייד פיס זמר: שי גבסו זמרת: ביונסה יום: ראשון חג: סוכות צבע: אדום פרי: בננה ירק: מלפפון מאכל: פיצה מקום: מגרש כדורסל חטיף / ממתק: טייגר חיה: נשר לבוש מועדף: ספורט דגנים: קונפלקס ספורט: כדורסל קבוצה: הפועל ירושלים(בכדורסל) התחלת כיתה: ????? שיעור מועדף: בקרה שיעור שנוא: מיקרו עד מתי אתם לומדים כל יום? 3 או 5 מה את/ה לובש/ת עכשיו? גופיה,מכנס באיזה פורומים את/ה? רק מלאך שחור פורום מועדף: מלארך שחור איזה שפות אתה מדבר? עיברית, אנגלית, קצת ספרדית וצרפתית מה המקום האידיאלי לדייט? סרט רון ארד לחופש נולד. וטננבוים? לכלא משחק מחשב מועדף (אם יש)? נבא 2004 האם אתה יודע מה זה פוליטקלי קורקט? כן איזה דגם פלאפון יש לך? נוקיה 3510 מה הזן הכי שנוא עליך של אנשים? מניאקים הסרט האחרון שראית: אני רובוט הסרט הכי גרוע שראית: לא רק בלונדינית 2 מה אתם אוהבים על תלבושת אחידה? כלום איך קוראים לחיית מחמד שלך (אם יש אז גם שם)? מה את/ה אומר/ת על סרטי בורקס? לא משהו קיילי מינוג? רגליים מטורפות האם אתם מעבירים ערוץ בזמן הפרסומות? לא יש לך אחים או אחיות? אם כן – שמות וגילאים: 3 אחיות אתר מומלץ: נבא.קום כן ל... ולא לקוצים - קוצים לאן טסתם? כלום היית רוצה להיות ממנטיקור? לפעמים- רק בשביל היכולות ממתי אתה רואה מלאך שחור? לפני שנה ומשהו, מהפרק השני של הפיילוט האם ראית את כל הפרקים? כן האם את/ה מוריד/ה פרקים? לא ברקוד באתר הזה: ואינטימי יותר: בתול/ה? לא יש לך חבר/ה? לא לאן הגעתם הכי רחוק? עניתי.. כמה זמן החזקת הכי הרבה זמן עם חבר/ה? לא הרבה האם אמרת פעם למישהו / מישהי אני אוהב/ת אותך והתחרטתם? לא האם אמרת פעם למישהו / מישהי אני אוהב/ת אותך? כן שאלה 100 ואחרונה: האם השאלות טובות ולא מאולצות? (אתם יכולים לרדת עליי) ככה -ככה

kyle chandler

New member
מתחשק לי לבעוט בך../images/Emo168.gif

הזכרת לי את החטיף טייגר שלא נראה לי שאני יכול להשיג אותו איפשהו וגם שמעתי את הפרק היום במכושפות בגלל שהיה פאק עם הבעיה דווקא ביום שפרו מתה

aj23

New member
לא יודע מה עם הקיבוץ שלך

אבל אצלנו בירושלים אוכלים טייגר בכיף! - זה ט-ע-י-ם!!!! לא סתם, לא נאכל לך את הלב. אם אתה רוצה נשלח לך כמה....

QueenMaria

New member
יש את זה בירושלים?../images/Emo67.gif

תכוון אותי למכולת הקרובה שאפשר למצוא את זה
בשכונה שלי כבר אין.
עד כמה שידוע לי.

טבו לשי

New member
...

