שרשור דברים חדשים

ChocolateGirl

New member
יפה!!!

אבל... אם עשית את זה שקוף, אז לא אמורות להיות לה... את יודעת... פטמות? הנה אחת שלי עם שמלה נורא דומה שלא פירסמתי, ורק הראתי לטינק...

ניסיון נואש לעשות גם...

גם לא הכי מהפך רק שיניתי שיער וצבע

suffer

New member
השיער יצא ממש יפה!!

הנה אחת חדשה שלי... ו........ הבייס של סיגל!!!!

שמוצה

New member
היא....

ממש יפה! ואפילו הבגדים מקוריים, אבל אני לא אוהבת את העניים.... הנה שלי ובבשה תגיבו עליה...

../images/Emo41.gifשמוציונית....../images/Emo41.gif

הדולי שלך ממש ממש מאמי!!! איזה מותק היא! ממש חמודה ומתוקה! אממממממ רק לא ממש אהבתי את השיער... את הצמות....

Tinke®Bell

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ושל מי הדולי הזאת? שלי. לא ביקשתי לעשות עליה מהפך,ואני אוהבת אותה הרבה יותר איך שהיא היתה קודם.

ChocolateGirl

New member
בדיוק עמדתי להגיד ש....

א. הדולי ניראית לי מוכרת.. ב. אהבתי יותר את הדולי הקודמת... בעיקר את השיער...

Tinke®Bell

New member
וגם,

לא שינית שיער וצבע,שינית גם את השמלה,והורדת את הנעליים. אני לא רוצה לראות את הקובץ הזה יותר פה בפורום *בבקשה*

יאאאא... הרמיוניDanger

אני פשוט משוגעת על הסגנון שלך!!! את את... את כל כך כשרונית!!! די, לא היתה כאן דולי אחת שלא אהבתי! חוץ מאחת... אני לא זוכרת איך קראו לה... זאתי עם השיער הכחול המוזר והשמלה הכחולה. והיה לה גם כזה טורקיז...

¥EleVatioN¥

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אמממממממ אפשר למצל לרגע את השירשור
*בקשה תודה* ממממממ הנה כמה דוליות שחברתי עשתה היא חדשה בעסק וקצת עזרתי לה אזזז בבקשה תגיבו

Mashina Girl

New member
*דורשת יחס* ../images/Emo28.gif

אינלי ברירה,אלא לנצל גם ת´שירשור.. ו...נחמד,אורלילי
,ח"ח לחברה החדשה בעסק.. אז..אה...ככה - גמני דיי חדשה,יעני חדשה ישנה - זאתי בין הראשונות שלי.. ו..ביקשתי ש..אם יש מה להוסיף/לשפר,בבקשה תגידו לי מה יש,או ש..פשוט תשפרו.. אה..זהו,תודה.

אמממ...

אני לא אוהבת דיוות, אז אם אני אשנה, אני במילא לא אוהב את מה שייצא לי, אז אני מעדיפה לא להשקיע בזה...

מהפך!! מפרחה לנורמלית

סטייל הקליפ של "נסטי גירל" ^_^ הנה משהו שהייתי רוצה לעשות לכל הפרחות של נס ציונה!!! מישהי יכולה בבקשה לעשות לי מזה אנימציה?

*מתלהבת*

אתן יכולות לעשות לי אנימציה גם לסרטון הקצר הבא? (הרגע סיימתי.. *מוחה את המצח*
)

למעלה