שרשור הדדליין

עידו17

New member
זה מתאים מול כל מאץ'-אפ

פאוור פורוורד שמרווח את המשחק יקל על לברון להגיע לסל ולמצוא שחקנים חופשיים מול כל סוג של הגנה, אף שחקן פנים לא אוהב לרדוף אחרי שחקן כמו ג'יימסון. קצת לא ברור לי למה דני פרי לא צירף שחקן כזה קודם. מהרגע שהביא את שאקיל לסתום את הצבע זה היה הדבר הכי מתבקש לעשות.

somone141

New member
פיניקס משחקת באש עם אמארה

אלא אם כן מתכוונים להציע לו מקס בקיץ, הם עלולים להישאר בלי כלום.

Or Amit

New member
טרייד ענק!!!

ג'ודי מיקס ופרנסיסקו אלסון לפילי פרימו ברזץ' ורויאל איביי למילווקי ואני חשבתי שהטרייד של דארקו למינסוטה היה משעמם

Or Amit

New member
נייט רוב לבוסטון

נייט רוב ומרכוס לאנדרי לבוסטון אדי האוס, ג'יי אר גידנס וביל ווקר לניו יורק

rapgamer4ever

New member
מהלך טוב של הסלטיקס

עוד שחקן שיכול לקלוע 20 נקודות, הם נחלשו השנה בעיקר בצד ההתקפי ונייט רוב מהווה תוספת של ממש מהבחינה הזאת.

Or Amit

New member
נייט רובינסון לבוסטון

טרייד שלמעשה פרטיו סוכמו אבל עדיין לא פורסמו נייט רובינסון לבוסטון, אדי האוס ובחירת דראפט בסיבוב השני לניו יורק. ככה"נ ישנה קבוצה נוספת מעורבת בטרייד ע"מ לאזן את הפרשי המשכורות.

סוג של עדכון

האוס הביא לאימון של הסלטיקס אם כי ניתנה לו האופציה להישאר במלון. הסוכן שלו אמר שאלא אם כן יקרה משהו לא צפוי, האוס יישלח מחר לניקס בטרייד. הוא אמר שהוא מבין שהקבוצה מנסה להשתפר וזה מקצועי וכו' וכו', מסוקרן ממעבר לניקס ודאנטוני. 2 הקבוצות מנסות עדיין לפתור את עניין הטרייד כי זה לא פשוט בגלל הBYC של רובינסון אבל אכן זה צפוי להיות האוס + בחירת סיבוב שני...הניקס רק רוצים להיפטר מרובינסון. אני אתגעגע להאוס, היה חלק חשוב באליפות ושנה שעברה קבע את השיא של הסלטיקס באחוזים לשלוש בעונה אני חושב. השנה היה יותר חלש אבל עדיין היכולת שלו להתחמם ולדפוק כמה שלשות רצופות שמשנות משחק חשובה. ככל הנראה הסלטיקס יסתפקו בזה, נראה אם מתבשל עוד משהו מאחורי הקלעים...

somone141

New member
זה אומר שרובינסון יעלה מהספסל בבוסטון?

בזבוז! אני הייתי שולח את וואלאס ואלן לפיניקס עבור אמרה.

webber44

New member
ברור שלא

אתה מאבד גבוה בינוני וגארד טוב תמורת גבוה טוב? אז זה ייתן מענה לפציעות של גארנט ולנחיתות ההתקפית של פרקינס, אבל אתה יוצר חור בעמדה מס' 2. ואל תגיד לי שרובינסון יכול לפתור את זה, אתה לא יכול לבנות עליו כשחקן חמישייה לעמדה הזו כי הוא יתקשה בהגנה. ורכז הוא לא.

Or Amit

New member
אנטואן ג'יימיסון לקליבלנד

עושה רושם שזה הופך להיות רשמי: אנטואן ג'יימסון לקליבלנד. ג'מאריו מון, זידרונאס איגלאוסקס ובחירת דראפט סיבוב ראשון של קליבלנד לוושינגטון

Or Amit

New member
אמארה סטאודמייר למיאמי

גם זה עושה רושם סגור, אחרי שקליבלנד ירדו מהרשימה. אמארה סטאודמייר למיאמי קווינטון ריצ'ארדסון, מאריו צ'אלמרס, דקוואן קוק, דורל רייט ובחירות דראפט לפיניקס

MvP4

New member
לדעתי רע לפיניקס

את המעט שיש לה בצבע היא מאבדת לטובת עוד כוח אש מבחוץ שלדעתי לא נחוץ לה אולי נראה ראן אנד גאן מהיר יותר..

King LBJ

New member
למה, פיניקס, למה?

מה הם מרוויחים פה? עדיף כבר לא לקבל כלום על סטודומאייר ולתת לו ללכת בסוף השנה אחרי שעושים את הפלייאוף, לפחות קצת כבוד. לא מקבלים שחקנים צעירים עם פוטנציאל גדול (בסדר... צ'אלמרס... score!), לא איזה חוזה נגמר גדול, הבחירות דראפט של פיניקס בשנים האחרונות די מבישות (כשיש להם כאלה בכלל)... בקיצור, אתם רוצים לבנות מחדש, יש דרך לעשות את זה, כרגע הם לא בכיוון. נאש הכי מסכן, מוקף בחבורה בינונית ומטה עם כמה נגרים ושחקנים צעירים (חוץ מהיל וג'יי ריץ') שהוא אמור בגיל 35 להוציא מהם 200% ממה שיש (או שאין) להם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
השמועות אומרות שאמרה נשאר בפיניקס

הסאנס לא מרוצים מההצעות שהם קיבלו וככל הנראה יעדיפו להשאיר אותו אצלם עד סוף העונה. אני מניח שיקרה משהו דרמטי ממש בשניה האחרונה שישלח את אמרה לקבוצה אחרת (אולי פילי)

Or Amit

New member
טרייסי מקגריידי לניו יורק

גם כן בשלבים אחרונים של סגירה טי-מאק ובריאן קוק לניקס לארי יוז, ג'ורדן היל וג'ארד ג'פריס ליוסטון יחד עם בחירות דראפט

Or Amit

New member
דיווח: הניקס קיפלו את העסקה

לפי דיווחים הניקס נסגו מהעסקה ומוכנים להציע רק את יוז-ג'פריס עבור טי-מאק. זה אומר שככה"נ שיקאגו, שמציעה את בראד מילר, טיירוס תומאס וג'ון סאלמונס, היא האופציה המועדפת כרגע על יוסטון

King LBJ

New member
אם זה יוצא לפועל

יוסטון הרוויחו בגדול לטווח הקצר, סאלמונס סקורר מצויין כשהוא מקבל את המרחב שלו, לדעתי הוא ממש אנדרייטד ולא קיבל מספיק קרדיט בקו האחורי העמוס של שיקאגו. יוסטון, ביחד עם ברוקס ואריזה ועכשיו סלמונס, מרכיבים קו אחורי מצויין עם הרבה אופציות בהתקפה וגם הגנה טובה (ושמוסיפים לזה את באטייה אז בכלל...) חוץ מזה, אם זה יוצא לפועל, שיקאגו הולכים להפציץ בקיץ, הייתי אומר שהסיכוי שוייד ינחת שם גדל פי כמה, לולא הטרייד שאמור להנחית את אמארה במיאמי ולשכנע אולי את וייד להישאר (במידה וגם סטאס ישאר שם בקיץ)

למעלה