שרשור ההפגנה

ravit2b

New member
../images/Emo6.gif

למרות שזה גם עצוב. אהבתי גם את " גלוטן בשוקולד רך? רק במפעל מלוכלך!!!"

CATS7

New member
ועוד ..

עלית ירדה לתחתית אבא - אמא - במבה ... אבל רק של אוסם העם החליט - לא עלית אוסם בחר בי אני בחרתי אוסם עלית ירדה ליגה כרמית - כשבא לי באמת רגע מתוק בחיים במקום לשים פס על הבריאות - שם פס על שטראוס

רשיון

אתמול היה אישר עקרוני ממשטרת נתב"ג. היום קיבלנו את כתוב וחתום שחור על גבי לבן. כנינו שלטים ועקבו אחר העידכונים בפורומים השונים

שימוש בפרסומות מקור

לדוגמא: אמא: אני רוצה דני כי בשבילך זה דני ובשבילו מחלה/זה לא מילקי- במרדף על המילקי אנו תמיד מפסידים חומוס אחלה- יופי של מחלה

אוסם קנית לא טעית לעלית פנית טעות חמורה עשית

חברים לא לשכוח להפגנה להביא מה שיותר כרזות. אפשר גם להביא אריזות ריקות וחומרי יצירה

RT1236

New member
הסלוגן שלי

אני אומר לא לשטראוס - כי בשבילי גלוטן היא מילה גסה

סלוגנים

חשוב להשתמש בתכני מקור מפרסומים של שטראוס גרופ. המלל צריך להות קצר וקולע כך שגם מי שעובר יקרא כהרף עין ויקבל את הרושם הרצוי.

סלוגנים

נכתבו בהסתמך על פרסומים מהאתר הרישמי של שטראוס 1. אז מה יש בגמדים? בשטראוס לא יודעים. 2. על מי חושבים באחלה? לא על חולי הצליאק 3. מילקי- עוד סיפור של אכזבה. 4. גלידות שטראוס- למי שאוכל כואב 5.שטראוס ללא אחריות חברתית.

פרטים נוספים ליום שני

להגיע עם חולצות אדומות - צבע אחיד עובר טוב בתקשורת כל אחד מגיע עם שלט להביא שתיה, וקרם הגנה. במשך היום נפרסם שעות כינוס, אנחנו זקוקים למספרים כמה מגיעים. אנה שילחו לנו מייל ל- [email protected] כל אחד שיאשר הגע וכמה נפשות יעזור לנו להתכונן., חשוב להגיע למאה איש לפחות דברו עם חברים משפחה תומכת אני מגיע הבן בן 4.5 חולה הצליאק. שיעור לחיים זו המלחמה שלו וילד המפגין בשביל האוכל שלו עובר טוב את העיתונות.

solnoshka

New member
אני באמת מאמינה שיש לכם את הכוח לשנות!

לצערי אני לא אוכל להגיע להפגנה... פשוט מחמם את הלב....

marinegirl16

New member
גם אני לא אוכל להגיע.. אבל בהצלחה!!

יש לי בגרות באזרחות באותו יום... אני ממש מקווה שיגיעו הרבה אנשים ושזה יזיז את העיניינים! אז בהצלחה לכולם!

../images/Emo45.gifכנ"ל לגבי, מעצבן שזה יצא באותו היום../images/Emo10.gif

אבל שיהיה המון בהצלחה

את לא יכולה אבל את יכולה לשלוח נציגים אחרים

חבל שלא תבואי אבל את יכולה לבקש מההורים ילדים אחים חברים ישלחו במקומכך. תגידי לשהם שזה מאוד חשוב לך (וזה באמת מאוד חשוב) ולכן את מבקשת שימלאו את מקומך ויבוא בחולצה אדומה שווה לנסות כי זה חשוב לכולנו ואנחנו בסופו של דבר קהילה קטנה. בי

twinky2

New member
חייבים להגיע להפגנה

אנשים - כולנו חייבים להגיע להפגנה הזו. כל אחד חייב לעשות הכל כדי להגיע. לא רק צליאקיסטים - תביאו חברים, בני משפחה וכל מי שמזדהה. אנחנו חייבים להראות שמדובר בציבור חזק ורציני שמסוגל להרים הפגנה גדולה. אם חלילה תצא מזה הפגנה קטנה וחסרת משמעות יבינו שאפשר להמשיך להתעלם מאיתנו. מספיק לקטר בבית ובפורומים - צריך להשמיע קול חזק וברור - ועכשיו. מי שלא מגיע - לא משפיע

למעלה