שרשור דברים חדשים

שרשור דברים חדשים

כל הדוליז שהכנתי לאחרונה (חוץ מאלה שעשיתי במסגרת פרוייקט "הארון של רון" שיצא בקרוב) וביניהן גם בייסים חדשים.. אמנם לא בייסים מדהימים בחדשניותם, אבל.. המ שיהיה. קבלו אותם

ועוד אחת...

היא אמורה בכוונה להיות ורודה-ברבית-שעושה-להקיא כזאת... זו כאילו הרמיוני (ה"פ) בנשף

ChocolateGirl

New member
אקסקיוז מי!!!! ../images/Emo46.gif

ורוד זה לא רע!!!!!!!!!!!!!! הדולי מהממת!!!! והורוד עוד יותר אבל... ורוד זה לא רעעעעעעעעעעע
ושימי לב לחתימה שלי- שהיא כבר די ישנה... ומי שרוצה להצטרף שירשום את שמו כתגובה להודעה זו...

totally L

New member
אם את מדברת על נשף חג המולד..

אז להרמיוני הייתה שמלה בצבע כחול ושיער חלק שם.. אבל.. וואט אבר.. כמו ברבי היא בהחלט נראית

הממ.. אני לא ^_^

אני מדברת על נשף סוף השנה (יענו PROM או איך שקוראים לזה) בפאנפיק "הארי פוטר ותעלומת השקדים הירוקים" ^_^ מצורף איזשהו פרק... לא יודעת איזה.. אם סתם בא לך לראות מה זה - את יותר ממוזמנת לקרוא את הפרק המצורף ואם זה מעניין אותך - את בהחלט יותר ממוזמנת לפנות אליי במסרים אישיים ואני אשמח לשלוח לך באימייל את הסיפור במלואו (הממ.. טוב לא לגמרי במלואו. אני עדיין עובדת על הפרק האחרון, אבל הוא יצא בקרוב!)

הממ.. אני לא ^_^

אני מדברת על נשף סוף השנה (יענו PROM או איך שקוראים לזה) בפאנפיק "הארי פוטר ותעלומת השקדים הירוקים" ^_^ מצורף איזשהו פרק... לא יודעת איזה.. אם סתם בא לך לראות מה זה - את יותר ממוזמנת לקרוא את הפרק המצורף ואם זה מעניין אותך - את בהחלט יותר ממוזמנת לפנות אליי במסרים אישיים ואני אשמח לשלוח לך באימייל את הסיפור במלואו (הממ.. טוב לא לגמרי במלואו. אני עדיין עובדת על הפרק האחרון, אבל הוא יצא בקרוב!)

ChocolateGirl

New member
אני לא יודעת למה אבל...

הפנפיקים שלך אף פעם לא עולים לי...
.. וזה ממש מעצבן כי אני נורא רוצה לקרוא אותם... אני מתה על פאנפיקים של הארי פוטר!!! I love this book!!!

Mooa-Numi

New member
מה אהבתי?

את הבייס חתול, החורף, השיער של הקיץ, ההומואים (אנחנו אוהבים הומואים), הרולר (לא הדולי-הנעליים), האנשה מהבצפר (שאני מניחה ששפירסמה פעם את השיער שלה-מקסים), השמלה של הרמיוני (הצורה, והכל-לא הצבעים), ובחלט לא את התחת של דראקו (נראה שמןן).

למעלה