שם מלא:---- תאריך וגיל (לטובת העצלנים שבנו):14. 24.1.1990 עיר:מודיעין יס או כבלים? כבלים קולה רגילה או דיאט? רגיל אנגלית או עברית? אנגלית השיר שלנו או מיכאלה? לא זה ולא זה ארץ נהדרת או רק בישראל? רק בישראל חתול או כלב? כלב מחשב או טלוויזיה? גם וגם די וי די או וידאו? גם וגם סיינפלד או חברים? חבבברררררים!!! מסנג'ר או איי סי? גם וגם שוקולד חלב או מריר? גם וגם כפכפים או סנדלים? לא זה ולא זה... נעלי ספורט! אדיר מילר או גיא פינס? גם וגם במבה או ביסלי? במבה שעון שמש או כיס? הא? ג'מבו או קוסמוס? לא זה ולא זה צלילה או שחיה? שחיה 98 או XP XP הצלצול + 8 מייל + סיינס או מת לצעוק 3? מת לצעוק מלך האריות או במבי? מלך האריות כלבי אשמורת או ספרות זולה? הא? קיל ביל 1 או 2? 1 עוד לא ראיתי את 2... האוזן השלישית או בלוקבסטר? בלוקבסטר טאוור רקורדס או הצליל? טאוור רקורדס בריכה או ים? בריכה שש-בש או דמקה? דמקה NY או LA LA MTV או 24? אמטיוי משינה או אתניקס?אתניקס מונדיאל או יורו? לא זה ולא זה קארי בראדשו או סמנתה ג'ונס? הא? ג'ושוע או אלק? גם וגם OC או קנדרה? OC סקטצ'י או נורמל? סקטצ'י זאק או אלק? אלק קווין דוראנד או ג'ושוע? ג'ושוע גלידה: שוקולד סדרה: חברים סרט: הכל ערוץ: 3 בעיקר שחקן: אין מועדף שחקנית: ג'ניפר אניסטון שיר: מה שיש ספר: שלושת המוסקטרים להקה:מה שיש זמר:מה שיש זמרת: בריטני יום: אמממ שלישי חג: סוכות צבע: ירוק פרי: תות קיוי ירק: גמבה מאכל: צ'יפס מקום: הא? בית? חטיף / ממתק: דובונים חיה: דולפין לבוש מועדף: ג'ינס וטי דגנים: הא? ספורט: כדורסל קבוצה: מכבי תל אביב התחלת כיתה: ט שיעור מועדף: ספרות שיעור שנוא: ביולוגיה עד מתי אתם לומדים כל יום? אחד וחצי מה את/ה לובש/ת עכשיו? ג'ינס וחולצת בצפר באיזה פורומים את/ה? כל מיני פורום מועדף: אין איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית מה המקום האידיאלי לדייט? סרט רון ארד לחופש נולד. וטננבוים? הא? כלא משחק מחשב מועדף (אם יש)? סימס האם אתה יודע מה זה פוליטקלי קורקט? לא איזה דגם פלאפון יש לך? לאדעת איזה מה הזן הכי שנוא עליך של אנשים? שחצנים הסרט האחרון שראית: המלך ארתור הסרט הכי גרוע שראית: מללא מה אתם אוהבים על תלבושת אחידה? לאדעת איך קוראים לחיית מחמד שלך (אם יש אז גם שם)? אין מה את/ה אומר/ת על סרטי בורקס? לאדעת קיילי מינוג? לא האם אתם מעבירים ערוץ בזמן הפרסומות? בטח יש לך אחים או אחיות? אם כן – שמות וגילאים: 3 אחים גדולים. מאיר- 29 ליאור- 26 ואלעד- 24 אתר מומלץ: לאדעת כן ל... ולא לקוצים הא? לאן טסתם? צרפת לונדון הולנד קפריסין טורקיה רודוס היית רוצה להיות ממנטיקור? שאלה מעניינת... לא יודעת אני מניחה שלא ממתי אתה רואה מלאך שחור? שידורים חוזרים בחופש האם ראית את כל הפרקים? עד עכשיו כן האם את/ה מוריד/ה פרקים? לא בתול/ה? כן יש לך חבר/ה? לא לאן הגעתם הכי רחוק? לא רחוק זה מה שבטוח כמה זמן החזקת הכי הרבה זמן עם חבר/ה? חצי שנה האם אמרת פעם למישהו / מישהי אני אוהב/ת אותך והתחרטתם? לא האם אמרת פעם למישהו / מישהי אני אוהב/ת אותך? לא שאלה 100 ואחרונה: האם השאלות טובות ולא מאולצות? (אתם יכולים לרדת עליי) יותר מידי שאלות

kyle chandler

New member
אני מאוכזב!../images/Emo168.gif

את צריכה לבחור את מי את מעדיפה - אלק או ג'ושוע. את לא יכולה להגיד גן וגם

THE AnGeL2

New member
גמני גמני!!!!!!!!!

