שרשור דוליז שלי!

• פותח הנושא mgirl
  • פורסם בתאריך

mgirl

New member
השיער של הדולי הזאת

דומה *בדיוק* לשיער של המורה המעצבנת שלי לכימיה משנה שעברה- תמי, הנקראת גם חומוסים (אל תשאלו)

mgirl

New member
שרשור דוליז שלי!

אל תהרגו אותי!!! אני בדרך כלל משרשרת! אני שמה רק את הכי חדשות ו/או הכי יפות

bilha501

New member
מיכלי! מדהים!

השיער של הבובה הרשונה מדהים! ואהבתי את שתיהם אבל הפרצוף.. נו מיכלי תשני אותו! טוב יאללה איך שבא לך אני חיבת לעוף!!! בייייי!!!!!!!!!!! שלך אוהבת תמיד נשיקות לכולם (לאיתני). ביייייייייייייייייייי

בעעעעעע

סוף סוף את עושה בגדים ברמה, והפרצוף הזהההההה......דאאאאאאאאייייי את בכוונה רוצה שהדוליז שלך יהיו מכוערות תחת??? גאאאאאאאאאאאשששששששש בלעעעעעעע לא משנה...הרי זה יפה בעינייך.......בעעעעעעעעע גועל.

mgirl

New member
טוב, אז ככה:

אם מישהו יצליח לשנות את הפרצוף ככה שיהיה יותר נחמד, בלי שפתיים מגעילות ובלי טונות של איפור, אני אשים אותו על כל הדוליזיות שלי, אוקיי?

ChocolateGirl

New member
הנה!!!!שיניתי את הפרצוף!!!

לקחתי דולי שלך ועשיתי לה שפתיים חדשות... (לקחתי דולי שלך כי בשלך הפחתת את האיפור ואת לא אוהבת הרבה...) מה דעתך, מיכל על השפתיים החדשות? תגיבו!!! (לא רק מיכל! אבל למיכל זה חובה להגיב!!!)

Mooa-Numi

New member
יותר נורא מקודם... ../images/Emo5.gif

לא, זה אל עד כדי כך גרוע...

ChocolateGirl

New member
אל תבינו אותי לא נכון...

גם אני מעדיפה את הפרצוף הרגיל של האמו קיס... אבל MGIRL (מיכל) לא.. והפרצוף הנוראי של הדוליז שלה הורס לגמרי!!! וזה ממש חבל כי הבגדים שהיא עושה נורא יפים! אז ניסיתי לשנות קצת את הפרצוף של האמו קיס שלה... ו...שיניתי טיפה... ככה יותר יפה?------------------->

mgirl

New member
למדתי שיטה חדשה לשיער

למשל בדולי הזאת...

למעלה