שאבין, אתה מגחך על התחושות שדייר מעורר בי??חחח
חן ממש מעורר בך תחושות קשות
להגנתו אם אפשר הוא שר את השיר גם בתוך האח ונתנאל פירגן והודה לו על זה
לא חושב שיש או היה ביניהם דם רע
פחות חיבור ועכשיו הם בחוץ והכל בסדר כמו שאר הדיירים.
אני חושבת שלנתנאל ומאי יש פשוט לב טובהעיקר שחן מחבק את נתנאל ויודע כל מילה בשיר מלכת הקרח
פתאום בא לו להידבק ל''סהרורי''
גועל נפש
אל תבכי. מריה תקרא הורים שלה לשיחהמריאני, איודה מה,
סשאי מרביצה לי.
בדיוק ירדתי על במבהאפרופו בייגלה, וזה,
אני בולסה בייגל עם גבינת שמנת.
רוצה ביס, מאמי?
רופוס,
למה כל הגייז הכי שווים?
https://www.temu.com/ul/kuiper/un9....MIj-2igdvYjwMVZY2DBx1NXQfbEAYYByABEgJOgPD_BwEחחחחחחח
לבריאות.
זה גוון שיערה של מאור המכשושה.
המניוק הקטן מג׳נן אותי,
בא לי להשפריץ לו זרזיף מורפיום שיתמרגע כבר.
כושלאמאמאשלו, שד משחת.
אלך להפניק אותו מעט, ועד שאפציע שוב מתישהו בערב,
קחי לך עוד בוקובסקי אחד, לדרך.
ועבורי, להעניק למישהו בוקובסקי,
זה להעניק את נשמתי.
זה נראה פאה וזה בכלל לא מחמיא לה.למי שתהה, הבלונד של אלאיה אתמול היה פאה
האמת חשדתי שזאת פאה כי השיער היה נראה יותר מלא ממה שהיה לה
איסקוב אחלה גברמקדיש לאיסקוב
אני מקווה שהוא בטוב, מקווה שההפקה לא תעשה מניפולציות ותגרום לו לבוא לפרק חוזרים הביתה (אלא אם כן זה יעשה לו טוב לנפש).
אני חושב שאני בין היחידים בצופי האח שאין לי בעיה עם שניהם, אין ספק שיובל לא היה דומיננטי כמו איסקוב בבית אבל הוא עבר שם חתיכת דרך ועובדה שהוא סחף אחריו המון אנשים, ילד חמוד שהאיפוק שלו הרבה יותר מרשים מכל דבר אחר בו, וזה נדיר בימנו שכל בן אדם מאבד את זה ברגע שעוקפים אותו בכביש.
היפה הוא שהוא סחף אנשים הוא וזולתו. לא היו לו קבוצות ולא זכה לאהבת הצבא האדום.מקדיש לאיסקוב
אני מקווה שהוא בטוב, מקווה שההפקה לא תעשה מניפולציות ותגרום לו לבוא לפרק חוזרים הביתה (אלא אם כן זה יעשה לו טוב לנפש).
אני חושב שאני בין היחידים בצופי האח שאין לי בעיה עם שניהם, אין ספק שיובל לא היה דומיננטי כמו איסקוב בבית אבל הוא עבר שם חתיכת דרך ועובדה שהוא סחף אחריו המון אנשים, ילד חמוד שהאיפוק שלו הרבה יותר מרשים מכל דבר אחר בו, וזה נדיר בימנו שכל בן אדם מאבד את זה ברגע שעוקפים אותו בכביש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.