שרשור הדדליין

somone141

New member
אתה אופטימיסט... סחטיין

מקווה שלא תתאכזב יותר מדי במאי.

King LBJ

New member
יש לי סיבה לא להיות אופטימי?

מבחינת מצ'אפ עם הלייקרס אני מאמין שכרגע יש לקאבס יתרון (להוציא הויכוח לגבי המצ'אפ בין לברון לקובי). הצוות המסייע של קובי אולי כישרוני יותר אבל אני מאמין שהצורה שהשחקנים בקליבלנד משלימים אחד את השני תיהיה טובה יותר. כמובן שהכל זה השארה ואי אפשר לדעת עד שנראה את קליבלנד משחקים כמה משחקים ביחד אחרי הטרייד. אני חושב שלגאסול וביינום יהיה קשה להתמודד מול שאק בצבע וביחד עם ורג'או והיקסון ששניהם בעלי מאסה די רצינית ואקטיביות יהיה לגבוהים של הלייקרס עוד יותר קשה. כשמוסיפים למשוואה את ג'יימיסון שיכול לשמור גם על גבוהים מבחוץ (אודום, גאסול- אם כי עליו יהיה לו יותר קשה לשמור בגלל החיסרון בגובה) נראה לי שיש לקאבס יתרון על הלייקרס.

somone141

New member
אתה מדבר יותר כמו אוהד

אבל זו זכותך. תשאל כל אחד, נטרלי, והוא יגיד לך שביינום, גאסול ואודום יפרקו את הקו הקדמי של קליבלנד לגורמים, בלי להעליב או משו. הם פשוט עדיפים, מבחינת כישרון, אתלטיות, הגנה ודומיננטיות. אבל נראה מה יהיה.

Or Amit

New member
מעניין

כרגע מייק בראון מתלבט באיזה משני התפקידים הבאים לשים את ג'יימסון: 1. שחקן שישי 2. סמול פורוורד, כשלברון מוסט לעמדה 2 ופארקר יורד לספסל. חמישיה של וויליאמס-לברון-ג'יימסון-היקסון-אוניל. אני לא חושב שיש קבוצה בליגה שיכולה לתת מאץ' אפ טוב לסיפור הזה.

Puskas

New member
לא חושב..

שמע קבוצות פשוט ישחקו נגדם סמול בול עם הרכב נמוך וזה ישבור את המערך הזה.. ללברון יהיה יותר מסובך לשמור על גארד זריז נמוך יותר וג'יימיסון לא יהיה מסוגל להתמודד עם הזריזות והאתלטיות העדיפה של רוב הSF בליגה כמו מלו ודוראנט. מה שכן זו חמישייה שתיהיה מצוינת נגד הלייקרס בעיקר בגלל שאודום יכול לשחק לפעמים 3 וזה נותן ללייקרס גבוה שם וגם בחמישייה כזו לברון יהיה האיש שיקח את קובי וחוץ מפלאש אין עוד מישהו שיכול להאט את קובי ככה. ברגיל אני לא בטוח עד כמה לברון יכול לשמור על גארדים כמו JR סמית' ודוויין ווייד באותה יעילות שהוא שומר על שחקנים בגובה שלו.

webber44

New member
ובגלל זה

הכי חכם יהיה לתת לג'יימסון לעלות מהספסל. כרגע החמישייה עובדת כמו שצריך, ורק בדקות שלברון בחוץ יש הרפיה במשחק שלהם והוא יכול לתת מענה בעיקר לזה. חבל פשוט להרוס את הסינרגיה הנוכחית. ואם ג'יימסון היה שחקן שלם יותר בתרומה ההגנתית שלו (על חשבון התקפה) זה היה יכול להיות מושלם מבחינתם.

Puskas

New member
או זה

או שג'יימיסון יעלה 4 פותח שזו גם אופציה וככה היקסון וורז'או יעלו מהספסל. אבל אחרי שראיתי אתמול את היקסון בתחילת המשחק..שמע הוא חתיכת פרוספקט הילד הזה..איזה אתלט נדיר!

webber44

New member
היקסון ו-ורז'או

הם שחקנים שמתאימים לשיטה הטבעית של צורת המשחק עם לברון. שחקני פיק אנד רול שלא דורשים את הכדור (מספיק יש את שאק בצבע שמתפקד כשחקן המטרה) ולא מנסים לקחת זמן מהשעון כשהם מחזיקים בכדור, וכל הקליעות שלהם באות מריבאונדים וטיפים (ורז'או חי מזה) או מתרגילים שמריצים להם. ג'יימסון הוא האנטיתזה שלהם, הוא מחזיק בכדור ובונה לעצמו מצבים, הוא לא מפחד לזרוק כשהוא רואה חצי הזדמנות ויש לו יד טובה מרחוק. זה טוב אבל זה עלול לפגוע. לכן הכי חכם יהיה להעלות אותו כשהעניינים מסתבכים בהתקפה, אחרת הוא עלול לפגוע בכמות ההתקפות בהן לברון או וויליאמס מקבלים את ההחלטה לאן ההתקפה תלך. והם כבר עושים את זה בצורה טובה.

