שרשור גו~

Aquara

New member
דירוג בגו

מישהו יכול להסביר לי את הדירוג בגו?

dbd69

New member
איך משחקים במשחק גו

מה הוראות של המישחק גו[מישהו יכול להסביר לי??? וגם מזה הרמות שהוא משחק כמו למשל 1 דאן וכו'......... אם מישהו יודע אז שיסביר לי או שישלח את ההוראות לדואר האלקטרוני שלי שהוא: [email protected] . תודה!!!

טוצית

New member
אמ... אני אגיד מה שאני יודעת 0.0

+
אז השם של אמת הדירוג הוא קיו {kyu} וככל שהמספר יותר גבוה השחקן ברמה יותר נמוכה. אם נגיד יש שני שחקנים- אחד ברמה קיו 18 ואחד ברמה 20- הראשון צריך לתת לשני יתרון של שתי אבנים. אני יודעת שאני בערך ברמה של 19-20... התחלתי לא מזמן... ואני די גרועה @.@ אבל אני מתחילה להשתפר ואני מצליחה להחזיק את האבנים ולעשות פוזה XPPP

star_female

New member
מעל 1 קיו

יש 1 דאן, שזה רמה של מקצוענים (כשמישהו הופך למקצוען הוא מקבל דירוג רשמי של 1 דאן). ככל שהדאן יותר גבוה, ככה השחקן יותר טוב. 9 דאן זו הרמה הכי גבוהה. מעל זה יש תארים למיניהם (מייג'ין, ג'ודאן [שזה אומר 10 דאן, דרך אגב],קיסיי, הונינבו וכו') שגם להם יש סדר מסויים אבל אני לא זוכרת אותו. :X

imdark

New member
עד 4

אירופאי נחשב אדיין ברמה של חובבן וגם אחרי 4 הוא צריך להרוויח את התואר של מקצוען לפני שהוא מקבל תעודה של 1PRO

Hikaru

New member
אז ככה

מישהו שיודע את החוקים של המשחק נחשב ל-30 kyu. זאת הרמה הנמוכה ביותר. מ-30 kyu עולים עד ל-1 kyu. אחרי 1 kyu עוברים ל-1 dan. ומשם זה עולה עד ל-9 dan (בשרתי האינטרנט). במובנים רשמיים, יש רק עד 7 dan. עד כאן לגבי שחקנים חובבנים. בקשר למקצוענים, הם יכולים להגיע עד ל-9 dan (9 dan pro) ישנם תארים כמו 10 dan ו-11 dan אבל אלה יותר תארים של כבוד מאשר תארים של חוזק. 9 דאן פרו זה הכי חזק.

imdark

New member
ברמות הללו זה כבר לא כוח

בארך אחרי 6 PRO רוב השחקנים משחקים ברמה שאפשר לראות כשווה למרות שמעל לזה שחקנים מוצאים צורת משחק מסודרת יותר ויותר ומורכבת יותר ויותר הסגנון שלהם הופך למוצק יותר אה וכנקודה חשובה אצל הבריטים יש גם KYU40 ב\וזו נחשבת הרמה שבה אתה רק מכיר חלק מחוקי המשחק אבל מסוגל לשחק בלוח של 9*9 30 זה כבר שחקן שמכיר את החוקים ממש ומסוגל לשחק על 19

imdark

New member
אין ממש 11 או 10

אבל זה מכונה ככה בפי השחקנים המגין למשל הוא תואר שמקבלים אחרי ניצחון בתחרות שקוראים לה טורניר המג'ין השחקנים החזקים בעולם אוספים תארים

Hikaru

New member
יש 10 דאן. זה תואר. ../images/Emo58.gif

אוגאטה הוא juudan (10 dan)

imdark

New member
זה תואר

אבל הוא לא ממש נחשב כרמה זה כמו שטאנגאן זה שם של תואר אבל זה לא באמת רמה שקוראים אמצה הלוח או מקור השמיים זה ממש שם משפחה

Aquara

New member
וואה ../images/Emo54.gif

אני משחקת שבוע... שיחקתי באינטרנט נגד רובוט שהתפקיד שלו זה לדרג אנשים (וואו, זה מוזר לדבר עם רובוט שאומר לך "היי" כשאתה שואל אותו מה שלומו) על לוח של 19*19, והרובוט אמר שאני ברמה של 14 קיו אחרי שאני משחקת קצת יותר משבוע... בכל אופן, הרובוט קרע אותי ><

טוצית

New member
המ? 0.0../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

את יכולה לתת לי קישור? ני משחקת פחות משבוע וני ברמה של 16 קיו >< אבל השתפרתי מאוד! ^^

../images/Emo15.gif די גדומה לדירוג באומנויות

לחימה. הדירוג לחובבנים הוא קיו- ככול שהמספר גבוה יותר השחקן ברמה נמוכה יותר. לדוגמא- קיו 4 צריך להיקרא סמפאי בפי קיו8 ברגע שמגיעים לדאן שהיא דרגה מקצוענית הכול מתהפך חזרה למקום. (דאן- כמו חגורה שחורה). דאן 1 חלש יותר מדאן 5 וכ"ו. יש עד דאן 9, ואחרי זה יש תארים שונים שעליהם צריך להתחרות.

imdark

New member
לא מדויק

דאן הוא לא רמה מקצוענית דאן פרו הוא מקצוען יש גם דאן חובבני שזה עד 7 דאן אירופאי 4 נחשב בארך מקצוען וגם אדיין הוא צריך לעבור מבחן

למעלה