שרשור דוליז שלי!

• פותח הנושא mgirl
  • פורסם בתאריך
האמת שלא....זאת לא בעיה שלנו.....

זו בעיה שלך. הפרצוף שלהן מ-א-ו-ד מכוער, ואז הדוליז שלך, גם אם הבגדים שלהן הכי פ33תיים בעולם, יוצאות מ-א-ו-ד מכוערות. זה מה שאני חושבת. נקודה.

Death Wish

New member
אנשושים ואנשות!!

בגלל שלא ראיתם יור למטה אז......... הצילווווווו לקחתי בייס של זוג מהפורום (מקווה שזה בסדר) אבל אני לא מצליחה לעשות לו שיער ונעליים!!!!! תעזרו לייייייייייייייייי תנסו לעשות להם שיער ונעליים!!!!!! תודההההההההההה ו......מה אתם חושבים על הבגדים?

Death Wish

New member
אנשושים ואנשות!!

בגלל שלא ראיתם יור למטה אז......... הצילווווווו לקחתי בייס של זוג מהפורום (מקווה שזה בסדר) אבל אני לא מצליחה לעשות לו שיער ונעליים!!!!! תעזרו לייייייייייייייייי תנסו לעשות להם שיער ונעליים!!!!!! תודההההההההההה ו......מה אתם חושבים על הבגדים?

mgirl

New member
ולדעתכן?? טוב, סיימתי!

הבגדים מכוערים כי ציירתי אותם ממש מזמן, אבל השיער יפה אז אני מצרפת

bilha501

New member
מיכלי!

התלהבנו!!!!!!!! סתם הכל ממש מקסים:) שלך תמיד איתך לנצח! עד סוף החיים! עד 120! (מה הקשר?!) שלך בלהה

Space Dementia

New member
.,+~+,.

מאוד מאוד יפה..כולם... אבל משהו קצת מוזר בהם..זה נראה כאילו יש להם זקן מתחת לסנטר ולא שיער..אני לא יודעת איך להסביר את זה..עזבי אני סתם מעוותת :)

Black Cat15

New member
אז ככה...

הבגדים ברוב הדולי מהממים, כנ"ל השיער. אבל הפרצוף נוראי .

victorya

New member
הן ממש ממש, כלומר ממש, ממש ממש...

ממש... טוב בסדר הפסקתי! אוקיי, הנה סיכום על השרשור: ========================================== הקריטריונים: * שיער * ביגוד * פרצוף *אהמ* * מידת השקעה * הצללה והציונים כדלהלן: שיער ביגוד פרצוף מידת השקעה הצללה ___________________________________________ 9.5 10 3 10 9 הממוצע שלך הוא 8.3! יפה! ירידה: הפרצוף אני מציעה לך, אם את שונאת כל כך את הפרצוף של האמו קיס, עד כדי כך שאת משתמשת בפרצוף הזה (בלללע), תנסי לשפר אותו, ואם לא עשית את זה עד כה, אני עשיתי את זה. זה מצורף, לייק דהה! ---------------------שינוי נושא-------------------- אני לא הולכת, כנראה, לסאמר סקול!!!! שונאת את אמא! למה?! כי זה יקר! אז מה? אנחנו יוצאים, כל המשפחה באותו המחיר לטיול. אני מודה שזה נכון, כי זה עולה בסביבות 10,000 ש"ח... אבל... אז מה!!! טוב, סיימתי להתלונן. בייייי!

mgirl

New member
טוב, בעיקרון... (בקשר לפרצוף)

הייתי משנה, אבל אני ילדה מוזרה, שונאת|סגדש| איפור... (חברה שלי לא מסוגלת לנגוע בו אפילו)... אז מחקתי את כל האיפור!

mgirl

New member
יש לי עוד דוליות

ואני גם רוצה להקפיץ אז... 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 תווים

למעלה