שרשור הדרכה!!!

kedeman

New member
שרשור הדרכה!!!

עצות לפעולות? מחפשים סיפור? החניך מפריע? השותף לא מגיע? אתה כל הזמן רק מזיע? אבל אין תוצאות? שרשור הדרכה פה בשבילך!!! כל מי שרוצה וצריך עזרה!! שרשור הדרכה!!

kedeman

New member
מחפש ג'יזבאטים

דרוש לי ג'יזבאט על גמדים עדיף בשהגיבור הטוב שלו הוא גמד.... תודה רבה!!

kedeman

New member
מיונים מאוחר לי מדי!!!

אני צריך את זה עכשיו!!!! (ואני מתכוון באמת עכשיו!!) אני צריך לכתוב א"ש לילה כדי להעביר לקבוצה שלי במחנה פסח (אני מ"פ - מה שאני בונה ומעביר למדריכים הם יעבירו אחר כך לקבוצות שלהם!!) כל מי שמוכן ומסוגל לעזור לי מוזמן ממש ממש ממש ממש עכשיו לשלוח לי הודעה באייסיקיו אני במצוקה כי הראש שלי כואב, המוח שלי יבש ולעזאזל הגעתי רק עכשיו הביתה בפעם הראשונה היום זקוק לעזרה דחוף!!!!!!

האא!

אבל הסיפר על הצ'ימבלולים לא מתאים ללילה... זה סיפור על איך נוצרו הסימני דרכים של קק"ל זה סיפור דרך כזה...

בובה!

אני מתכוון לסיפור על הצ'ימבלולים! אני לא יודע איזה מעשיות סיפרו לך ואיך עיוותו לכם את ההיסטוריה אבל אלה הצ'ימבלולים שם שמרוחים על כל אבן טובה!

תראה, זה הרי ידוע שאני תמיד צודקת

אז למה אתה מתווכח איתי??? הצ'יקיבומבימים היו הנתינים של המלך המגעיל ההוא, והם לא רצו להזדיין איתו, אז הוא שיטח אותם על האבנים. זהו! ואל תתווכח איתי!

מה פתאום!

הצ'ימבלולים הזדיינו עם כל מה שזז! המלך התעצבן כי הוא בכלל רצה רפורמה דתית והצ'יבלולים התנהגו כמו מופקרים, אז המלך שילח בהם את הדרקון שלו שעבר בכל הארץ ודרך על כולם בזמן האורגייה.

kedeman

New member
מתן יא בור

קודם כל קראו להם הצ'יקיבומבים חוץ מזה...הם הזדיינו בכל מקום אבל המלך החדש היה אימפוטנט אז הוא התעצבן עליהם שהם עושים שלישיות (הבנות לבנות ולבנים יש צבעים - ברוב המקומות זה שלישיות של 2 בנות ובן... אבל יש גם מקומות שבהם יש 2 בנים ובת) ולכן הוא שלח מישהו לשטח אותם

קשתונה

New member
הגרסא שלי:

הצ'יקיבומבומים נהגו לקיים יחסי מין בשלשות (למה לא לדבר יפה?) על הכל...אבל הכי הם אהבו על האבנים...סמוך למדינה של הצ'יקיבומבומים חי עם של ענקים...למלך שלהם קראו סנדליהו...בגלל הרגליים העצומות שהיו לו (כמו של רועי למשל...) יום אחד החליט מלך מדינת האוייב סנדליהו להשתלט על צ'יקיבומיה..אז הוא פשוט הלך עם כל נתיניו בעלי הרגליים העצומות והם דרכו על הצ'יקיבומבומים ושיטחו אותם!

אתה בכלל!

לא ידעת על קיומם של הצ'ימבלולים עד לפני כמה שעות! אז אל תשתח בפני את התאוריות הנלוזות שלך עכשיו אין לך קול בדיון הזה!

kedeman

New member
ילד תרגיע!!!

ברור שלא ידעתי מי אלה הצ'ימבלולים הם לא קיימים!!!! לא מספיק הפגנת את בוריותך???? אני מציע שמעכשיו כל פעם שתראה צ'יקיבומבים תתנצל!!! על זה שקראת להם בשם מוזר וטיפשי אם הם רק לא היו מתים הם היו אומרים לך את זה שקוראים להם צ'יקיבומבים!! וברור שאפשר להכניס מכבש ליער זה מכבש שמיועד לדריסה של צ'יקיבומבים!!!! הוא בגודל מתאים!

את רצינית?!

איזה מין שם זה צ'קמבולבולים או איך שלא קראת להם?! "מכבש לדריסת צ'יקיבומבים".... פחח עכשיו את מדברת בכלל שטויות כן כן, תתחילי להתפתל! סבתא... הזכרון הוא לא מה שהיה פעם הא?

מתן..

למקרה שלא שמת לב.. שי הוא זה שכתב את ההודעה הקודמת! לא אלה (או מישהי אחרת שחשבת שכתבה את ההודעה..) אז... שים
!

kedeman

New member
חחחחחחח אתה בור!!!!

זה אני כתבתי את ההודעה לא אלה!!!! :)

למעלה