לא יודעת תשאלי אותה
S skaramoosh New member 24/9/06 #47 שלי למה לכל האנשים יש עיצובים יפים לתפריט התחלהף האייקונים, הכל... והדבר היחיד שאני יודעת לעשות זה להפוך את זה לכסוף... אוף...
שלי למה לכל האנשים יש עיצובים יפים לתפריט התחלהף האייקונים, הכל... והדבר היחיד שאני יודעת לעשות זה להפוך את זה לכסוף... אוף...
M meital f New member 24/9/06 #51 שלי הכי פשוט אין לי כוח להתקין פוטושופ בישביל לצלם אבל זאת התמונה שיש לי
ד דנונה לייט New member 24/9/06 #54 טוב אז גמאני פשוט ישים ת'תמונה.. אח שלי שם את כל המכוניות האלו... אם זה היה תלוי בי...*מגלגלת עיניים*
טוב אז גמאני פשוט ישים ת'תמונה.. אח שלי שם את כל המכוניות האלו... אם זה היה תלוי בי...*מגלגלת עיניים*
L Legato New member 24/9/06 #56 ../images/Emo119.gif../images/Emo210.gifהוא לא מת! אחד מהרקעים שמחזיקים אצלי מעמד הכי הרבה זמן
A AnGeLiNa JoNsOn New member 24/9/06 #64 הומויו../images/Emo141.gif עד לפני יומיים היה לי את הרקע הזה בדיוק.
M meital f New member 25/9/06 #96 אוי לא ראיתי את הפרק האחרון דווקא את זה שחכתי לראות לא יודעת מה קורה לי אני שוחכת לראות סדרות בזמן האחרון
אוי לא ראיתי את הפרק האחרון דווקא את זה שחכתי לראות לא יודעת מה קורה לי אני שוחכת לראות סדרות בזמן האחרון
F Fairywitch New member 24/9/06 #58 אני מחליפה פעם-פעמיים בשבוע... זה הנוכחי אני מגרילה אותם מהתיקיות שלי לפי סדר מספרי כלשהו, והבא בתור אמור להיות של הרמיוני, אאל"ט.
אני מחליפה פעם-פעמיים בשבוע... זה הנוכחי אני מגרילה אותם מהתיקיות שלי לפי סדר מספרי כלשהו, והבא בתור אמור להיות של הרמיוני, אאל"ט.