שרשור גמאני מכור

MajorWinters

New member
גם אני אוהב הירוז

כינוי: וינטרס ראיתי גיבורים בפעם הראשונה ביולי 2006 (פרק הפיילוט, אחרי שציפיתי לסדרה בערך מפברואר 2006) אני רואה גיבורים במחשב בקצב של ארה"ב ראיתי הכל ומחכה לשאר.

מודה באשמה!

כינוי: נוועה של הים ראיתי גיבורים בפעם הראשונה: כשהתחילו לשדר ביס אני רואה גיבורים: במחשב, אני מורידה מLALA עצרתי בפרק: 16 מחכה לפרק: 17? D:

RoyBO

New member
אני לא יודע מה איתכם...

אבל מאתמול ב-11 בלילה עד 13 היום בצהריים ראיתי ללא הפסקה פרקים 1-19

Evil Beast

New member
אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה!

כינוי: ביסט ראיתי גיבורים בפעם הראשונה:נובמבר? לא'דע, מהפרק הראשון בארה"ב. גם אני כמו ווינטרס חיכיתי מפברואר 06 נראה לי. אני רואה גיבורים: באינטרנט. עצרתי בפרק: 19 מחכה לפרק 20-23.

Slow Cheetah

New member
אני ממש מכורה לגיבורים! [ולא יכולה להפסיק]

כינוי: Slow Cheetah
ראיתי גיבורים בפעם הראשונה: לא יודעת ממש.. אבל אני יודעת שביום שראיתי [אבא שלי הביא פרקים מורדים ממישהו בעבודה שלו], ראיתי 5 פרקים, והתכוונתי לראות רק אחד, ויום אחרי זה, הייתי בטוחה שאני אצליח לגרום לעצמי לראות הפעם רק פרק אחד, וראיתי 6 פרקים.
עצרתי בפרק: 11.
מחכה לפרק: עד איזה פרק שיש לסידרה הזו.

photofreak

New member
גמאני מכור

כינוי: Photofreak ראיתי גיבורים בפעם הראשונה: ביס סטארז אני רואה גיבורים ביס ובפרקים שאני מוריד עצרתי בפרק: 19 מחכה לפרק 20-23

noyil

New member
"קוראים לי לאנס ואני מכור" (לצופי נמלטים../images/Emo3.gif)

כינוי: Noyil (זה נראה ממש מאולץ, הרי אפשר להסתכל מי כתב את ההודעה וזהו) ראיתי גיבורים בפעם הראשונה: אני חושב שספט'/אוק' 2006, מתי התחילה הסדרה? אני רואה גיבורים: במחשב, בימי שלישי בצהריים. עצרתי בפרק: 19 מחכה לפרק: כמובן שהאחרון, אבל גם לשאר..

RNaon

New member
שיהיה../images/Emo13.gif

כינוי: RNaon ראיתי גיבורים: בערך כשהפרק החמישי שודר בארה"ב. אני רואה גיבורים: אינטרנט עצרתי: 19 מחכה: 20

נוּ, שווין.

כינוי: Beautifully Tragic ראיתי גיבורים בפעם הראשונה: בפיילוט, לפני כמה חודשים טובים. אני רואה גיבורים: באינטרנט. אם אין באתרי צפייה בסטרים אז מורידה. עצרתי בפרק: 19. מחכה לפרקים: הבאים.

למעלה