על עצמך: קוראים לי אור.. שם מלא: אור תאריך וגיל (לטובת העצלנים שבנו):27.5.91 בת 13 וקצת עיר: קיבוץ אורטל (הרחק אי שם בגולן.... ) זה זה או זה זה: יס או כבלים? יס קולה רגילה או דיאט? רגילה אנגלית או עברית? אנגלית השיר שלנו או מיכאלה? ממ... לא ראיתי אף פעם מיכאלה אז השיר שלנו ארץ נהדרת או רק בישראל? רק בשראל!!!!! (דה! חח.......) חתול או כלב? חתול! מחשב או טלוויזיה? שניהם די וי די או וידאו? שניהם סיינפלד או חברים? חברים מן הסתם מסנג'ר או איי סי? אין לי מסנג'ר אז אייסי שוקולד חלב או מריר? חלב הכי טעייםםםםם כפכפים או סנדלים? כפכפים אדיר מילר או גיא פינס? לא זה ולא זה במבה או ביסלי? במבה שעון שמש או כיס? לא זה ולא זה ג'מבו או קוסמוס? ???? צלילה או שחיה? לא צללתי אז שחייה הצלצול + 8 מייל + סיינס או מת לצעוק 3? מת לצעוק 3 מלך האריות או במבי? במבי כלבי אשמורת או ספרות זולה? לא זה ולא זה קיל ביל 1 או 2? לא ראיתי (אני מצטערת!!! לא לרצוח!!!!!) האוזן השלישית או בלוקבסטר? ?? טאוור רקורדס או הצליל? טאוור רקורדס בריכה או ים? בריכה שש-בש או דמקה? שש בש NY או LA? NY MTV או 24? MTV משינה או אתניקס? משינה מונדיאל או יורו? לא ולא קארי בראדשו או סמנתה ג'ונס? תזכירו לי מי זו סמנתה ג'ונס??? חח.... ג'ושוע או אלק? א-ל-ק אהובי! OC או קנדרה? OC סקטצ'י או נורמל? מממ בחירה קשה! שניהם זאק או אלק? א-ל-ק אהובי (כמו שכבר אמרתי!) קווין דוראנד או ג'ושוע? ג'ושוע אהובים: גלידה: שוקו ווניל סדרה: חברים, דארק ב"ג מופ"ש רוזוול מכושפות חלום אמריקאי ג'ואן מארקדיה אנג'ל ועוד ועוד ועוד סרט: שר הטבעות שודדי הקאריביים טרויה אושן 11 ויש עוד הרבה. ערוץ: 3 שחקן: ג'נסן אקלס, אורלנדו בלום שחקנית: ג'סיקה אלבה, אליסה מילאנו, ג'ניפר אניסטון&גארנר שיר: המון... רוב השירים של THE CALLING ספר: הסדרה של "אן מאבונלי" ( או "האסופית אם תרצו) שר הטבעות. להקה: THE CALLING, BLUE זמר: דאנקן ג'יימס זמרת: קלי קלרקסון, אווריל..... יום: ? חג: ממממ נראה לי שבועות... חנוכה... אני יודעת? כולם! צבע: כולם פרי: קיווי ירק: עגבנייה מלפלפון מאכל: תפו"א בשמנת, ש-ו-ק-ו-ל-ד מקום: הבית! חטיף / ממתק: צ'יפס, ש-ו-ק-ו-ל-ד חיה: מיצי החתולה שלי.. חח (שם מקורי לא? אחותי הקטנה בחרה.. חח) לבוש מועדף: מכנסיים מתרחבים, ושיהיו ארוכים!! דגנים: קורנפלקס של קלוגס ספורט: כדור רשת, שחייה קבוצה: ....... לא קשור: התחלת כיתה: 7:45 כן כן תרחמו עליי!! שיעור מועדף: תרבות, אנגלית שיעור שנוא: היסטוריה, מתמתיקה עד מתי אתם לומדים כל יום? 14:00 מה את/ה לובש/ת עכשיו? גופייה ומכנסיים... אתה רומז משו???? באיזה פורומים את/ה? זה, ואולנדו בלום... פורום מועדף: זה! (התחנפות.. לא סתאאם!) איזה שפות אתה מדבר? אנגלית עברית וטיפה ערבית מה המקום האידיאלי לדייט? ... רון ארד לחופש נולד. וטננבוים?.... משחק מחשב מועדף (אם יש)?.... האם אתה יודע מה זה פוליטקלי קורקט? ??????........ איזה דגם פלאפון יש לך? עדיין אין לי.. לא נורא, בקרוב יהיה. (של נוקיה) מה הזן הכי שנוא עליך של אנשים? אגואיסטים, אנוכיים, מתלהבים וזונות (לאו דווקא שעובדות בזה!..?) הסרט האחרון שראית: אהבה קולמביאנית, סרט גרוע ולא מומלץ. הסרט הכי גרוע שראית: אהבה קולומביאנית, אהבה זה כל הסיפור... מה אתם אוהבים על תלבושת אחידה? ? איך קוראים לחיית מחמד שלך (אם יש אז גם שם)? מיצי..... חח מה את/ה אומר/ת על סרטי בורקס? חביב לא משו קיילי מינוג? לא האם אתם מעבירים ערוץ בזמן הפרסומות? בדר"כ כן יש לך אחים או אחיות? אם כן – שמות וגילאים: כן- נועה בת 15 וענבר בת 6 אתר מומלץ: אתר שלי.. בבניה.. לא סתם... JRAU, ORLANDO MULTIMEDIA כן ל... ולא לקוצים לאן טסתם? פריז, לונדון, קובה ואטוס לכרתים בסוכות היית רוצה להיות ממנטיקור? לא!!!!!!!!!!!!! ממתי אתה רואה מלאך שחור? ביום שאחרי (מוקלט.. בצפר!) האם ראית את כל הפרקים? כן חוץ מהראשונים האם את/ה מוריד/ה פרקים? לא ברקוד באתר הזה: שאלה 100 ואחרונה: האם השאלות טובות ולא מאולצות? (אתם יכולים לרדת עליי): נו טוב...... חביב לגמרי!

