** שרשור "היום שאחרי...." **

מצב
הנושא נעול.

Tallo_M

Well-known member
לדעתי ידחו את האיחוד לעוד שבוע
קשה לי לדמיין איחוד בלי איסקוב וקשה לי לדמיין שיבוא לאיחוד בגלל הפטירה של סבתא שלו

גליה 1211

Well-known member
ראיתי עכשיו את התגובה של מאור להדחה של תרצה- איזה דוחה האישה הזו
שמחה לאיד ,קופצת כמו איזה עיזה
היא לא בעד אף אחד העיקר שזו לא תהיה אישה.
כמה שהיא יפה ככה היא חסרת קלאס
עוד יומיים אף אחד לא יזכור אותה
פתאטטטט

ziniozi

Well-known member
פתאטטטט
מאור בסך הכל ייצגה קבוצה אדירה שהתארגנה
קבוצת רל''ת
לקחה את צבא האמת בסיבוב :ROFLMAO:

עדגיל

Well-known member
פתאטטטט
היא כבר חודשיים בחוץ וזוכרים אותה. את מאור

אחמאודגדול

Well-known member
ראיתי את הראיונות עם תרצה - תקשיבו, הבחורה כוכבת, מצחיקה, אייקונית, נהנית להסתכל עליה, חייבת לקבל תכנית או משהו, היא קסם

ליידי מחבת22

Well-known member
ראיתי את הראיונות עם תרצה - תקשיבו, הבחורה כוכבת, מצחיקה, אייקונית, נהנית להסתכל עליה, חייבת לקבל תכנית או משהו, היא קסם
איזו תוכנית יתנו לבחורה עם עברית שהיא גם כל כך עילגת וגם לא מובנת בגלל איזה מבטא מוזר שאימצה לעצמה.

אחמאודגדול

Well-known member
תרצה הביאה לעונה כל כך הרבה אור ושמחה, רגישות, מתיקות ולכן הגיע לה לנצח, היא הביאה את הצד הזה הפגיע בעיקר בשיחות בחדר האח של הקושי בהתבטאות ושקשה לאנשים להבין אותה, היא נלחמה נגד בריונים כמו שרק היא יודעת ונגד השפלות - ועדיין הייתה עם חיוך. לא מבינה איך אפשר להגיד שהבחורה לא הביאה כלום, חוץ מהעניין של איסקוב היא הייתה דוגמה מדהימה להרבה נשים ובכללי לבני אדם על דרך ארץ וקבלת האחר - כל זה יובל העציץ לא הביא איתו ובטח שלא איסקוב, ההפך הגמור מתרצה.
תרצה בחורה מיוחדת מאוד, הבית היה מת בלעדיה חד משמעית, היא פשוט עשתה את העונה לעונה הרבה יותר מהנה ומעניינת. הניצחון נלקח ממנה מההתחלה משום שיובל נבחר להיות המנצח וראינו את זה לפי העריכה, איסקוב קיבל מתרצה יותר קולות ברגע האחרון מסיבות אחרות כנראה (או שגם פה זה מכור כי השתמשו בו רק כדי לעשות מתח)
תרצה לחלוטין המנצחת האמיתית של העונה הזאת. מקום 3 זה מקום מכובד ולכן אני לא לגמרי מאוכזבת ואני יודעת שהיא תצליח ותשיג יותר ממיליון עם קמפיינים ודברים נוספים, הבחורה כוכבת אמיתית.
בכל פעם ששאלו מה תרצה הביאה לתכנית, הנה כתבתי לכם, וכן, היא נפתחה רגשית ושמה את הלב שלה על השולחן בהמון מקרים, היא סיפרה על המשפחה שלה ועל החיים שלה (בעיקר בערוץ 26, אבל ההפקה כיוונה ליובל ולכן לא הראו את זה) - וזאת התשובה לכל מי ששאל למה הגיע לה לנצח, היא באמת המנצחת האמיתית ותודה לילדה הנפלאה הזאת, האיכותית הזאת שהעבירה לי ולאנשים אחרים את הזמן בימים קשים כאלה והכניסה אור ושמחה לחיינו. תודה.

