להקה שניה קאטון!!!!../images/Emo99.gif
אחחח קאטון היפים הפכו גם למפורסמים בקוריאה אחרי מסע של המון זמן בטוקיו דוםXD שיא גינס. קאטון זה קיצור של של שמות המשפחה של חברי הלהקה Kazuya Kamenashi (亀梨 和也, Kamenashi Kazuya?, born February 23, 1986) Jin Akanishi (赤西 仁, Akanishi Jin?, born July 4, 1984) Junnosuke Taguchi (田口 淳之介, Taguchi Junnosuke?, born November 29, 1985) Koki Tanaka (田中 聖, Tanaka Koki?, born November 5, 1985) Tatsuya Ueda (上田 竜也, Ueda Tatsuya?, born October 4, 1983) Yuichi Nakamaru (中丸 雄一, Nakamaru Yūichi?, born September 4, 1983) יום אחד ג'וני הופיע עם קאטון ברחוב מתחת לבית של צביקי וקאמה לא היה (קאמנשי) אז הוא עשה "אנחנו ג'אטון" XDD כלומר במקום הK של ציבקי הJ של ג'וניXDD שנון אה? קאזויה קאמנשי- וכמו שלימדו אותי גם ליפנים קשה להגיד את השם הזהXD לכן נמצא לו שם בישראל. צביקה. למה? כי קאמה פירושו צב=] ואנחנו בארץ הקודש לא?XDD אז צביקי בכלל לא רצה להיות ג'וני הוא השקיע את כל חייו בביסבול ושאף להתקבל לנבחרת הלאומית. הוא הלך לאודישנים אצל ג'וני התקבל אבל לא רצה לבוא בגלל הבייסבול. ותאמינו או לא ג'וני בעצמו צלצל לצביקי כדי לשכנע אותו להצטרף! מאמינים? הוא אמר לו שהוא יפתח לו קבוצת בייסבול מיוחדת בשבילו. הייתי בטוחה שהוא עובד עליו אבל כך היה. היתה קבוצה מיוחד של ג'וני ובה צביקי התאמן .כל שנה היה יום ספורט של ג'וני שבהן כל להקה שיחקה נגד השניה ונאבקו לניצחוןXD ופאנגירלס מסכנות כמונו שילמו המון כסף כדי להיכנס ולצפות בחתיכים מזיעים
בגלל זה אומרים שקאמה הוא המועדף על ג'וני. אחרי כמה זמן צביקי גילה שיותר נוח לו לנענע את ישבנו על במות טוקיו מאשר לשחק בייסבול וככה הפסיקו את ימי הג'וני ספורטXD כל סדרה של קאמה תראו שהוא יזכיר את אהבתו לביסבולXD קאמה הוא מנהיג הלהקה=] אקאנישי ג'ין
-אחח אני אוהבת אותו. הוא החבר מאוד טוב של קאמה אבל הוא מסתובב המון עם יאמאפי וריו(מהניוז) הם חברי ילדות. ג'ין הוא הקול של קאטון יש לו קול מדהים.הוא וקאמה נקראים אקאמה בגלל שהם המון המון נוגעים אחד בשניXDD ג'ין טס ללוס אנג'לס(קריית מאלכי?XD) כדי ללמוד אנגלית וכך נטש את קאטון לשנה. הוא למד אנגלית(לכאורה) וחזר וכתב שיר בשם לוב ג'וס=] בהתחלה ג'ין יצא מהאודישן של ג'וני ואמרו לו שהוא לא התקבל במקרה ג'וני ראה אותו במסדרונות ואמר שהוא רוצה את הילד(למה אין לי מושג
) מנגן על גיטרה=] טאצויה יודה- או שמו בישראל יהודהXDD אני קוראת לו האיש והשפתיים(שפתי הסיליקון) הבן אדם אוהב להתלבש יפה(השאלה אם יש את זה בסוג של גברים:S) יש לו קול טוב והוא מנגן על גיטרה ...אני לא אוהבת אותו:S קוקי טאקטנה-בעע אני שונאת אותו('לין תישארי אוביקטיבית') בכל מקרה הוא הראפר של ההלקה.אני לא הולכת לכתוב יותר מזהXDD גו'נוסקו טגושי-או בקיצור גו'נו. מילה אחת
אין אין תראו קליפים ותבינו. יואיצי נאקאמרו- הביט בוקס של הלהקה הבן אדם משמיע קולות לא רציונלים מהפה זה לא יאומן. הוא מצחיק מוכשר והוא הופיע בגיא פינס('משתחשך עם הברנג'ה ההוליוודית' כדברי נעימה). לקאטון יש תוכנית בשם קארטון קאטון מומלצת בחום! מי שלא ראה לא ראה דבר מצחיק מימו. הם מארחים מפורסמים.=] Cartoon KAT-TUN בתמונה: למעלה ימין: יודה למעלה באמצע: ג'ין המושלם
למעלה שמאל:ג'ונו
ויש לו תמונות טובות יותר תאמינו לי למטה ימין:קוקי
חח נועמ תהרוג אותי על זה=]
למטה אמצע:יוצי נאקאמרו המושי שלי=] למטה שמאל:צביקי