מאור בסך הכל ייצגה קבוצה אדירה שהתארגנהראיתי עכשיו את התגובה של מאור להדחה של תרצה- איזה דוחה האישה הזו
שמחה לאיד ,קופצת כמו איזה עיזה
היא לא בעד אף אחד העיקר שזו לא תהיה אישה.
כמה שהיא יפה ככה היא חסרת קלאס
עוד יומיים אף אחד לא יזכור אותה
פתאטטטט
היא כבר חודשיים בחוץ וזוכרים אותה. את מאורראיתי עכשיו את התגובה של מאור להדחה של תרצה- איזה דוחה האישה הזו
שמחה לאיד ,קופצת כמו איזה עיזה
היא לא בעד אף אחד העיקר שזו לא תהיה אישה.
כמה שהיא יפה ככה היא חסרת קלאס
עוד יומיים אף אחד לא יזכור אותה
פתאטטטט
כי היא מיוחדת במרשעותההיא כבר חודשיים בחוץ וזוכרים אותה. את מאור
קשה לי להאמין שתקבלראיתי את הראיונות עם תרצה - תקשיבו, הבחורה כוכבת, מצחיקה, אייקונית, נהנית להסתכל עליה, חייבת לקבל תכנית או משהו, היא קסם
איזו תוכנית יתנו לבחורה עם עברית שהיא גם כל כך עילגת וגם לא מובנת בגלל איזה מבטא מוזר שאימצה לעצמה.ראיתי את הראיונות עם תרצה - תקשיבו, הבחורה כוכבת, מצחיקה, אייקונית, נהנית להסתכל עליה, חייבת לקבל תכנית או משהו, היא קסם
לא הפסיקה להוריד לאחרות בשביל להעלות לעצמהתרצה הביאה לעונה כל כך הרבה אור ושמחה, רגישות, מתיקות ולכן הגיע לה לנצח, היא הביאה את הצד הזה הפגיע בעיקר בשיחות בחדר האח של הקושי בהתבטאות ושקשה לאנשים להבין אותה, היא נלחמה נגד בריונים כמו שרק היא יודעת ונגד השפלות - ועדיין הייתה עם חיוך. לא מבינה איך אפשר להגיד שהבחורה לא הביאה כלום, חוץ מהעניין של איסקוב היא הייתה דוגמה מדהימה להרבה נשים ובכללי לבני אדם על דרך ארץ וקבלת האחר - כל זה יובל העציץ לא הביא איתו ובטח שלא איסקוב, ההפך הגמור מתרצה.
תרצה בחורה מיוחדת מאוד, הבית היה מת בלעדיה חד משמעית, היא פשוט עשתה את העונה לעונה הרבה יותר מהנה ומעניינת. הניצחון נלקח ממנה מההתחלה משום שיובל נבחר להיות המנצח וראינו את זה לפי העריכה, איסקוב קיבל מתרצה יותר קולות ברגע האחרון מסיבות אחרות כנראה (או שגם פה זה מכור כי השתמשו בו רק כדי לעשות מתח)
תרצה לחלוטין המנצחת האמיתית של העונה הזאת. מקום 3 זה מקום מכובד ולכן אני לא לגמרי מאוכזבת ואני יודעת שהיא תצליח ותשיג יותר ממיליון עם קמפיינים ודברים נוספים, הבחורה כוכבת אמיתית.
בכל פעם ששאלו מה תרצה הביאה לתכנית, הנה כתבתי לכם, וכן, היא נפתחה רגשית ושמה את הלב שלה על השולחן בהמון מקרים, היא סיפרה על המשפחה שלה ועל החיים שלה (בעיקר בערוץ 26, אבל ההפקה כיוונה ליובל ולכן לא הראו את זה) - וזאת התשובה לכל מי ששאל למה הגיע לה לנצח, היא באמת המנצחת האמיתית ותודה לילדה הנפלאה הזאת, האיכותית הזאת שהעבירה לי ולאנשים אחרים את הזמן בימים קשים כאלה והכניסה אור ושמחה לחיינו. תודה.
נשמע בדיוק כמו מאי..לא הפסיקה להוריד לאחרות בשביל להעלות לעצמה
אטומה, לא נפתחה, לא לקחה צד
צבועה, מתייפיפת, נדחפת לכל ויכוח רק כדי להראות ולהשמע
מעל חצי עונה תיפקדה כסמרטוט של איסקוב
ניבלה את הפה, ירדה נמוך
חייכה בסיפוק כשהצליחה להשפיל
התאכזרה
לא התמודדה עם שום כלום, לא אותגרה ע''י ההפקה באופן שלילי בשום משימה
דיברה הרבה ולא אמרה כלום
מביכה, לא מצחיקה
טיפשה עילגת ובורה
ניפנפה בדגל כלשהו, שזה דיי לנצל את המציאות שלנו...
