שרשור דוליז חדשות-

SHOGER HTE BABE

New member
דולי עם טכניקה חדשה שלא תוכלו......

להתעלם ממנה בכלל!!!!!!!!!! עשיתי את הפנים את הכול את השיער שיצא לי מ-זה טוב.... דולי פשוט מדהימה ומושלמת... שווה הרבה עוגיות.....

motib4

New member
מצטער מראש על פיתחת ההודעה החדשה

אבל אני חושב שמגיע לי. מהצהריים אני יושב על דולי אחת , שלדעתי יצאה מאוד יפה. זו רק הדולי הרביעית שלי וניסיתי לעשות קפלים. בבקשה תגיבו עליה. זה שרשור "מיוחד" כמו שאתם קוראים לזה. חייבים להגיב על כל דולי אםרוצים לשים חדשה. תודה-

Josie182

New member
הרבה שלי

פותחת שרשור חדש כי יש לי הרבה דברים להוסיף.

totsade

New member
אני באמת מצטערת שאני פותחת

הודעה חדשה אבל, אני כבר כמה ימים מסתכלת בפורום, מקבלת לינקים שווים, מעתיקה בייסים ופלטות צבע והנה הדוליז הראשונה שלי שעבדתי אליה מהיום בבוקר, בשעה 9:00, בערך עד השעה 14:58!

hrgu

New member
*הבובה הראשונה שלי!!! ../images/Emo6.gif *

תגידו לי איך היא.. וגם מה לשפר!

וואו

דבר ראשון, אני מקוה שלא תעלבי, אבל את השיער לא אהבתי. מצטערת. אבל הבגדים יצאו ממש מיוחדים. ממש נחמדים והכל. אבל מה... רק מלהסתכל על הדולי הזאת ישר אני מריחה ריח של בגדים ישנים של סבתות. אבל .... זה אומר גם שהבגדים יצאו ממש מציאותיים, וזה לא רק אומר שאלה בגדים מסגנון ישן... בקיצור, אני מאוד אוהבת דברים חדשים ושטויות שיוצאים מהנורמות - לכן זאת קיבלה אצלי המוווווווווווווווווווווווווווווווןןןןן עוגיות!!! וגם
, שאני לא אהיה צמאה!!!!

כרמל...

New member
חמודה...

אבל חבל שפתחת שירשור חדש, כלומר לא משנה כמה יש לך עדיף להוסיף לשרשור ישן, בכל מקרה מאוד חמודה אבל לא ממש מיוחדת... ניצול שלי...לאחת חדשה חדשה

totsade

New member
בבקשה תגיבו..

אני עבדתי ממש קשה והתמקדתי בעיקר בצלליות של הדוליז שלי והנה הדוליז השנייה שעשיתי בחיים ושעבדתי אליה עד עכשיו! ממתינה לתגובות כנות...

תגובה

לא סיימת את נעל ימין. הבגדים פשוט מרובעים מדי.... ההצללה כבדה מדי. השיער מוזר מדי ולא מוצלל חסר צורה ו.... כבר אמרתי מוזר? בקיצור, דולי ראשונה טיפוסית.

totsade

New member
המלצה...

זאת הדולי הראשונה שלך?! קודם כל יפה מאוד להתחלה! הצללה יפה, אבל משהו לא מסתדר לי... הבגדים יותר מידי סימטרים והשיער... את צריכה להוסיף נפח לשיער... אבל ממש אהבתי את ההצללה המדהימה של הבגדים! (את ממש לא חייבת להקשיב לי... אני אתמול עשיתי ת´דולי הראשונה שלי...) נ.ב בא לי להתלהב ולהראות עוד פעם את הדוליות שלי, הראשונה והשנייה. (עבדתי אליהן הרבה שעות, מחכה לתגובות...)

KitKat nop

New member
אממ...

הדולי שלך ... תות שדה........ ההצללה טובה אבל לא יודעת... בגלל איך שהשיער נראה ... היא פשוט דורשת אגרוף... אבל זה לא אשמתך ... בכללי ... יפה ! נועה

totsade

New member
קוראים לי תות שדה, חחח...../images/Emo151.gif

ככה הצלחתי לכתוב אותו באנגלית... חחח...
תודה...

למעלה