שרשור גו~

טוצית

New member
נצל"ש!!! ../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

הוריי!!! הגעתי לרמה 16 קיו!!! ^^ *רוקדת במעגלים* *נסקלת* מישו יכול לתת לי אתרים ללימוד גו {לא בסיס... טכניקה =X}

imdark

New member
בעיות

את זקוקה להרבה בעיות חוץ מזה בחיים האמיתיים רוב הסיכויים שאת יותר באיזור של 20 GOPROBLEMS.COM

טוצית

New member
פאק ><../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

הו וואל... -.- ני גרועה, לא מחדש לי שומדבר. תודה רבה שהורדת לי את הבטחון העצמי, נורא עוזר. ותפסיק לדבר עלי מגבוה, זה מרגיז >< XPPP

imdark

New member
לא את לא גרועה להפך

את רק מתחילה להישתפר ולגדול (צריך כמה צעדים לפני שמגיעים לדרגה מסוימת) אבל אני לא מציע לך לנסות לשחק משחק מלא אדיין בגלל שלמרות שאת בטח מבינה את החוקים מכירה הרבה רעיונות במשחק את אדיין לא מכירה את הרעיונות הטקטיים שלו אני רוצה לשחק נגדך משחק לימודי בKGS חוץ מזה תוכלי לשחק נגד אחרים וללמוד רומה בטח יכול ללמד אותך הרבה יותר ממני

טוצית

New member
עמוק 0.0

שחקתי מלא רק נגד אחי הקטן וניצחתי XP גם כן חוכמה גדולה... אתה חכם ... 0.0 |מבט מעריץ| |נסקלת| מה זאת אומרת לשחק משחק לימודי בKGS דסו? =] תודע

LeCagot

New member
די כבר

איך בדיוק אתה יודע מה הרמה שלה? שיחקת נגדה? ראית אותה משחקת? אני ראיתי משחק שלך, ויש לך עוד המון ללמוד. המון.רמת המשחק שלך לא מצדיקה את ההתנשאות שלך כלפי כל האחרים פה (לא שמשהו מצדיק התנשאות). כל הכבוד על העניין והרצון לשחק גו, ואני מקווה מאוד שתתחזק ותהיה שחקן טוב, אבל ראבק, קצת צניעות.

טוצית

New member
אמ...../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

זה בסדר. אני באמת גרועה @.@. ומותר להשוויץ קצת XP ולא צריך לריב =/ לכל אחד יש את הרמה והמדד שלו... אין להתנשאות בדרך כלל קשר לרמה, והוא לא נשמע מזלזל ^^

imdark

New member
עם היא לא מכירה אסטרטגיות

ואדיין לא מפתחת באצמה זה אומר שהיא בKYU20 מה קשה להבין? ונתחיל עם זה שאתה לא ראית משחק שלי לא משחק אמיתי שלי בגלל שאם כן זה או היה המשחק הראשון שלי ברשת או משחק חפיפ היה לי רק משחק אחד מרוכז ברשת וזה היה השני שלי מאבר לזה אני משחק משחקים מהירים משחק מלא דורש הרבה מאוד ריכוז וחשיבה בדרך כלל הוא ממש סוחט אני אחרי משחק נגד משהו ברמה שלי או כמה רמות מתחת עם קומי הפוך או עם אבנים עובר אל מה שאני זוכר ממנו והולך לישון כדי שזה יכנס לי טוב למוח אני מנסה לעזור לתת לשחקנים קצת הרגשה בקשר למה זה גו באמת ומה זה מחסום ה20 (שדרך אגב הרבה שחקנים מגיעים לנקודה שב20 הם ניתקעים זה פשוט עצוב זה הכל קשה להרבה שחקנים להיתפתח אחרי רמות מסוימות) אני מעדיף לשבת ולהכיר את מי שאני משחק מולו במצבים מסיומים אני בוחן אותו מנסה לנחש איך הוא יגיב לפי איך שאני מכיר אותו (אגרסיבי הגנתי מרוכז בנקודה רואה מעבר לא רואה מעבר) זה משפר את צורת המשחק שלי ועוזר לו אחר כך (עם חוזרים על המשחק) גם גו מהיר זה חשוב אבל אני פשוט לא רגיל לזה אבל אני צריך להיתרגל אתה צודק בקשר לזה אבל צורת המשחק שלי גדלה ואני מרגיש את זה אחרי שאני יגיע לרמה מסוימת אני אתרגל משחק מהיר ואחזור על כל מה שלמדתי כדי שזה ישמר כריפלקס

Ferma

New member
הנה אחד בסיסי:

http://en.wikipedia.org/wiki/Go_strategy_and_tactics​
או קישור.
תהני!

Sun Dun

New member
גו

אז התחלתי עם זה אתמול, עם איזה אתר בסיסי משהו משהו, אבל די טוב נראה לי. אז לשבוע הקרוב- איך\איפה ניתן למדוד את הקיו שלי?. ובשביל פחות מחצי שבוע (אהמ) מהו קיו טוב? תנקס

imdark

New member
תשחק ברשת

תנסה למצוא שחקן מתקדם ותבקש ממנו לבדוק אותך אבל בינתיים שאתה מתחיל הקיו לא משנה עם אתה מכיר את כל החוקים אבל אדיין לא בעל פה את באיזור של רמה 30 אולי 25 תתחיל לחזור על החוקים כלומר תעצור אתאצמך באמצה היום ותיזכר בחוקים חוץ מזה יש הרבה בעיות למתחיליםבGOPROBLEMS.COM לא בטוח שתיפתור את כולם אבל המטרה של אלו היא לתת לך הרגשה בקשר למצבים עם אתה טועה תבדוק מה התשובה הנכונה ותנסה להבין אותה עם לא הבנתה תעבור עוד הפעם על החוקים ותתחיל עוד פעם

למעלה