שרשור היכרויות.

וואוו, זה קצת מטריד... ../images/Emo12.gif

* מוזיקה היא חלק גדול מאוד מחיי, וגם אצלי האהבות הגדולות הן מוזיקה עברית ישנה (ומצד שני, גם הרבה יוני רכטר ודומיו) ומחזמרים. * צילמתי די הרבה בצעירותי, כיום זה לא מעסיק אותי; לא שאני לא נהנית לצלם, אבל אני מתמקדת בדברים אחרים ואפילו אין לי מצלמה משלי. * עשיתי בגרות בפיזיקה 5 יחידות (וגם במתמטיקה) ואפילו למדתי קורסים אקדמיים בתחומים האלה, אבל גיליתי זה לא ממש בשבילי אז נטשתי את התחום הריאלי. * ראיתי את "נוטינג היל" לא מעט (בקולנוע, בטלוויזיה, בוידאו וב-DVD, קניתי בהתחלה את המהדורה שיצאה בארץ ולפני כמה חודשים הזמנתי גם מחו"ל כי שם נמכרת מהדורה כפולה עם הרבה תוספות שרציתי לראות) וזה סרט שכיף לי לצפות בו בכל פעם מחדש; למרות זאת סרט הקיטש הטוב ביותר שנעשה הוא לטעמי דווקא "ארמגדון" (פחות קומדיה רומנטית, אבל גם הרבה אקשן, הומור ציני וגברים שנראים לא רע בחליפות של נאסא). * ג'וס ווידון הוא "אלוהים", "באפי" היא הסדרה של חיי, ופרק המחזמר שבה היה שילוב מוחץ של כל מה שאני אוהבת, כמעט (וגם השפיע עליי מאוד, אבל זה כבר עניין אחר). אני הולכת מדי פעם לכנסים של מד"ב ופנטזיה, ואם ניפגש אולי עוד נגלה שאנחנו בעצם מכירות... (ולו רק באופן שטחי).

queen helen

New member
התמונות שלך הן פשוט...

קיטצ' מופלא (ז"א מקסימות). את מצלמת בדיגיטלי או בפילם? עורכת בפוטושופ? גם לי היו יומרות צילומיות, שהתבזבזו גם בגלל חוסר בכשרון, וגם בגלל מצלמה שאיכזבה כל פעם מחדש. אני אוהבת לצלם בטיולים, ונראה לי שזה האלבום האהוב עלי ביותר:

queen helen

New member
מחפשת את האחות התאומה שלי

מי מכיר מי יודע? אני נועה, בת 30 מאיזור המרכז, אוהבת לאכול כמעט הכל, חוץ מחצילים.
מתעניינת בקולנוע אסייתי, אוכל אסייתי, שפות אסייתיות, וכל מה שקשור, לומדת לקראת תואר שני במזרח אסיה באוני' ת"א, רק בשביל הכייף. גם אני אוהבת אינדי, למרות שאני לא מכירה להקות ~נורא~ מוזרות, פורד - אשמח אם תכירי לי להקות חדשות. אוהבת לשתות אלכוהול, למרות שלא עושה את זה הרבה לאחרונה. גם אין לי יותר מדי נגד עישון גנג'ה, כל עוד זה נעשה מדי פעם, ולא כעיסוק היומי הקבוע, כי זה די מבחיל בעיני. מיותר לציין שלא נגעתי בסמים חודשים רבים, אם לא יותר. שכחתי איך לנהוג, לא עשיתי את זה במשך שנים. כשגרים בת"א, אין בזה צורך. רוקחת, ובשאר הזמן סטודנטית ועוד כל מני עיסוקים. בהחלט ההבנה שאני א-מינית היתה הקלה עצומה, למרות שלקח לי קצת זמן להבין את זה. ברוכה הבאה!

Ford Huxley

New member
תואר שני במזרח אסיה!

איזו שפה למדת (לומדת)? ואני לא בטוחה שאני מכירה להקות עד כדי כך זניחות, ב-'סצינה' עצמה הן ידועות.

queen helen

New member
סינית

אם יש משהו טוב שיצא מלשבור את הרגל הוא כמות השעות היומיות שאני משקיעה בשפה. :) תני שמות - משעמם לי, ובא לי להכיר מוזיקה חדשה!

queen helen

New member
לא יודעת לגבי הגלגול הקודם

אבל בגלגול הזה גרתי בסין. פחחחחחחחחחחחחחח יפנית - יש שם אותיות...

queen helen

New member
אוווופס - נשלח בטעות...

ניסיון שני - הורדתי ערכה ללימוד יפנית, אבל אני אגיע לזה רק אם אהיה מספיק טובה בסינית, אם זה אי פעם יקרה...

למעלה