ziniozi

Well-known member
תרצה הביאה לעונה כל כך הרבה אור ושמחה, רגישות, מתיקות ולכן הגיע לה לנצח, היא הביאה את הצד הזה הפגיע בעיקר בשיחות בחדר האח של הקושי בהתבטאות ושקשה לאנשים להבין אותה, היא נלחמה נגד בריונים כמו שרק היא יודעת ונגד השפלות - ועדיין הייתה עם חיוך. לא מבינה איך אפשר להגיד שהבחורה לא הביאה כלום, חוץ מהעניין של איסקוב היא הייתה דוגמה מדהימה להרבה נשים ובכללי לבני אדם על דרך ארץ וקבלת האחר - כל זה יובל העציץ לא הביא איתו ובטח שלא איסקוב, ההפך הגמור מתרצה.
תרצה בחורה מיוחדת מאוד, הבית היה מת בלעדיה חד משמעית, היא פשוט עשתה את העונה לעונה הרבה יותר מהנה ומעניינת. הניצחון נלקח ממנה מההתחלה משום שיובל נבחר להיות המנצח וראינו את זה לפי העריכה, איסקוב קיבל מתרצה יותר קולות ברגע האחרון מסיבות אחרות כנראה (או שגם פה זה מכור כי השתמשו בו רק כדי לעשות מתח)
תרצה לחלוטין המנצחת האמיתית של העונה הזאת. מקום 3 זה מקום מכובד ולכן אני לא לגמרי מאוכזבת ואני יודעת שהיא תצליח ותשיג יותר ממיליון עם קמפיינים ודברים נוספים, הבחורה כוכבת אמיתית.
בכל פעם ששאלו מה תרצה הביאה לתכנית, הנה כתבתי לכם, וכן, היא נפתחה רגשית ושמה את הלב שלה על השולחן בהמון מקרים, היא סיפרה על המשפחה שלה ועל החיים שלה (בעיקר בערוץ 26, אבל ההפקה כיוונה ליובל ולכן לא הראו את זה) - וזאת התשובה לכל מי ששאל למה הגיע לה לנצח, היא באמת המנצחת האמיתית ותודה לילדה הנפלאה הזאת, האיכותית הזאת שהעבירה לי ולאנשים אחרים את הזמן בימים קשים כאלה והכניסה אור ושמחה לחיינו. תודה.
לא הפסיקה להוריד לאחרות בשביל להעלות לעצמה
אטומה, לא נפתחה, לא לקחה צד
צבועה, מתייפיפת, נדחפת לכל ויכוח רק כדי להראות ולהשמע
מעל חצי עונה תיפקדה כסמרטוט של איסקוב
ניבלה את הפה, ירדה נמוך
חייכה בסיפוק כשהצליחה להשפיל
התאכזרה
לא התמודדה עם שום כלום, לא אותגרה ע''י ההפקה באופן שלילי בשום משימה
דיברה הרבה ולא אמרה כלום
מביכה, לא מצחיקה
טיפשה עילגת ובורה
ניפנפה בדגל כלשהו, שזה דיי לנצל את המציאות שלנו...

נערך לאחרונה ב:

רימון2024

Well-known member
ניבלה את הפה, ירדה נמוך
התאכזרה
דיברה הרבה ולא אמרה כלום
מביכה, לא מצחיקה
טיפשה עילגת ובורה
נשמע בדיוק כמו מאי.. :rolleyes:
בדגש על לא הפסיקה להוריד לאחרות בשביל להעלות לעצמה

רימון2024

Well-known member
תעדכני כשתרצה תחזור לפרסם באינסטגרם את התחת שלה בחוטיני, כמנהגה לפני האח
בדיוק כמו מאי
מה אכפת לי מתרצה?..
מאי מכשפה, שלא פספסה הזדמנות להוריד לאחרים...
אגואיסטית ושקרנית שניצלה דיירים כדי לקדם את עצמה

אחמאודגדול

Well-known member
ניבלה את הפה, ירדה נמוך
התאכזרה
דיברה הרבה ולא אמרה כלום
מביכה, לא מצחיקה
טיפשה עילגת ובורה
לא הפסיקה להוריד לאחרות בשביל להעלות לעצמה - ממש לא נכון, ההפך הוא הנכון, הוכיחה זאת עם שירז, הבחורה כולה לב, לא יעזור. אם תרצה אמרה משהו לא טוב על מישהי אחרת, הריי שזה רק אמת, כי הבחורה אמיתית.

