שרשור הוותיקים....

מוצארט

New member
בחיים לא יוסי! ספי או יוסף

אם לא אכפת לך

היי, גם אנחנו זוכרים את זה!!! ../images/Emo8.gif

וואי, אפילו אנחנו משפשפים עיניינו בפליאה למראה שמנו ע"ג הפורום הזה! כ"כ הרבה זמן עבר!!! אז כן, התחתנו (אוטוטו שנה!!!
) ובדיוק היום התקשרנו לתמר כי לא יצא לנו לדבר מאז שהתארסה, ואז היא בישרה לנו על השירשור הזה, וכמובן שהבטחנו להכנס... (אילה לפני שאשכח- אני כ"כ רוצה לדבר איתך לפני החג, להספיק לאחל חג שמח ולשמוע מה שלומך, ועכשיו השעה קצת קצת מאוחרת, אז אני מקווה שעם כל היום העמוס של ערב פסח אני אספיק להתקשר אליך- ואם לא, את מוזמנת להתקשר, אני מתגעגעת! ממש לא לעניין שכאן אנחנו "נפגשות"...
) (בואנה מטורפים כל הסמיילים שיש פה! בזמנים שלנו (אוי איזה משפט של זקנים
היו חמישית מהכמות!) טוב, בעניין העלאת חוויות, אנחנו נקרא את כל השירשור הארוך שיש פה, ואז נגיב... בשעה כזו הדבר היחיד שיש זה רצון לישוןןןןןןן...
ממש כייף לראות פה את הניקים של כל החבר'ה הטובים מהימים ההם (שוב זקנים...
) שבהם הפורום בהחלט היה ביתנו השני... (או לפעמים אפילו הראשון
) אז בנתיים לילה טוב לכולם!

שירההההה

אוף, את לא יודעת כמה חשבתי עליך לאחרונה!! אני ממש מתגעגעת גם!! ותמיד מאוחר מדי בשביל להתקשר... אני אתקשר מחר, בע"ה...

שרוך

New member
וואו כמה מרגש לשמוע מכם ...

בס"ד שירה ואריאל היקרים וואי כמה מרגש לשמוע מכם ממש התגעגתי ויותר נכון הפורום פה כל הזמן שאני פה ככה אומר לי אי איפה הזוג שלנו מה איתם עכשו... אז שירה מה איתך מה את עושה? מה עם שנה הבאה? אריאל אתה בצבא? תגיד איך זה להיות נשואי בצבא? קשה? ספר זה מסקרן אותי.. ומה איתך ככה? ואיפה אתם גרים נו כפרות אתם חייבים לעדכן... חג שמח וכשר שרוך

עלקקק חחחח איזה יופי!!!

איזה יופי!!!! שיהיה לכם מזל-טובבבבבבבב!!!!!! איפה אתם גרים??? מה אתם עושים עכשיו? ספרוווווו יאללה בנתיים שיהיה חג פסח כשר ושמח!!!!!!!!!!!!!! -נועה-

tamarhp

New member
../images/Emo15.gif

אהמנמנמהממ.. אממ זוכרים את מפגש הפורום בת"א עם פורום על בנות ועל בנים???

RESTO

New member
זה לא היה עם פורום על בנות ועל בנים

זה היה עם פורום "יחסי מין לנוער" (אל תדאגו אחרי החתונה..) מענין מאיפה ליאור מכיר אותם
חבורת הגשר רולזזזז!!!

ashkeloni

New member
../images/Emo6.gif

לדבר על דברים כאלה זה לא פרוע
מה יש, פורום סקס לנוער זה אחד "ה"פורומים בתפוז
למרות שאין על פורום משחקי מחשב ורשת
הפורום שבו הנושאים שהחבר'ה מדברים עליהם הכי רחוקים מנושא הפורום

מוצארט

New member
הפורום הזה היה פעם הרבה פחות דוס

אני עוד נשארתי כדי לשמור על הגחלת. נכשלתי

ashkeloni

New member
כל הכופרים מתייאשים מהפורום הזה ../images/Emo3.gif

אתה מוזמן לקומונת דתלשים P:

מוצארט

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

תודה לאל, אני מאמין בו בכל ליבי. אז מה אם אני לא שומר שבת, אוכל חמץ בפסח, או פותח שולחן בכיפור?

ashkeloni

New member
אכלת בכיפור? ../images/Emo12.gif

למרות שהייתי על המחשב לא הרגשתי בנוח לאכול, מוזר אני, אה?

למעלה