שרשור ההפגנה

אנחנו רוצים להתחיל ב 8:30 לתפוס את מי שנכנס

לכנס בבוקר, אנחנו הודענו לעיתונות שהשיא ב 10:00 ביגלל שחלק מהאנשים מגיעים מרחוק. מה יותר מוקדם יתר טוב אנחנו צופים להרבה תקשורת כי יש התענינות
 

סתם מבקרת

Active member
רעיון לסיסמא להפגנה

סימון מוצרים נקבע בחוק ששטראוס עלית עושים ממנו צחוק
 
שרשור ההפגנה

הקפצה מנהלתית
 
התיקשורת מגיע מה איתכם?????

חברים התקשורת מגלה עניין בהפגנה. יש הבטחות של כמה וכמה עיתונאים שיגיעו. חובה עלינו להתיצב במכסימום שאפשר חולים משפחה וחברים זו ההזדמנות להעלות על סדר היום הציבורי אתחולי הצליאק. חן
 

CATS7

New member
אז אנחנו כבר 4 ...

וזה ממש לא מגוחך היום עברתי ליד ביטוח לאומי בתל אביב ויש שם אדם 1 שמפגין עם 4 שלטים. אין אחד שלא עוצר ומתעניין. אנחנו שם כי חשוב לנו. אנחנו שם כי אכפת לנו.
 

twinky2

New member
תוסיפו עוד 5 לרשימה

אני בא עם עוד 4. סה"כ אנחנו 9 מי שמגיע שישרשר - שנקבל מושג כמה אנחנו
 

vrlaw

New member
3-4 רק אחד הוא צליאק הוא בן 4 ויגיע

שאלתי את המארגנים והם אומרים שיש להם משהוא כמו 50
 

RT1236

New member
יש לי שאלה ...

לפני שתכעסו עלי רק אגיד שאם לי היו ילדים קטנים הם היו מגיעים איתי להפגנה ועכשיו חשבתי: האם זה נכון להביא ילדים להפגנה ? אני מתכוון לקטינים (עד גיל 18). האם שטראוס עלית לא יגידו שאנחנו לא בסדר שמוציאים ילדים ממסגרת החינוך לעמוד בשמש שזה מבחינתם יותר חמור מ"עלול ..." ואז אנחנו לא בסדר. ומה עם המועצה לשלום הילד בנושא ? ומה בכלל החוק אומר שלא יהיו לנו בעיות עם המשטרה שם שוב אני אישית הייתי מביא כי זה חלק מהחיים שלהם ושלנו וברור שכל הורה הוא אחראי לילדיו.
 

vrlaw

New member
כאמור אני מביא את הילד הוא החולה

הפגנה היא לא מילה גסה, וגם לא מעורבות חברתית וכנ"ל לגבי לקיחת אחריות על עצמך. יש הבדל כבין להביא ילדים שלא קשורים לעניין או להביא ילדים להפגנה פוליטית אידיאולוגית כאשר ליד אין דעה אמיתית שלו. במקרה שלנו גם הקטין הינו בעל האינטרס של סימון הוגן ונכון על המוצרים ובטח ובטח שילד בן ארבע רוצה שתהיה לו אפשרות לאכול מה שיותר שוקולד (-:
 

vrlaw

New member
חשוב שכולם יגיעו

חברים זה ההזדמנות שלנו להראות שצריך להביא אותנו בחשבון. דרך אגב עלית בטוחים שהם הכי טובים העולם כלפינו.
 

vrlaw

New member
תיקראו העתקתי מפורום נענע כל מילה נכונה

בתגובה ל: 11.6.07 הפגנה באייר פורט סיטי הודאת מארגנים (מאת: מארגני ההפגנה) טוב, אז רציתי לשתף אתכם ברגשות שלי ...ומה אני חושב על הסימון המתגונן``עלול להכיל גלוטן`` כצליאקי ותיק אני מרגיש שחברות המזון ועלית בראשן לא ממש סופרות אותנו, וזה מאד מעציב שלא להגיד מעליב ממש. אני זוכר איך רקפת עמדה בכנס שהיה במרכז הקונגרסים וקראה את המכתב של ``עלית`` איך הם ``דואגים לנו`` ואיך הם ``מבינים אותנו`` ואיך הם מתכוונים ללכת לקראתנו ולהסיר את הסימון הגורף מכמה מוצרים שיימצא שאינם מכילים גלוטן. עברו חושדים רבים ו... יוק!! לא רק שלא הוציאו מוצרים מהרשימה השחורה אלא הוסיפו עוד ועוד גם רבים כאלו שלפני חצי שנה או שנה לא היה בהם גלוטן. את המגמה הזו מחקות שאר חברות המזון כי ``אם בארזים.. וגו` `` חבל חבל שכך הוליכו אותנו אותנו שולל. הנחמדות של רקפת ודרך ההידברות בה נוקטת העמותה כנראה איננה מספיקה מול הכרישים. חייבים להתחיל ללחוץ יאללה הפגנה!!!
 

vrlaw

New member
אצלנו יש שניים נוספים סה"כ 20

כל אחד שיוסיף כ
 

fkzl

New member
עלול

סימון ברור זה לא כזה סיפור, לא הוגן לכתוב גם על המותר - אסור!!! זה לא יפה לכתוב "עלול להכיל" על הכל גם ילדים כמונו רוצים חטיפים לאכול... עם "עלול להכיל גלוטן" אנחנו לא מסתדרים, באותה מידה זה עלול להכיל פילים ונמרים... תכתבו אם אין או יש "עלול" - זה סתם לחנטרש... לכתוב על מוצרים מה הם מכילים, כמה אפשר להסתכל על אחרים אוכלים...
 
למעלה