שרשור ההפגנה

תום בל

New member
הפגנה למען מזון ללא גלוטן

ביום 11 ביוני תתקיים באיירפורט סיטי שליד ש"ת בן גוריון הפגנה למען חולי הצליאק החל מהשעה 9:30. אפשר ורצוי להגיע קודם. פרטים נוספים יעודכנו בהמשך הפגנה זו תהיה בזמן כנס בן יומיים של תעשיית המזון בישראל במרכז הכנסים באירפורט סייטי, בכנס גם יחלקו את פרס מפעל חיים בתעשייה וגם ישתתפו כל מיני בחירים הגב` שטראוס תרצה בשעה 10:15- 11:00 בנושא תעשיה חכמה בשעה 12:00- 12:45 מר גיורה בר דעה (מנכ``ל שטראוס ישראל ישתתף בפנל בכירים ``מטמיעים תזונה נבונה ואורח חיים מאוזן`` כן ממש כך ללא בושה. בשעה 15:00- 15:30 ינחה מר ציון בלס מנכ``ל חטיבת המכירות שטראוס פנל בנושא ``צרכן בראי הקמעונאות`` שוב בלי בושה. מי שרוצה פרטים על הכנס באתר http://www.expro.co.il/food07 רשימת ההרצאות והפנלים להיכנס בצד ימין ``מבנה הכנס`` ואז למעלה בירוק``פרוט מבנה הכנס``.

הפגנה למען חולי צליאק הודעת המארגנים

שלום לכולם, ביום ב' 11 ליוני 2007, בין השעות תשע וחצי בבוקר לשלוש וחצי אחר הצהרים תתקיים בפארק התעשייה "איירפורט סיטי" ליד נתב"ג, הפגנה של חולי הצליאק בנושא מדיניות הסימון המקוממת של מוצרי מזון ("עלול להכיל גלוטן"), שמובילה "שטראוס – עלית". באותו יום מתקיים במתחם ה"איירפורט סיטי" כנס "מזון בעידן החדש" החל מהשעה 08:00 בבוקר וישתתפו בו כל בכירי תעשיית המזון בישראל ובכלל זה נציגי שטראוס עלית. זוהי הזדמנות בלתי חוזרת להביע באוזני בכירי תעשיית המזון בישראל הן את מחאתנו על התנהגותן של חברות כ"שטראוס עלית" כלפינו, והן את הערכתנו לחברות כדוגמת 'אסם", אשר משתדלות למצוא פתרונות לטובתנו. אנו קוראים לכם להגיע בהמוניכם להפגנה ולנצל את זכותכם להביע את עמדתכם בצורה ישירה בפני מקבלי ההחלטות בתעשיית המזון. מדובר במאבק שלנו ושל ילדינו על הדבר הקיומי והבסיסי ביותר שלנו – הזכות לאכול ולשתות כמו כל אזרח אחר במדינה בזו. אנו מפצירים בכם שלא להישאר אדישים ולהגיע עם בני משפחה וחברים, מצוידים בפלקטים ובריסטולים הכוללים מסרים של מחאה כנגד יצרנים הפוגעים בנו ותמיכה ביצרנים המסייעים לנו. אנו מזמינים אתכם לפרסם בפורום הצעות למסרים וסיסמאות אשר ישמשו את החברים בהכנת השלטים. נא להקפיד על מסרים תרבותיים, ללא השמצות אישיות, גידופים או מסרים פוגעניים. אנו פועלים במקביל להשגת כיסוי תקשורתי הולם להפגנה. להפגנה מומלץ להגיע עם מים וכובע (ולרעבים - מוצרי מזון נ"ג כמובן). בעלי רכב עם תו נכה המתכוונים להגיע עם רכבם מתבקשים ליצור עמנו קשר. הסבר כיצד להגיע למקום ההפגנה ניתן למצוא בקישור המצ"ב: http://airportcity-israel.com/client_list.htm תחבורה ציבורית למתחם האיירפורט סיטי כוללת אוטובוסים של אגד מתל אביב קו 475 (כל 20-25 דק') מירושלים 947 כל 20-25 דקות וחברת סופרבוס קו 501 ת"א - שוהם לפרטים נוספים אפשר לפנות למארגני ההפגנה באמצעות אימייל: [email protected] נשמח אם תוכלו לשלוח אימייל המאשר את הגעתכם (לרבות מספר המשתתפים) על מנת שנוכל להעריך את מספר המשתתפים שיגיעו בפועל ולהיערך בהתאם. שיהיה לכולנו בהצלחה. המארגנים.

vrlaw

New member
רעיון לסיסמא להפגנה

הימנעות מגלוטן אינה תחביב היא צורך קיומי."

