שרשור גמדים 29/3/05
ה הגמד של DREAM New member 29/3/05 #2 לענקית המיוחדת שלי ../images/Emo39.gif אילו היה באפשרותי לתת לך דבר אחד בלבד, הייתי נותנת לך את היכולת לראות את עצמך כפי שאחרים רואים אותך, ואז היית נוכחת לדעת עד כמה הנך אדם מיוחד במינו. שיהיה לך יום מדהים
לענקית המיוחדת שלי ../images/Emo39.gif אילו היה באפשרותי לתת לך דבר אחד בלבד, הייתי נותנת לך את היכולת לראות את עצמך כפי שאחרים רואים אותך, ואז היית נוכחת לדעת עד כמה הנך אדם מיוחד במינו. שיהיה לך יום מדהים
P Pluplu New member 29/3/05 #3 לגמדית המקסימה שלי ../images/Emo24.gif תודה רבה רבה רבה על כל הברכות ההודעות והפתעות שבהם פנקת אותי. פשוט לא הייתי ליד המחשב כמה ימים
לגמדית המקסימה שלי ../images/Emo24.gif תודה רבה רבה רבה על כל הברכות ההודעות והפתעות שבהם פנקת אותי. פשוט לא הייתי ליד המחשב כמה ימים
ה הגמדית 1 שלךPLUPLU New member 29/3/05 #6 שיהיה לך גם היום יום נפלא ופורה לתת כמו הפרחים מפיצי ריח לכולם, בלי חשבונות, בלי תמורות, סתם כך משום שהם פרחים.................... ..............
שיהיה לך גם היום יום נפלא ופורה לתת כמו הפרחים מפיצי ריח לכולם, בלי חשבונות, בלי תמורות, סתם כך משום שהם פרחים.................... ..............
ה הגמדה של החורזת New member 29/3/05 #4 חורזת יקרהההההההה ../images/Emo140.gif שיהיה לך יום נפלאאאאא עדיין חושבת עם מה לפנק אותך, יש רעיון?
ה הגמדה של אלת השמיים New member 29/3/05 #5 צהריים טובים לענקית שלי בא לי לכבד אותך בפרוסת עוגה טעימה, שיהיה בתיאבון
ה הגמדה של המאדאם New member 29/3/05 #9 הלו מישהי ראתה לענקית שלי../images/Emo35.gif אופס ראתה את הענקית שלי אלוהה יקרתי נעלמת לי ומתגעגעת המונים אז יקירה מקווה שהכל כשורה מחכה לראותך ולשמוע לשלומך. ממני הגמדה המגומדת.
הלו מישהי ראתה לענקית שלי../images/Emo35.gif אופס ראתה את הענקית שלי אלוהה יקרתי נעלמת לי ומתגעגעת המונים אז יקירה מקווה שהכל כשורה מחכה לראותך ולשמוע לשלומך. ממני הגמדה המגומדת.
M madam pompadour New member 30/3/05 #14 ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif
א אלת השמיים New member 29/3/05 #11 חמודה מתוקה שלי../images/Emo140.gif יש לי מחלה לשוקולד וזה אסור לי. תודה על ההתחשבות גמדונת שלי