שרשור הדראפט הרשמי

דיבורים בין אורלנדו לנטס על קרטר ועוד

http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=4287197 The New Jersey Nets are in serious talks with the Magic about a deal that will send Vince Carter to Orlando for Rafer Alston, Tony Battie and Courtney Lee, two league sources told ESPN.com. The talks have reached a point that a deal could be done by the end of the day Thursday, according to sources. עוד דיבורים על אמארה לגולדן בשביל בירדיינס והבחירה ה7.

הטרייד נסגר קרטר באורלנדו !!!

ממש טירוף מה שקורה היום - מעניין מה זה אומר בקשר לטורקוגלו

ריאן אנדרסון מצויין לאורלנדו

הוא גבוה שמתאים מאוד ליד האוורד, הוא ריבאונדר טוב מאוד שיכול לעזור להווארד בנושא הזה והוא גם גבוה שקולע מצויין מבחוץ.

Orenseg

New member
הליגה הזו נפלה על הראש

לא יתנו לי לישון היום. התכוונתי ללכת לישון ולהתעורר ב4 (להשלים את הדראפט מהמקס), אבל עד עכשיו היתה מסיבה אצל השכנים ופתאום הטרייד על קרטר נסגר. עכשיו הנטס בטח יחתימו את הידו...

rapgamer4ever

New member
פיייי.... חתיכת טרייד

לדעתי הוא טוב לשני הצדדים. אורלנדו משיגה יותר יכולת בטווח הקרוב, ניו ג'רזי משיגה יותר כשרון ופחות תשלומים. לנטס יש כבר בסיס צעיר וטוב של האריס-לי-לופז שזה אחלה לגמרי. יש הרבה סמול ופאוור פורוורדים ב-2010 שיוכלו להתאים לשלד הזה.

Oxycodone

New member
איזה טמבלים אורלנדו

למה לתת את קורטני לי ? יצאו פראיירים

SHITBREAK3

New member
הם רוצים תוצאות מיידיות

ואולי הם חושבים שהחתמה כזאת של קארטר תעזור להשאיר את הידו.... נלסון - VC - הידו - לואיס - דוויט זה חמישייה מפחידה.

Orenseg

New member
איכות הקבוצה זה לא העניין

הוא כבר יודע שהסגל בהרכב הנוכחי לקח את המזרח. הוא פשוט רוצה את החוזה הגדול שמגיע לו, ואני לא רואה איך המג'יק (שהפסידו כל כך הרבה כסף בשנים האחרונות והעונה לקחו מהליגה הלוואה רצינית בעקבות המיתון) יצליחו לשלם גם לו... אם הנטס יחתימו את הידו הם יוצאים מלכי הדראפט. הם יכולים לסגור האריס-לי-הידו-היל-לופז. חמישיה נהדרת!

עזוב את הידו

עכשיו יש להם מקום לשני שחקני מקס ב 2010, הם יכולים להיות: האריס-לי-לברון-בוש-לופז

טרה10

New member
אורלנדו שלא הגיעה למשחק שביעי

איננה עשויה מחומר של אלופים. חוץ מהברקות של יחידים והצלחה להגיע להארכות-היא לא הוכיחה שהיא באמת אלופת המזרח-וחולשתו הזמנית של לברון ג'יימס שלא הגיע לכל המשחקים..במלוא כוחו הפגישה אותה עם הלייקרס. חבל כי העונה הסתיימה לפני הזמן. אמנם אין להם את קובי-שכבר זכה באליפות מספר 4 אבל גם כקבוצה הם הוכיחו בעיקר קשיחות. והידו טורקוגלו היה עושה טובה לעצמו ועובר לקבוצה יותר מבטיחה. כמו בוסטון למשל. או סן אנטוניו שממש פינתה עבורו את מקומו של אומברטו. גם ראשרד לואיס יכול לעבור לשם במקום ברוס בואאן. ולגבי הלייקרס..אודום, גאסול ודריק שארפ..סליחה פישר, הם עשו להם בית ספר. ועל קובי ועל פיל ג'קסון..חבל"ז.

EizoTop

New member
????

וחולשתו הזמנית של לברון ג'יימס שלא הגיע לכל המשחקים הבן אדם סיים סדרה עם ממוצע של 40 נק', 6 אס', 8 ריב' חולשה זמנית?

SHITBREAK3

New member
טרייד אדיר לניו ג'רזי!

באטי ואלסטון מסיימים חוזה ב 2010 וזה משאיר להם עוד כמה מיליונים טובים פנויים...

somone4

New member
אורלנדו התחזקה, בסופו של דבר

עם הידו, בלי הידו, עכשיו עם וינס זו חתיכת קבוצה. קרטר ייתן להם כל ערב מעל 20 נק', זה לא הידו הלא יציב. ליד לואיס והווארד, וואו. זו באמת חתיכת קבוצה. וקרטר רעב להצלחה, והוא בניגוד לטורקי לא חושב על חוזים וכסף (טוב, חושב אבל לא כמוהו), כך שכל הפוקוס שלו יהיה בהצלחה על הפרקט. לדעתי אין אחד שלא יסכים איתי שוינס קרטר שחקן הרבה יותר טוב מהידו. אין פה שאלה בכלל. אבל... אורלנדו עדיין יכולה להחזיק את טורקוגלו.. רק כשחושבים על זה, מפחיד! נלסון, קרטר, הידו, לואיס והווארד. פאק.

The WizardMan

New member
גם אייברסון טוב אינדיבידואלית מבילופס

השאלה איך הם משפיעים על מרקם קבוצתי. חובת ההוכחה על וינס קארטר , ובגדול , הוא עוד לא הצליח להיות שותף לקבוצה מצליחה.

מישהו פה רואה PTI?../images/Emo6.gif

Pardon the Interuption בESPN בשעה הזאת...תוכנית ממש נחמדה. בכל מקרה, כל הפסקת פרסומת פתאום השידור חוזר אליהם לאיזה 15 שניות, בלי שהם מודעים לכך שומעים מה שהם אומרים... עכשיו הם דיברו ביניהם ואמרו: "I don't think he's turkish, he's israeli" "is he? I've never heard of him, he's not israeli, isn't he turkish?" "no, he's israeli, look it up" אני מנחש שהם מדברים על כספי
...מעניין איך זה עלה בשיחה, הם עכשיו דיברו עם המומחה של ESPN במשך 5 דקות על הדראפט אבל הוא לא עלה... ואיך שאני מדבר תוך כדי שהם מדברים על משהו לא קשור (בייסבול, רד סוקס) הוא שואל אותו "אז מאיפה כספי?" והוא ענה "באוזניה אומרים לי שהוא אכן ישראלי". חח סתם משהו מוזר ששמתי לב אליו...

lirandr

New member
הם מודעים לכך ששומעים אותם...

זה ככה תמיד. בכל תוכנית יש את הקטע שמשמיעים אותם בפרסומות.

GIOVANINI

New member
מה עם שיקגו יש איזה שמועות לטריידים?

ומה עם בן גורדון יש שמועה יחדש או לא יחדש?

למעלה