עידו17

New member
לדעתי בדיוק ההיפך

בקבוצה עם לברון, אתה לא יכול להחזיק על המגרש שחקן שלא מסוגל לקלוע מבחוץ כשהוא פנוי, וזה עוד יותר חמור כשיש לך בצבע חיה כמו שאקיל, שגם הוא מושך הרבה תשומת לב מההגנה. גם היקסון וגם ורז'או לא מאיימים על הסל מבחוץ, וזה מקל על ההגנה להצטופף על לברון ושאקיל, וגם מגבילים את האפשרויות בפיק-אנד-רול, כי אין להם אפשרות להתמקם על קו השלוש ולרווח את המשחק. ג'יימסון יעשה עבור קליבלנד בדיוק מה שרשארד לואיס עושה באורלנדו - מונע שמירות כפולות על האוורד ופותח את ההגנה בשביל חדירות, והוא שהופך את המג'יק לקבוצת הגנה כל כך מסוכנת. רק מה? ג'יימסון הוא שחקן מגוון בהרבה, וכששאקיל על הספסל, הוא יכול להיות האופציה העיקרית בפוסט-אפ.

rapgamer4ever

New member
לדעתי זו חמישייה כבדה מדי

הרי איזה יתרון יש לג'יימסון על פני סמול פורוורד? שהוא חזק יותר. אבל את הצבע סותם כבר שאקיל. גם לא ברור כמה ילך ללברון בעמדה 2. לא חושב שזה אמור להיות קריטי אבל גם לו (ובמיוחד לג'יימסון) יוכלו לברוח יותר בהגנה. אחת הבעיות של קליבלנד היא חוסר יכולת לעשות נקודות כשלברון על הספסל. ג'יימסון יוכל לתרום הרבה לעניין, וגם לשחק לצד לברון ולהוות עוד קלעי חוץ מסוכן שמרווח את הצבע.

עידו17

New member
זו אכן שאלה מעניינת

קודם כל, האופציה השניה לא מעשית לחלוטין. לברון יכול לשחק בכל עמדה על המגרש באותה אפקטיביות אבל לשמור על גארדים יטיל עליו מעמסה כבדה מדי, וג'יימסון, שלא שיחק 3 מאז ימיו בגולדן סטייט, יהיה חור הגנתי בעמדה 3. שחקן שישי זו דווקא אופציה הגיונית, אבל רק בקונסטלציה מסויימת שבה ורז'או חוזר לחמישייה ואילגאוסקאס, אם וכאשר יחתום מחדש, יישאר מחוץ לרוטציה. במצב כזה, היקסון יתחלק עם שאקיל ברוטציה בעמדה 5, כשהחמישייה השניה תהיה קו קידמי של ג'יימסון + היקסון, כשג'יימסון מספק את הקליעה שאמור היה לתת אילגאוסקאס.

Puskas

New member
טרייד לא טוב לקאבס

ממש לא טוב.. כל מה שיצא להם זה שיש להם קבוצה יותר מדי עמוסה בPF.. היה להם 2 סגורים,מצוינים ויציבים כשאחד כל הזמן מתפתח העונה (ורז'או והמתפתח זה היקסון כמובן) בנוסף עוד היה להם את ג'וואד וויליאמס שהוא אמנם לא כוכב גדול אבל הוא הפך לשחקן משלים טוב מאוד השנה ועובד טוב עם ג'יימס.. לעומת זאת היו להם 2 סנטרים זקנים שחילקו ביניהם די שווה את הדקות ובצדק..שניהם מבוגרים וכבדים מדי בשביל לשחק הרבה כל לילה. עכשיו מה יהיה? מי בדיוק יעלה במקום שאק מהספסל? הם ישחקו עם 2 פורוורדים? אז הם יהיו חלשים בצבע והגבוהים של הלייקרס וגם של בוסטון יאכלו אותם.. שלא לדבר על זה שלא יהיה להם אף גוף רציני לשים על הווארד במקרה של עוד סדרה עם המג'יק (שום גוף מלבד שאק אבל שאק ינוח הרבה יותר מהווארד אז יהיו הרבה דקות שPF ישמור על הווארד) בקיצור טרייד שמחרבן את כל האיזון בסגל..כמו שאמרתי,טרייד על קורי מאגטי היה יכול להיות הרבה יותר חכם כי מאגטי היה מחזק להם את עמדה 2 שזו עמדה שצריכה שם חיזוק בסופרסטאר שיוריד מג'יימס זריקות ואחריות קצת.. חבל בשביל הקאבס אבל במאני טיים מול הגדולות בפלייאוף הם יתחילו להרגיש את הבעיה כשאין לך סנטר אמיתי עם גוף גדול על הספסל..

carmelo

New member
אתה שוכח שאילגאוסקס היה נשלח גם תמורת מגטי

ביג זי אמור להשתחרר גם ע"י וושינגטון, כפי שהיה משוחרר ע"י הווריורס...אבל אם נלך על התרחיש הפסימי שהוא לא חוזר לקאבס: טרייד עבור מגטי - היקסון, שאק, ורז'או טרייד עבור ג'יימיסון - שאק וג'יימיסון, ורז'או והיקסון אני חושב שזה טרייד מצויין עבור הקאבס, ואתה מגזים בחשיבות של סנטר אמיתי - מעטות הקבוצות שמשחקות עם שניים כאלה. מול הווארד למשל, שאק הוא הפתרון העדיף על אילגאוסקס. ורז'או בסנטר מאפשר לקאבס לרוץ יותר... אבל אני מאמין שאילגאוסקס יחזור. ג'יימיסון כשחקן משני בקונטנדרית הוא בעיני אופציה עדיפה על פני מגטי, אפילו על אמארה.

