שרשור דוליז חדשות.

shloompi

New member
הראשונה שלי עם קפלים!!!

טוף , זו לןמעשה לא הראשונה , אבל היא הראשונה שנראית מספיק נורמלי כדי לשמור אותה.... לא עשיתי לפי הטיוטוריאל של האתר , אלא לפי טיוטוריאל אחר שמצאתי באינטרנט , השתמשתי בתוכנה שבאה עם ווינדווס MICROSOFT PHOTO EDITOR אני חושבת שהיא יצאה נחמדה, אבל אני אשמח לשמוע כמה שיותר ביקורות ותגובות בונות

shloompi

New member
תודה רבה!

הדולי שלך ממש חמודה ,אבל משהו לא מסתדר לי בשיער....

כבר כמה ימים לא הייתי בפורום אבל...

... זה לא אומר שאני לא עומדת לתת תגובה נורמלית
טוב הנה התגובה:
הקפלים יצאו בסדר, טוב לפחות מבינים שזה קפלים
הרעיון של השער
הבסיס- אני חולהעליו
השער נראה קצת מוזר
למה אין לה נעליים?! ו... זהו אין לי דולי חדשה כי אני עובדת עכשיו על אחת רצינית עם בסיס חדש לגמריי בשבילי

מריה12

New member
הנה שתי דוליז

שיותר מתאימות לקטע של הרוק..
הנה אחת.. בלאקרית

totsade

New member
למרות,../images/Emo80.gif

שגם הגיטרה לא מוצללת כמו שצריך.. אבל היא עדיין יפה

totsade

New member
הבייס הראשון שלי!!!../images/Emo80.gif

*מתרגשת*, הכנתי בייס! אחרי שראיתי את כל הכלבות המוכשרות שפה עושות בייסים הייתי חייבת! אז הנה! הבייס הראשון שלי! ניסיתי לעשות עם תמונה וזה לא הצליח אז עשיתי לבד ורק חצי מהבייס מתמונה

דולילה

New member
דולי שונה ?

ראיתי כמה הודעות שאמרות שכל הדולי בפורום אותו דבר מכנסיים מתרחבים חצאית או שמלה לכן החלטתי להכין דולי שונה והנה התוצאה
אני לא מתה עליה וההצללה בטח גרועה כי אין לי ממש מושג איך עושים הצללה וזהו אז בבקשה תגיבו

totsade

New member
הקובץ לא עולה לי....../images/Emo80.gif

תנסי לשלוח אותו שוב טוף?

totsade

New member
הצלחתי לפתוח ת´קובץ!../images/Emo80.gif

את רוצה תגובה בונה לחלוטין?

totsade

New member
אוקי היר איי גו!../images/Emo80.gif

ההצללה ממש לא טובה
השיער גושי והצורה שלו לא טובה
הנעליים נראות כמו גרביים וההצללה בהם לא נכונה אני לא זוכרת כל כך יותר.... הרעיון עצמו נחמד אבל היו הרבה שעשו כזה.. בכל מקרה, כדאי שלא תעשי את הכל לפי הקווי מתאר של הבייס, ככה זה יצא יותר מעניין
תחשבי מקורי, תקחי לעצמך ת´זמן ואז תפרסמי

דולילה

New member
../images/Emo51.gif על התגובה!

בקשר לאתר שנתת לי אז משם בכלל למדתי לעשות את הדוליז ולא ממש מסבירים איך בדיוק להכין הצללה כמו שצריך (אני לפחות לא ראיתי..) ובגלל זה כבר בהודעה כתבתי שההצללה יצאה גרועה אבל לא חשוב... בכל מקרה תודה על התגובה שהיתה מאוד בונה ובקשר לגרביים והנעליים התכוונתי לעשות גרב ועל זה סנדל אבל זה לא יצא טוב אז הפכתי את זה לנעל... וזהו אני מקווה שבכל חשבת שהיא נחמדה ושוב פעם

totsade

New member
טוף,../images/Emo80.gif

בקשר לאתר, ענת דווקא הסבירה יפה איך מצלילים בגדים, אני ממליצה לך לקרוא את זה שוב

למעלה