CATS7

New member
בתיקון קל

סימון נכון - החובה שלכם סימון הוגן - הזכות שלנו עוד רעיון: שלט תלת מימד עם אריזות במבה שמותר ומולם מה אסור לשמור אריזות ריקות להביא נייר דבק, טושים, ניירות וכו' - כל מה שצריך כדי לכתוב גם במקום

כמי2

New member
הנה עוד סלוגן

"גלוטן עבורנו הוא לא "שוקולד פרה" "אז אנא התחשבו במהלך היצירה" .זה ממש לא מלוטש עדיין אבל בקווים כאלה. אפשר ממש בפשטות גם להכין שלט שאומר "גלוטן זה רעל".

twinky2

New member
עוד כמה רעיונות

גם לנו מגיע לאכול כשהחומוס שטראוס- ממש לא אחלה שטראוס עלית מחרימה את חולי הצליאק שטראוס עלית - תלמדו מאסם. שטראוס עלית - אין כניסה לצליאק שטראוס עלית - צליאק יוק! גם לילד עם צליאק מגיע שוקולד פרה

shirili

New member
אני דווקה באה בגישה קצת אחרת ממה שכתבתם

אני חושבת שבואו ונהיה מציאותיים למה לפסול חברות כשבינינו אנחנו יודעים שיש לנו רק את אוסם או עלית פשוט צריך בצורה כלשהי להגיע איתם להבנה ולהסכם שיהיה מקובל על שני הצדדים. זה שאתם פוסלים את עלית ומשמיצים את אסם זה לא הגיוני. אפשר לדבר ולהפגין ולהסביר מדוע אנחנו עושים את ההפגנה הזאת. אבל אני לא בטוחה שכדאי להשמיץ כל כך מהר. נכון שעלית עשו טעויות ועדיין עושים אבל צריך לחפש פתרון לבעיה כי היא של כולנו!! אולי פשוט להכין פליירים ולחלק במקום כדי שהמודעות לצליאק תהיה גדולה יותר, כתבות בעיתונים ובתקשורת וכמו כן אנשים שהתפקיד שלהם יהיה להסביר בצורה יפה ללא השמצות (עד כמה שאפשר כמובן) מדוע אנחנו מפגינים.... אולי פשוט להסביר אבל עם רעש גדול מאוד!!

תום בל

New member
תנעצו זה לשים את ההודעה למעלה

ואיננה "יורדת" כשנכנסות עוד הודעות חדשות בפורום (זכות מוקנית למנהלי הפורום)

ענתלו

New member
להגיע זה הכי חשוב

ההפגנה הזו חשובה מאד,אני ובעלי לקחנו יום חופש עבורה. חשוב שתגיעו ותביאו אתכם גם קרובי משפחה וחברים. זה המבחן האמיתי שלנו ושל הכח שלנו (בואו נצא מהשרשורים למעשים).אישית אני חושבת שכל אחד צריך לעשות מאמץ ולא להשאיר את קבוצת המארגנים לבד.

תום בל

New member
ססמאות להפגנה

מי ששומר על הבריאות - ישמר מעלית לצמיתות אני לא קונה שוקולית של שטראוס-עלית "עלול להכיל?" זה לא ממש אכיל.. גלוטן בשוקולד רך? רק במפעל מלוכלך!!! פעם "שטראוס" היה שם של איכות - היום הילדים שלי פוחדים ממנו

CATS7

New member
לדעתי מגיע הפרס של התחרות על הסלוגן הזה ...

כמי2

New member
חשבתי על עוד משהו "הגמדים שלכם

לא יגדלו אצלנו". אני מבקשת לא לצחוק..........

למעלה