Puskas

New member
אבל

הבנתי שבמצב שהיו שולחים את זי תמורת מאגטי אז זי היה מקבל ביי אאוט..חוץ מזה שאולי הקאבס היו מכניסים לעסק גם את בירדניס... כך או כך אם כבר אתה מפסיד סנטר טבעי אז לפחות תחזק עמדה שצריכה חיזוק (קרי עמדה 2 ובשביל זה מאגטי שגם יכול לשחק דקות במקום ג'יימס בעמדה 3) ואל תאבד סנטר תמורת שחקן שיושב על משבצת שיש לך בה כבר לא מעט כישרון..אין צורך פשוט..

carmelo

New member
אני מעריך שגם מוושינגטון, ביג זי ישוחרר

כבר קראתי שהמאבס מתכוונים ללכת עליו... אתה מגזים לגבי היקסון, גם אם הוא מוכשר (ובגלל זה הקאבס שמחו לא לוותר עליו), קשה לי להאמין שהוא היה מתפקד כמו שצריך בפלייאוף הראשון שלו. ג'יימיסון לא רק טוב ומנוסה ממנו, הוא גם אידיאלי לצד לברון ושאק, מה שקשה לומר על מגטי. עמדה 2 של הקאבס לא במצב כזה רע, עם ווסט ופארקר...ובסמול פורוורד, הרי לברון ישחק משהו כמו 45 דקות למשחק בפלייאוף, כשהוא "ינוח" אז מון או ג'אווד יספקו הגנה ואנרגיות. אין מצב שהקאבס היו משיגים גם את ביידרינס, לא היו להם מספיק חוזים בשביל להביא אותו לצד מגטי.

Puskas

New member
המאבס??

למה הם צריכים את זי?? הרי יש להם דמפיר והייווד..קבוצה הזויה,ניהיו כמו הקליפרס צוברים סנטרים סתם.. בכל מקרה אם יהיה לזי ביי אאוט אז למה שהקאבס לא יקחו אותו? אמנם זה סופית יקבור את היקסון אבל גם ככה סוף שנה זי עף לא?

קצת סדר

המאבס חושבים על Z בגלל שדמפייר פצוע לחודש לפחות...נפצע לפני כמה ימים במשחק הראשון אחרי האולסטאר. Z אכן צפוי לקבל בייאאוט מווישינגטון. זה אפילו כמעט מובטח כי זה מה שיביא אותם מתחת לקאפ לפי מה שהבנתי. וZ מאוד סביר להניח שיחזור לקליבלנד, הוא היה שם כל הקריירה (שיאן המשחקים שלהם או משהו) ואין סיבה שירצה לעזוב לקבוצה אחרת...סה"כ זה חופשה של 30 ימים מקליבלנד. ככה שZ יחזור בסופו של דבר, זה ייתן להם הרבה גבוהים אבל מי שייפגע יהיה בטח ליאון פואו שעוד מעט חוזר או וויליאמס...הם בעצם לא איבדו פה כלום (מבחינת שחקנים) רק הוסיפו את ג'יימסון.

carmelo

New member
זו היתה הכוונה

הקאבס יצטרכו לחכות 30 יום, אבל אני שביג זי ישמור להם נאמנות, בטח כבר הסבירו לו על האילוצים הכלכליים שבגללם הוא היה מעורב בכל שיחת טרייד לאחרונה. אם הוא לא פורש, אז אני מעריך שהוא יישאר בקליבלנד לעוד עונה. הוא שם מאז שהגיע לליגה. גם לי לא ברור מה המאבס רוצים מאילגאוסקס, אלא אם הפציעה של דאמפייר חמורה מכפי שנדמה. מה גם שביג זי הוא סנטר התקפי שעדיף בהמון על פני הייווד ודאמפייר.

rapgamer4ever

New member
הטרייד הזה תורם מאוד לקליבלנד

במצ'אפ מול בוסטון. ג'יימסון ימשוך את גארנט החוצה ובעצם לא יאפשר לתת עזרה על שאק או לברון לעזרה על לברון אחרי הצעד הראשון שלו כל-כך בקלות. מול אורלנדו זה פחות קריטי אבל אני חושב שהקאבס פייבוריטים בכל מקרה. ומול הלייקרס אני לא חושב שזה מתאים במיוחד מבחינת המצ'אפ אבל לא יזיק עוד כוח אש לקבוצה כמו קליבלנד, שבכל זאת לא מחזיקה בכלים התקפיים כמו של הלייקרס או המג'יק.

למעלה