שרשור הדרכה!!!

kedeman

New member
ילד תרגיע!!!

ברור שלא ידעתי מי אלה הצ'ימבלולים הם לא קיימים!!!! לא מספיק הפגנת את בוריותך???? אני מציע שמעכשיו כל פעם שתראה צ'יקיבומבים תתנצל!!! על זה שקראת להם בשם מוזר וטיפשי אם הם רק לא היו מתים הם היו אומרים לך את זה שקוראים להם צ'יקיבומבים!! וברור שאפשר להכניס מכבש ליער זה מכבש שמיועד לדריסה של צ'יקיבומבים!!!! הוא בגודל מתאים!

ילד, אתה צעיר מידי...

תן למבוגרים להסביר לך. זה הולל ככה: הצ'יקיבומבימים היו עושים אורגיות בכל רחבי היער. המלך שלהם היה ממש ממש מכוער ומגעיל ואף אחד לא רזה לשכב איתו, אז הוא החליט שאסור יותר לעשות אורגיות, ומי שיתפס יענש. וככה הוא הסתובב לו עם מכבש ביער, תפס שלישיות שעשו להן אורגיות ושיטח אותן על הסלעים... -סוף-

Miss Understood

New member
תודה תודה:)

שמעתי את הסיפור הזה כל כך הרבה פעמים שהוא יוצא לי מכל הכיוונים...גם איך שאתם קראתם להם זה שם מסובך מידי...חחחחחחח....איזה גרסאות מוזרות יש פה:)

1miki

New member
צ'קבומבים!!!

אני מבקרת פה בפורום כבר המון זמן (היי אלושה...) ולא הגבתי אף פעם... אבל הפעם..!!! הגירסה של אלה נכונה...!! צ'יקבומבים... המלך... המכבש הזה... וכל העסק...!!! אגב.. אני מיכל... היי!!!

rinani

New member
אני מחפשת שירים סיפורים נחמדים

לטיולים או כל מיני אגדות קצרות כאלה..

S a l i t

New member
Ive got the thing youre looking for

אינדקס אגדות לפי סדר הא'-ב'. את תאהבי את זה

rinani

New member
תודה רבה אני מכירה את זה כבר

אבל תודה בכל מקרה!

hadasbaril

New member
מנחפשת משחקי פתיחה שווים

לקבוצת ענק של 120 חבר'ה.תודה,אוהבת, הדס

נ ו ם

New member
עשינו את זה באחת המליאות.עוד רעיון-

שוב באחת המליאות הדס גרעינרית בלכיש עשתה הפעלה. כולם עמדו במעגל גדול. היו צריכים להסתכל מסביבם ולבחור ב אדם שהם לא כ"כ מכירים וללכת אליו. לעמוד מולו ולהחזיק לו ידיים. ללחוש לו באוזן משהו נחמד (או מחמאה, לא זוכרת). א"כ מסתובבים בחדר ואסור להיתקל באנשים אחרים, אסור לגעת באף אחד. הולכים הולכים. עכשיו הולכים בעיניים עצומות ועדין אסור כביכול להיתקל באף אחד (אבל בכל זאת נוצר גוש אנשים במרכז). נעצרים (עדין עיניים עצומות. מושיטים את היד קדימה (או הצידה...) ונוגעים במישהו שנמצא שם. מחבקים אותו (עדין עיניים עצומות), פוקחים עיניים (מצחקקים) וחוזרים למקום. וגם קווא קווא דה לה אומה שהתחיל במס' מוקדים עבד נהדר!

rinani

New member
תלוי לאיזה גיל

אבל אני חושבת שאם זה לגילאים של ד-ו אז אפשר להכין מסכות ואולי לבקש מכל אחד לפני הפעולה להכין משלוח מנות

kedeman

New member
אפשר לעשות משהו שבנוי על מגילת אסתר

אולי מסע בעקבות האגדה (אפשר לעשות את זה בחפש את המטמון או כאילו שאת אסתר והם עוזרים לך להיבחר)

למעלה