שרשור גמאני מכור

IMissYouFreddy

New member
שרשור גמאני מכור

היי לכולם! טוב החלטתי לעשות שרשור גמאני מכור,לדוגמא: כינוי:IMissYouFreddy ראיתי גיבורים בפעם הראשונה:מרץ 2007 אני רואה גיבורים:בפרקים שאני מוריד מהאינטרנט (יכול להיות גם:GlobalTV,NBC,YesStars וכו') עצרתי בפרק:19 מחכה לפרק:20-23 תמשיכו בבקשה!

LeAnnDylan

Well-known member
נו שיהיה../images/Emo26.gif

יאללה קבוצת תמיכה עדין לא פתחנו.. כינוי-LeAnnDylan ראיתי גיבורים בפעם הראשונה- ביס [לא זוכרת מתי.. נו] אני רואה גיבורים- ביס ובפרקים שאני מורידה [אף פעם אין יותר מידי ניקי
] עצרתי בפרק- 19 מחכה לפרק- כל פרק שניקי תופיע בו
שונאת פרקים בלי ניקי
זה מה שהייתי אמורה לעשות?
אם לא סורי, אני קשה לפעמים

DarkSlim

New member
גמאני מכור ^^

כינוי: DarkSlim התחלתי לראות: הממ נדמה לי בחודש שזה יצא בארה"ב ככה~ חבר הביא כמה פרקים לצבא ומאז התמכרתי. :) ראיתי פרקים שחברים צרבו והביאו לצבא, כרגע אני מוריד מביטורנט כשיוצא או רואה דרך יוטיוב אם אין לי כוח ואני ממהר. ^^; עצרתי בפרק: 19! מחכה לפרקים: הממ.. כל פרק! פרקים עם יותר הירו יהיה נחמד. =]

גם אני מכורה להירוז... ^^;

ולזאקרי קווינטו
(אבל זה סיפור אחר...) כינוי: עיני לילה ראיתי גיבורים בפעם הראשונה:מאז ששודר הפרק הראשון בארה"ב- 25 ספטמבר 2006. אני רואה גיבורים: בדרך לא חוקית (שעליה אני לא אפרט) ובדרך חוקית דרך "יס" (ואני נהנית מהסידרה גם בפעם השניה שאני רואה אותה!) עצרתי בפרק: 19 מחכה לפרק: 21 !

lir972

New member
גם אני מכורה

כינוי: lir972 ראיתי גיבורים בפעם הראשונה: כשהסדרה התחילה, אני לא זוכרת באיזה תאריך אני רואה גיבורים: באמצעות הדודים בניו יורק שמקליטים ושולחים לי עצרתי בפרק: 18 מחכה לפרק: 19 שתקוע שם בדואר בניו יורק....וכמובן שמחכה כבר לעונה השנייה

lir972

New member
אולי

אבל אני כבר מורידה 2 סדרות אחרות, והמחשב שלי לא עומד ביותר מדי "מעמסות"....

lir972

New member
ה' ישמור

דיברתי על איך אני רואה סדרה וכל אחד פה זורק לי הערות....מה איכפת לכם????? ואם אין לי צורב?????????? חשבת על זה?

Gadook

New member
גמני מכורה להירוז ../images/Emo3.gif

כינוי: Gadook ראיתי גיבורים בפעם הראשונה: שבוע אחרי שפרק 1 יצא בארה"ב אני רואה גיבורים: בשנייה שהם מגיעים לטורנטים עצרתי בפרק: 19 מחכה לפרק: 20, הירו2X

Ronyyyy

New member
../images/Emo210.gif מודה בהתמכרות קשה.

כינוי: Ronyyyy ראיתי גיבורים בפעם הראשונה:אני חושבת בשידור חוזר הראשון ביום רביעי של פרק 1, ביס. אני רואה גיבורים:בפרקים שאני מוריד מהאינטרנט עצרתי בפרק:19 מחכה לפרק:20-23 מוסיפה עוד שורה: הגעתי למצב ש: אני מאושרת שאני מסיימת להוריד פרק, ומסוגלת לקפץ משמחה =\ מטריד.

מכור קשות...

התלתי לראות: הפרק הראשון ששודר ביס. בהתחלה לא תכננתי להוריד,אבל מיד אחרי הפרק הראשון כבר לא יכולתי לחכות חח אני רואה הירוז: אימיול עצרתי בפרק: 19. לפני רבע שעה בערך סיימתי לראות אותו :p מחכה לפרק: הבאא

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif גם אני מכור לסיילאר.

כינוי:מכחיש את קיומו. ראיתי גיבורים בפעם הראשונה:אחרי שידור הפרק ה5 בארה"ב. אני רואה גיבורים:בפרקים שאני מוריד מהאינטרנט עצרתי בפרק:19 מחכה לפרק:20-23 ובכלל לעונה ה-2!#@%$#

וגמאני

כינוי: ההוא מהפינה ראיתי גיבורים בפעם הראשונה:מרץ 2007 אני רואה גיבורים: Yes Star עצרתי בפרק:8 מחכה לפרק:9-23

West Doll

New member
נאמ.

כינוי:
ראיתי גיבורים בפעם הראשונה: ממ כשבארה"ב הגיעו לפרק 8 אז התחלתי מההתחלה. אני רואה גיבורים: במחשב? אני מורידה
וגם ביס כי זה כ"כ יפה
. עצרתי בפרק: 19
מחכה לפרק: 20-21-22-23 ולעונה השניה ולכל הפרקים
.

West Doll

New member
אה אופסי,

בכינוי עשיתי חץ לצד במקום למעלה
נו טוב...מעניין ת'סבתא שלי

arbivi

New member
גמאני מכור!! ^^^

כינוי: arbivi ראיתי גיבורים בפעם הראשונה: כששודר פרק 11 בארצות הברית התחלתי לראות... חבר המליץ לי ! אני רואה גיבורים: מוריד קבוע בדיוק שמעלים את זה חחח !! עצרתי בפרק: 19 מחכה לפרק: לפרק שבו פיטר וסיילר ילחמו כבר אחד בשני יאללה אני מת לראות את זה !!!!!!!!!!

MirrorGirl

New member
גמאני מכורה XD../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

כינוי: MirrorGirl ראיתי גיבורים בפעם הראשונה: חודש אחרי שיצא הפרק הראשון אני רואה גיבורים: ברגע שמגיע לאימיול
עצרתי בפרק: 19 מחכה לפרק: 20, פיטר והצלקת

DevilGirl92

New member
גם אני מכורה ../images/Emo13.gif

כינוי: DevilGirl92 ראיתי גיבורים בפעם הראשונה: 6/3/07 אאל"ט-כששודר הפרק הראשון ביס סטארס 2. אני רואה גיבורים: מורידה. עצרתי בפרק: 19 מחכה לפרק: 20-23

למעלה