זאקי מאוונג'ד סבנפולד.... לא מסמל כלום חוץ מזה שאני מתה עליו והעיצוב של הרקע עצמו ממש ממש יפה. יש רקעים כאלה לכל אחד מחברי הלהקה למי שרוצה וכמובן קרדיט למי שעשתה את זה מdeviantart
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif הוא באמת מעשן?
ותתחדשי! גם אני רציתי אותו, איך הוא בנתיים? (הפלאפון) נ.ב את צריכה לפתוח פורטים ככה שלאימיול שלך לא יהיה את המסכה הזאת על העיניים ותוכלי להוריד הרבה הרבה יותר מהר.. חח
בהכי קיצור שאני יכולה לתאר את זה.. האימיול עובד על פורט מסויים ולאנשים שמשתמשים בראוטרים (אם זה של אינטרנט אלחוטי או לרשת ביתית וכו') הפורטים חסומים.. וצריך לפתוח אותם ידנית בראוטר או לדבר עם החברת אינטרנט שהם יפתחו אותו (אם מדובר באינטרנט אלחוטי) עד אז.. האימיול יראה את המסכה על העיניים וידווח שמשהו לא בסדר.. ואתן לא תורידו במהירות מירבית וגם לא תצליחו להתחבר להרבה משתמשים.. (מה שגורם שלא תורידו במהירות המירבית)
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifדווקא עם אלחוטי זה יותר קל..
אגב גם ביטורנט מושפע מזה.. בערך כל תוכנת הורדה מושפעת מזה.. אניווי אם כן יתחשק לך לסדר את זה - כל מה שאת צריכה לעשות זה לבדוק על איזה פורטים התוכנות שאת רוצה עובדים.. או להגדיר לעצמך פורט מסויים שכל התוכנות שלך יעבדו עליו (ואז את יכולה להפעיל כל תוכנה בתורה ולא ביחד אבל גם ככה לא משתמשים ב2 תוכנות הורדה בבת אחת..) ואז את מתקשרת לחברת אינטרנט ואומרת להם איזה פורט/ים את רוצה שיפתחו.. עשיתי את זה לחברה שלי זה לקח 2 שניות לעומת זאת אצלי בבית הייתי צריכה להגדיר לעצמי בראוטר וזה היה סרט.. ועכשיו אנחנו פתאום לא מצליחים בכלל -.-