שרשור הוותיקים....

מה?! זה לא נכון?!

בסוף אתה עוד אומר לי..... אהההה... נסעתי איתך לירושלים אחרי איזה מפגש.... לא?! ממש כך!

ואיי

אלישע אני בחיים לא אשכח באירוסין של אמיר שבאת להגיד לי שלום ולא היה לי מושג בגרוש מי אתה. ואני אומרת לשחר כזה בתמימות "אני אמורה להכיר את הבנאדם הזה?"
שעות אחרי זה נשפכתי מצחוק...

tamarhp

New member
הודעה יקרה ומיותרת!!! (מי זוכר???)

הודעה יקרה ומיותרת הנך מוזמנת בזאת לקבל טיפול כיאות במועדון ההודעות הבודדות עם פסיכולוג צמוד ואחות קבלי הודעה זאת כהזמנה אישית. מצפים לראותך, ללי & תמר וכל הצוות הרפואי.

../images/Emo12.gif

היינו רעות פעם!! [כאילו שהיום אנחנו לא...
] במיוחד לאנשים חדשים!! איך שמו אותך להיות המנהלת בכלל?

מה המצב כולם????

האמת שהתחלתי לקרוא ודי התייאשתי באמצע.... הייתי פה גם ומוותיקי הפורום רק שאני לא בטוחה כ"כ שיותר מידי אנשים זוכרים אותי.... הנוסטלגיה שלי היא התחרות המפגרת שלי מי כותב את ההודעה המאוחרת ביותר בפורום.... בד"כ מיכל או צבי..... פעם היה פה צחווווווווווווווקים!!! מתגעגעת לימים ההם. רחלי =)

היישר מאילת...

אני פה חומד, באתי... טוב לשמוע שאני כבר מהזקנים, האמת ששנים לא כתבתי בניק הזה, עוד נכנסתי עם הניק החדש לפורום אבל כבר לא קיבלתי ממש יחס
חג שמח לכל המורעלים, ותמיד תזכרו, אנחנו לפני 4 שנים בפסח ההוא הקמנו את הפורום הזה לתחיה... עדיין אוהבת המון ועוקבת מדי פעם אחרי ההודעות כאן

אליגטור

New member
קפצתי להגיד שלום

אני לא מת על המושג ותיק כי אני עדיין צעיר :( אבל שהיתי כאן לפני כמה שנים לאורך תקופה נחמדה. אפילו כמעט הגעתי למפגש הראשון בחיפה (נדמה לי). למי שלא מכיר אני תני, דרך הפורום הזה הכנסתי את מיכל להדרכה בבאר יעקב ובכלל זה הפך כאן למעין מאפיה קטנה פעם של הסניף שלנו (מאפיה!!!!! חייבים לשחק). טוב בקיצור, כרגע אני שנה ו-8 בצבא בחיל מודיעין, זהו בערך. חג שמח!

הדס אשר

New member
טוב אין לי מושג למה איתמר ניסה

להביא אותי לשישור אבל שיהיה... חח אני לא הכי מבינה מה הולך פה כי אתמול חזרתי מאילת, הייתי שם שלושה ימים והיה הכי מדהים בארץ!!! אז מה שאני כן יגיד זה.. חג שמייח לכולם!!!!!

חשבתי שפעם את היית פעילה פה../images/Emo4.gif

לא מפגשי פורום וכאלה אבל פעילה נראה לי

בכיף לא מכריח

אגב ראיתי בנות מכוכב יאיר מסתבר מהצוות שלך וקצת עזרתי להם לסחוב
והם אמרו לי שלא יצאת למה לא יצאת?

למעלה