שרשור גילאים!!! שכל אחד ירשום בכותרת בן כמה הוא:)
F ferdinand New member 11/1/06 #6 מתעצל??? ../images/Emo12.gif אני??? עובדה, רשמתי! וחוצמיזה, טורח גם לפשפש בכרטיסים... (לפחות של מי שמעניין אותי)
מתעצל??? ../images/Emo12.gif אני??? עובדה, רשמתי! וחוצמיזה, טורח גם לפשפש בכרטיסים... (לפחות של מי שמעניין אותי)
F ferdinand New member 11/1/06 #12 ../images/Emo5.gif כנראה ש- אני בין הזקנים פה! חצי רגל ב-..... ת'אמת זה מעניין - בין שאר המאפיינים של פורום כלשהו, מזמן חשדתי, ש-(לפחות רוב) הפורומים, מאופיינים ב-ממוצע או חתך גיל מסויים... מעניין.
../images/Emo5.gif כנראה ש- אני בין הזקנים פה! חצי רגל ב-..... ת'אמת זה מעניין - בין שאר המאפיינים של פורום כלשהו, מזמן חשדתי, ש-(לפחות רוב) הפורומים, מאופיינים ב-ממוצע או חתך גיל מסויים... מעניין.
פ פיה שלו New member 11/1/06 #16 "שלו".. זה האקס שלי.. וכבר אי אפשר לשנות ת'כינוי ולא אפתח חדש..אז זה מה יש.
ל לחייך תמיד New member 11/1/06 #17 חח לקח לי שעות להבין על מה אתן מדברות אבל בסוף הבנתי היא לא התכוונה אלי חחח אני לא האקס שלהההההההההההה היא פשוט רשמה" פיה שלו" אז 'עברתתי' את זה ל"שלי" הבנת?? [=
חח לקח לי שעות להבין על מה אתן מדברות אבל בסוף הבנתי היא לא התכוונה אלי חחח אני לא האקס שלהההההההההההה היא פשוט רשמה" פיה שלו" אז 'עברתתי' את זה ל"שלי" הבנת?? [=
פ פיה שלו New member 11/1/06 #23 יא אני מאושרת.. בגלל זה אתה לא מחזיר לי טלפונים? אז מה אם לא התקשרתי..אולי זה כי אין לי את המספר שלך.. אבל עדיין :\ מיאו.
יא אני מאושרת.. בגלל זה אתה לא מחזיר לי טלפונים? אז מה אם לא התקשרתי..אולי זה כי אין לי את המספר שלך.. אבל עדיין :\ מיאו.