THE AnGeL2

New member
טעויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

-התחלתי כיתה ח -רואה מלאך שחור מפהעם שעבר ששידרו את שתי העונות....

THE AnGeL2

New member
OMG!!!!!!!!!!!!

כן....למה מה הקשר שלך אליה????????????????????????????????????????????????????

kyle chandler

New member
אמממ../images/Emo168.gif

היא הייתה בפורום מתכונים פה בתפוז וההורים שלי היו איתה בקשר ופעם אחת אפילו באנו אליה. יש לה ילדים כאלה תלותיים!

THE AnGeL2

New member
כן אין ספק...

יו איזה קטעים! אבל די שונאים אותה פה בקיבוץ.... כאילו הילדים..... ו..הילדים שלה ממש מעצבנים....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Omega Dark

New member
הנה שלי:

טוב דבר ראשון עם אני לא הייתי מעלה את הד\רעיון לא נראה לי שהיינו בכלל יודעים כלום על האנשים פה...... שם: יוגב אורנשטיין תאריך+גיל: 17/4/90=14 עיר(בעצם מושב אבל למי אכפט....): אמץ השאלות: 1.כבלים ולא יס 2.דיאט יותר טעים 3.אנגלית 4.מיכאלה ז"ל שולטת! 5.רק בישראל 6.כלב 7.מחשב+טלוויזיה 8.DVD 9.חברים 10.ICQ 11.חלב 12.כפכפים 13.גיא פינס 14.ביסלי 15.כיס 16.קוסמוס 17.צלילה 18.XP 19.הצלצול(שולט!)+8 מייל(נחמד)+ סיינס (SUPER CREEPY) 20.מלך האריות 21.אין לי מושג.... 22.שניהם גרועים.... 23.בלוקבסטר 24.טאוור רקורדס 25.בריכה 26.דמקה 27.NY 28.MTV 29.שניהם טובים... 30.שניהם גרועים (2).... 31.סמנתה 32.ג'ושוע 33.OC 34.סקצ'טי 35.זאק 36.ג'ושוע אהובים: 37.וניך\בננה.... 38. יש פשוט ה-ר-ב-ה מדי סדרות ממספרים(!)..... 39. 3 40. קוין סורבו 41. אמנדה ביינז 42. DARK ANGEL THEME!!!! 43. שר הטבעות-שני הצריחים 44. אין לי... 45. כנ"ל לקודם... 46. אתם רוצים לעצבן אותי?!?!?! 47. שישי-שבת 48. החופש הגדול (בשבילי זה חג!!!) 49.כחול 50. מנגו\תפוח 51. פשוט אין לי מושג.... 52. איטלקי\סיני 53. מה זאת אומרת "מקום"??? 54. פסק זמן 55. כלב 56. טי שירט+מכנסיים קצרים 57. כריות ZzZzZz 58. ניווט... 59. אין... לא קשור: 60. ט'.....בעעעעעע 61.אנגלית 62. תנ"ך מדעים מתימטיקה גאוגרפיה לשון ספרות, אתם באמת רוצים שאני אמשיך? כי הרשימה רק מתאצמת.... 63.מאיפה לי לדעת 64. לא עינייכם 65. א) מלאך שחור(!!!!) ב) ג'רמיה (ז"ל...) ג) המגן(bad cop...) ד) רוזוול (
ה) אנג'ל (גם ז"ל...) 66.מה נראה לכם? ברור שפה!! 67. עברית אנגלית ולצערי הרב גם קצת ערבית.... 68. קולנוע 69. אתם חושבים שאכפט לי ממנו? 70. אונריל 2004... 71. לא 72. לא יודע 73. ערסים 74. ראיתי כל-כך הרבה עד שאני לא זוכר.... 75. לא זוכר 76. שיהייה, מה זה כבר משנה... 77.אנג'י (קיצור לאנג'ל,זה היה לפני הסדרה וזה לא קשור לסדרה בשום פנים!) 78. מצחיקים לפעמים... 79.כמובן שכן!!! מי יכול לשבת בשקט ב-7 הדקות של הרצח בדם קר הזה?!?!? 80. שתי אחיות, ושמותיהם חסויים.... 81.אין לי, לכל האתרים בכל מקרה יש וירוסים.... 82. הולנד(לפחות 7 פעמים...),צרפת, אנגליה וקניה. 83.כן 84.מאז שזה התחיל 85. כן, חוץ מהשלושה האחרונים.... 86. הורדתי פעם אבל לצערי כבר לא מספקים מלאך שחור לביטורנט.....
אין לי כח להמשיך לעשות את זה.....