תעדכני כשתרצה תחזור לפרסם באינסטגרם את התחת שלה בחוטיני, כמנהגה לפני האחנשמע בדיוק כמו מאי..
בדגש על לא הפסיקה להוריד לאחרות בשביל להעלות לעצמה
מה אכפת לי מתרצה?..תעדכני כשתרצה תחזור לפרסם באינסטגרם את התחת שלה בחוטיני, כמנהגה לפני האח
בדיוק כמו מאי
UGHמה אכפת לי מתרצה?..
מאי מכשפה, שלא פספסה הזדמנות להוריד לאחרים...
אגואיסטית ושקרנית שניצלה דיירים כדי לקדם את עצמה
בדיוק!
לא הפסיקה להוריד לאחרות בשביל להעלות לעצמה - ממש לא נכון, ההפך הוא הנכון, הוכיחה זאת עם שירז, הבחורה כולה לב, לא יעזור. אם תרצה אמרה משהו לא טוב על מישהי אחרת, הריי שזה רק אמת, כי הבחורה אמיתית.לא הפסיקה להוריד לאחרות בשביל להעלות לעצמה
אטומה, לא נפתחה, לא לקחה צד
צבועה, מתייפיפת, נדחפת לכל ויכוח רק כדי להראות ולהשמע
מעל חצי עונה תיפקדה כסמרטוט של איסקוב
ניבלה את הפה, ירדה נמוך
חייכה בסיפוק כשהצליחה להשפיל
התאכזרה
לא התמודדה עם שום כלום, לא אותגרה ע''י ההפקה באופן שלילי בשום משימה
דיברה הרבה ולא אמרה כלום
מביכה, לא מצחיקה
טיפשה עילגת ובורה
ניפנפה בדגל כלשהו, שזה דיי לנצל את המציאות שלנו...
לי תרצה הביאה עצביםתרצה הביאה לעונה כל כך הרבה אור ושמחה, רגישות, מתיקות ולכן הגיע לה לנצח, היא הביאה את הצד הזה הפגיע בעיקר בשיחות בחדר האח של הקושי בהתבטאות ושקשה לאנשים להבין אותה, היא נלחמה נגד בריונים כמו שרק היא יודעת ונגד השפלות - ועדיין הייתה עם חיוך. לא מבינה איך אפשר להגיד שהבחורה לא הביאה כלום, חוץ מהעניין של איסקוב היא הייתה דוגמה מדהימה להרבה נשים ובכללי לבני אדם על דרך ארץ וקבלת האחר - כל זה יובל העציץ לא הביא איתו ובטח שלא איסקוב, ההפך הגמור מתרצה.
תרצה בחורה מיוחדת מאוד, הבית היה מת בלעדיה חד משמעית, היא פשוט עשתה את העונה לעונה הרבה יותר מהנה ומעניינת. הניצחון נלקח ממנה מההתחלה משום שיובל נבחר להיות המנצח וראינו את זה לפי העריכה, איסקוב קיבל מתרצה יותר קולות ברגע האחרון מסיבות אחרות כנראה (או שגם פה זה מכור כי השתמשו בו רק כדי לעשות מתח)
תרצה לחלוטין המנצחת האמיתית של העונה הזאת. מקום 3 זה מקום מכובד ולכן אני לא לגמרי מאוכזבת ואני יודעת שהיא תצליח ותשיג יותר ממיליון עם קמפיינים ודברים נוספים, הבחורה כוכבת אמיתית.
בכל פעם ששאלו מה תרצה הביאה לתכנית, הנה כתבתי לכם, וכן, היא נפתחה רגשית ושמה את הלב שלה על השולחן בהמון מקרים, היא סיפרה על המשפחה שלה ועל החיים שלה (בעיקר בערוץ 26, אבל ההפקה כיוונה ליובל ולכן לא הראו את זה) - וזאת התשובה לכל מי ששאל למה הגיע לה לנצח, היא באמת המנצחת האמיתית ותודה לילדה הנפלאה הזאת, האיכותית הזאת שהעבירה לי ולאנשים אחרים את הזמן בימים קשים כאלה והכניסה אור ושמחה לחיינו. תודה.
אני חושבת שהם גם היו בכלוב הזהב, אבל לא בטוחהאני טעיתי, היה למאור ודרור ספיישל גמר
זה לא היה כלוב הזהב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.