אטומה, לא נפתחת, לא לקחה צד - לא נכון, לא נכון, לא נכון. ממש לא אטומה, הראתה רגישות יחסית לבחורה שלא הייתה רגילה לזה בחייה, נפתחה בהחלט, בעיקר בחדר האח, אבל גם בשיחות שלא הראו במשדרים המרכזיים. נפתחה, ולהגיד שהיא לא - זה שקר.

צבועה??? מתייפיפת??? - ההפך הוא הנכון. צביעות זה הדבר האחרון שאפשר להגיד על תרצה, הייתה הכי אמיתית ובקושי מרכלת מאחורי הגב, הייתה חברת אמת לאנשים שבאמת אהבה ולא בגדה בהם. לא התייפיפה, פשוט אמרה את האמת על עצמה, מהממת.

ניבלה את הפה, ירדה נמוך - הבחורה שהכי פחות עשתה את זה העונה זאת תרצה, נכון שהיו לה מעידות בפה, אבל ברוב הזמן התנהגה באופן מופתי ולא ירדה נמוך לעומת הבריונים שהיו סביבה.

חייכה בסיפוק כשהצליחה להשפיל - תרצה בחורה מחוייכת, גם מתוך מבוכה וממש לא מתוך רוע או אכזריות. גם בהדחות של חברים שלה חייכה, צריך להבין שחיוך ממשהו יש לזה הרבה סיבות וזה חלק מתרצה וממש לא כי היא רעה.

התאכזרה??? - מה??? מעולם לא התאכזרה לאף אחד, פעלה ברגישות וטוב לב, כולה לב וטוהר אמיתי.

לא התמודדה עם שום כלום, לא אותגרה ע''י ההפקה באופן שלילי בשום משימה - טעות. ההתמודדות שלה עם חבורת הבריונים, עם רגש האהבה ועוד ועוד ועוד זאת התמודדות מאוד קשה! והיו המון משימות שמאוד אותגרה בהם, זה ממש לא נכון.

דיברה הרבה ולא אמרה כלום - תלוי מי רוצה להבין ומי לא, לבחורה יש בעיה ורבלית וקושי התבטאות, אפשר להכיל ולהבין אותה בלי לקרוא לה עילגת, טיפשה ובורה, זה ממש צורם לי כי יש כל כך הרבה ילדים שיש להם את הבעיה הזאת...

ממש לא מביכה, מצחיקה בטירוף, אייקונית, כוכבת!

לא נפנפה בשום דגל ולא ניצלה שום דבר!!! הייתה יכולה לנצל את מה שהיא ואת תרומתה למדינה הרבה יותר, היא פשוט נשארה היא.

בקיצור, זאת האמת, תרצה מהממת וכוכבת. הייתה צריכה לנצח.

ליידי מחבת22

Well-known member
לי תרצה הביאה עצבים

wellcome2

Well-known member
אני טעיתי, היה למאור ודרור ספיישל גמר
זה לא היה כלוב הזהב

צופה15

Well-known member
אני חושבת שיובל זה שבסוף לקח, דוקא בגלל שלא שמעתי אותו יורד על אחרים, תמיד הרים ופירגן ושירדו עליו( מאור, מוגרבי וכו) ענה בהכי קלאס וכמו שצריך.
בעונה שככ היה קל להיגרר אחרי איסקוב, הוא לא נגרר ושהיה קל לרדת על שאול, תרצה, מאי ועוד, הוא היה אמפתי ותמך.

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.
למעלה