גם אני!

שם: אנה, מעדיפה רק ככה. תאריך וגיל: 9.3.89, 15 וחצי. עיר: חיפה. יס או כבלים: עוד לא החלטתי.. קולה רגילה או דיאט: רגילה בהחלט!!! אנגלית או עברית: שילוב לא שיגרתי בין שניהם, שפה לא מובנת! :) הישר שלנו או מיכאלה: מיכאלה ארץ נהדרת או רק בישראל: ארץ נהדרת. חתול או כלב: כלב מחשב או טלוויזיה: לא יודעת... דיוידי או וידאו: וידאו סיינפלד או חברים: חברים מסנג'ר או אייסי: שילוב שוקולד חלב או מריר: ח-ל-ב!!!! כפכפים או סנדלים: כפכפים אדיר מילר או גיא פינס: אדיר מילר במבה או ביסלי: במבה שעון שמש או כיס: דעון יד ;) ג'מבו או קוסמוס? קוסמוס צלילה או שחיה? שניהם 98 או XP: xp הצלצול + 8 מייל + סיינס או מת לצעוק 3? 8 מייל מלך האריות או במבי? מלך האריות כלבי אשמורת או ספרות זולה? לא ראיתי קיל ביל 1 או 2? לא ראיתי האוזן השלישית או בלוקבסטר? בלוקבסטר טאוור רקורדס או הצליל? טאוור בריכה או ים? ים שש-בש או דמקה? דמקה NY או MTV: MTV LA או 24: LA משינה או אתניקס: משינה מונדיאל או יורו: כדורסל! קארי בראדשו או סמנתה ג'ונס? קארי ג'ושוע או אלק? אלק אהובי, למרות שאני חולה גם על ג'ושוע OC או קנדרה? OC בדוק סקטצ'י או נורמל? סקטצ'י זאק או אלק? אלק קווין דוראנד או ג'ושוע? ג'ושוע גלידה: רום צימוקים סדרה: מלאך שחור, חברים, שנות ה70 סרט: 8 מייל, מת לצעוק ועוד כל מיני שאני לא זוכרת... ערוץ: 3!!! שחקן: ג'נסן אקלס, צ'אד מאריי, בילי זיין... שחקנית: ג'סיקה אלבה, ג'וליה רוברטס, ג'וליה סטיילס שיר: ITS MY LIFE של BON JOBI ספר: הרוזן ממונטה קריסטו, ג'יין אייר, מלאכים ושדים, הארי פוטר להקה: אין זמר: אמינם זמרת: אין יום: שישי אלא מה? חג: סוכות, יש לי זיכרונות טובים ממנו. שבועות גם. צבע: בורדו פרי: תותים ירק: עגבניה מאכל: צ'יפס מקום: הכינרת/ספרד חטיף / ממתק: שוקולד ובמבה חיה: כלב ונמר!!! לבוש מועדף: ג'ינס וגופיה דגנים: קורנפלקס פשוט ספורט: טניס, שחיה, כדורסל קבוצה: מכבי ת"א בכדורסל!!! התחלת כיתה: קשב, בצפר חדש. שיעור מועדף: כרגע עוד אין, עידכונים בהמשך שיעור שנוא: כנ"ל שיעור אהוב עד מתי אתם לומדים כל יום? 12.20 פלוס מינוס מה את/ה לובש/ת עכשיו? בוקסר וגופיה-לבוש הבית הקבוע שלי באיזה פורומים את/ה: מיכאלה, מלאך שחור, חלומות פורום מועדף: חלומות איזה שפות אתה מדבר: עברית, אנגלית, רוסית מה המקום האידיאלי לדייט: בית קפה רון ארד לחופש נולד. וטננבוים: אני לא אגיד, זה לא הולם... משחק מחשב מועדף (אם יש): ג'יטיאיי, למרות שאני לא מבינה את הפואנטה שלו האם אתה יודע מה זה פוליטקלי קורקט: כן, כן, אני רק לא יודעת להסביר. איזה דגם פלאפון יש לך? צביקי פיקי כמו שחברות שלי קוראות לו... :) מה הזן הכי שנוא עליך של אנשים: שקרנים, צבועים וגזענים. הסרט האחרון שראית: משהו בהולמרק, לא זוכרת את השם. הסרט הכי גרוע שראית: צעקה מה אתם אוהבים על תלבושת אחידה? שלא צריך לבחור חולצה בבוקר איך קוראים לחיית מחמד שלך (אם יש אז גם שם)? בלקי, אחחח המקוריות. מה את/ה אומר/ת על סרטי בורקס? יש יותר טובים ויש פחות טובים קיילי מינוג? חמודה האם אתם מעבירים ערוץ בזמן הפרסומות? כמובן!!! יש לך אחים או אחיות? אם כן – שמות וגילאים: אחות אחת גדולה, מעדיפה בלי שמות אתר מומלץ: אין לי מושג כן לקרחת! ולא לקוצים לאן טסתם? יוון, ספרד וצרפת היית רוצה להיות ממנטיקור? הייתי רוצה לדעת להרביץ ככה ממתי אתה רואה מלאך שחור? מההתחלה של השידורים הראשונים. האם ראית את כל הפרקים? את הרוב הגדול האם את/ה מוריד/ה פרקים? לא, אני רק רוצה להוריד את הבריספורד אג'נדה. אינטימי יותר: יש דברים שאני מעדיפה לשמור לעצמי... ;) שאלה 100 ואחרונה: האם השאלות טובות ולא מאולצות? (אתם יכולים לרדת עליי) טובות בהחלט!

