במחשב הזה Guinness spoon record מאנגליה ובמחשב הזה רקע של טיילור
O orw93 New member 20/5/09 #25 במחשב הזה../images/Emo26.gif../images/Emo205.gif Guinness spoon record מאנגליה ובמחשב הזה רקע של טיילור
במחשב הזה../images/Emo26.gif../images/Emo205.gif Guinness spoon record מאנגליה ובמחשב הזה רקע של טיילור
Y YuvalSP New member 20/5/09 #29 זזה לא נחשב, אני מחליפה דסקטופ כל יומיים XD התמונה ממש ממש קטנה, אצלי במסך היא ברזולוציה המתאימה..
P PerfectSP New member 21/5/09 #51 XDDDD../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif אני יודעת להסביר למה הקרן יוצאת בדיוק בזווית הזוD: איפ>>
XDDDD../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif אני יודעת להסביר למה הקרן יוצאת בדיוק בזווית הזוD: איפ>>
O OverAndOver New member 21/5/09 #56 באמת איפ../images/Emo11.gif |במבה| אני רק יודעת למה הקרן נכנסת לבנה ויוצאת צבעונית בתמונה המקורית XD באיזה שיעור של תולדות האומנות הייתה תתמונה הזאת ואז צעקתי "פינק פלויד פינק פלויד!" D:
באמת איפ../images/Emo11.gif |במבה| אני רק יודעת למה הקרן נכנסת לבנה ויוצאת צבעונית בתמונה המקורית XD באיזה שיעור של תולדות האומנות הייתה תתמונה הזאת ואז צעקתי "פינק פלויד פינק פלויד!" D:
P PerfectSP New member 21/5/09 #66 XDDDDDD טיפשהה../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif כי הזווית הקריטית מחזירה וזההה
S StockholmSyndrome New member 20/5/09 #38 ../images/Emo220.gifKINGS OF LEON אהוביי ( זה סתם נראה מתוח בדסקטופ אז לא צילמתי )