שלי !!!

שם: הדס גיל: 14 תאריך: 26.9.90 עיר: חדרה כבלים לא מתה על קולה אבל אם כבר אז רגיל אנגלית מיכאלה לא ארץ נהדרת ולא רק בישראל כלב (שונאת חתולים) מחשב או טי וי? שאלה קשה... טוב נו טלויזיה איך אני דארק אנג'ל בלי? די וי די חברים גם מסנג'ר וגם איי סי שוקולד מריר כפכפחם גיא פינס ביסלי מה זאת אומרת שעון שמש? קוסמוס שחיה וינדואס אקס פי היחיד שראיתי מבין הסרטים האלה זה 8 מייל מלך האריות קיל ביל 2 ים שש בש MTV לא משניה ולא אתניקס לא אוהבת כדורגל (מונדיאל או יורו) אלק! OC סקטשי אלק גושע אהובים: גלידה- שוקולד עם פיצפוצים סדרה- מלאך שחור סרט- אפקט הפרפר ערוץ- MTV שחקן- ג'נסן שחקנית- ג'סיקה שיר- TLC- WATERFALLS ספר- לא זוכרת... להקה- בלאק אייד פיס זמר- USHER זמרת- Christina Aguilera יום: חמישי חג: פסח צבע: כחול פרי: תפוח ירק: גמבה מאכל: קובנה מקום: ים חטיף ממתק: מסטיק נחשב? חיה: כלב לבוש מעודף: חולצה צמודה ומכנסיים ארוכות דגנים: קראק ספורט: כדור רשת התחלתי כיתה ט שיעור מעודף:חופשי שיעור שנוא: הכל כל יום לומדת עד מאוחר לובשת עכשיו: חולצת טריקו קצרה ומכנסיים קצרות אני בקושי בפורומים חוץ מזה לפעמים אני נכנסת למיכאלה ולמירץ לאתמול פורום מעודף: מלאך שחור! שפות:עברית אנגלית ספרדית וטיפה ערבית מקום אידיאלי לדייט: לא יודעת משחק מחשב: אין ואין לי כח להמשיך...

Lorly

New member
השיר

שבחרת כ"כ יפפפה!!! אחד מהיפים ביותר של TLC

למעלה