שרשור ג'וניז ויפנים=]

LILIN1

New member
שרשור ג'וניז ויפנים=]

שלום לכולם=] אז אתם בוהים בכותרת ושואלת"למה נכנסתי להודעה הטיפשית הזו" או בעצם ברגעים אלו אתם תוהים מדוע אתם מבזבזים את זמנכם היקר במשהו שגם כרגע שאני כותבת אותו אין לכם מושג על מה מדובר. אז אני אסביר קצת=] מה זה ג'וניז? יש סוכנות יפנית בשם ג'וניז אנטרטימנט...הבידור של ג'וני. ג'וני הוא איש זקן בא בימים,הוא הקים סוכנות שבהם ילדים קטנים בסביבות גילאי 10-15 ככה ואפילו גילאים נמוכים מ10 באים להיבחן אצלו. מי שכן נלקח ונהפך לטאלנט הם מככבים בפרסומות,שרים רוקדים ועושים הכלXDD ג'וני מרכיב להקות מפרק אותם ועושה כל מה שבא לו.הוא הביג בוס.ג'וני לא מרבה להראות בציבור. הוא אדם מוזר ושנון. אני אציג לכם כמה להקות ומפורסמים שג'וני הרכיב=]

LILIN1

New member
הלהקה הראשונה ניוז!../images/Emo9.gif

ניוז NEWS הם הלהקה האהובה עלי. הם ראשי תבות של הכיוונים North, East, West, South . הלהקה במקור היתה מורכבת מ8 חברים. כאשר אחד פרש במפתיע והשני נתפס שותה אלכוהול מתחת לגיל 20 והועף ע"י ג'וני מהסוכנות. עכשיו אציג את חברי הלהקה. אני לא הולכת להרחיב ממש על כל אחד אלה רק מושגים בסיסים בהמשך
יאמשטה טומישה-המנהיג. כינויו זה יאמאפי.הוא בן 24 .הוא משתתף בסדרות רבות והוא אחד הג'וניז המוכשרים שיצאו. סדרה מפורסמת איתו NOBUTA NO PROUDOSE וגם CODE BLUE. יאמאפי הוא אחד האנשים המוערצים ביותר בג'וניז.הוא למד כלכלה באוניברסטיה כמה שנים.
הוא מנגן על גיטרה וגם כתב כמה שירים לעצמו.הוא הרקדן של הלהקה. נישקידו ריו-אחח ריו ריו ידוע בתור "המרוקאי" של הלהקה הוא חם מזג ברמות מטורפות.
ריו נולד באוסקה בגלל זה אנו מכנים אותו"אוסקה בוי"
הוא שחקן מוכשר.בנוסף לכך הוא חבר בעוד להקה (של ג'וני כמובן) בשם קאנג'אני8.
ריו משחק בסדרות כגון:ליטר של דמעות,LEST FRIENDS ריו מגנן על גיטרה=] טגושי יויה-טגושי הוא הבחורה של הלהקה לכן הוא מכונה בחורינה
לכאורה הוא נראה תמים אבל הבחור הוא ממזר לא קטן=]האיש והקול קויאמה קייצירו-הוא מקפיץ את כולם בהופעות. רוקד יפיפה וסקסי ברמות
אחד האנשים השנונים מאסודה טאקאישה-או בתימנית מסעודהXDD יש לו חיוך משגע לכן אנו קוראים לו דורימון=] הוא וטגושי שירים המון שירים ביחד ויוצאים בשירים תחת השם:טגומסו" או"טגומס" מסאודה מצייר יפיפה והוא אדם מתוק מאוד
ריו ויאמאפי חברים מאוד מאוד טובים מאז ילדותם לכם הם נקראים:ריופי כן כן יש המון סקינשיפ חברה
קאטו שיגה-שיגה הוא הסטלה של הלהקהXDD הוא חמוד ומצחיק ובאמת סטלהXDD
בתמונה: למעלה צד ימין:יאמאפי האיש והגומות זה שמחזיק משהו בידו(הכי שמאלי מלמטה):נשקידו ריו
מתחת לקויאמה(הלשון)בין יאמאפי(הגומות) וריו(היופי) נמצא מאסודה מי שמוציא לשון:קויאמה שיכגה זה הערס עם הטבעתXDD הכי שמאלי למעלה ליד זה שמוציא לשוןXDD קויאמה

LILIN1

New member
להקה שניה קאטון!!!!../images/Emo99.gif

אחחח קאטון היפים הפכו גם למפורסמים בקוריאה אחרי מסע של המון זמן בטוקיו דוםXD שיא גינס. קאטון זה קיצור של של שמות המשפחה של חברי הלהקה Kazuya Kamenashi (亀梨 和也, Kamenashi Kazuya?, born February 23, 1986) Jin Akanishi (赤西 仁, Akanishi Jin?, born July 4, 1984) Junnosuke Taguchi (田口 淳之介, Taguchi Junnosuke?, born November 29, 1985) Koki Tanaka (田中 聖, Tanaka Koki?, born November 5, 1985) Tatsuya Ueda (上田 竜也, Ueda Tatsuya?, born October 4, 1983) Yuichi Nakamaru (中丸 雄一, Nakamaru Yūichi?, born September 4, 1983) יום אחד ג'וני הופיע עם קאטון ברחוב מתחת לבית של צביקי וקאמה לא היה (קאמנשי) אז הוא עשה "אנחנו ג'אטון" XDD כלומר במקום הK של ציבקי הJ של ג'וניXDD שנון אה? קאזויה קאמנשי- וכמו שלימדו אותי גם ליפנים קשה להגיד את השם הזהXD לכן נמצא לו שם בישראל. צביקה. למה? כי קאמה פירושו צב=] ואנחנו בארץ הקודש לא?XDD אז צביקי בכלל לא רצה להיות ג'וני הוא השקיע את כל חייו בביסבול ושאף להתקבל לנבחרת הלאומית. הוא הלך לאודישנים אצל ג'וני התקבל אבל לא רצה לבוא בגלל הבייסבול. ותאמינו או לא ג'וני בעצמו צלצל לצביקי כדי לשכנע אותו להצטרף! מאמינים? הוא אמר לו שהוא יפתח לו קבוצת בייסבול מיוחדת בשבילו. הייתי בטוחה שהוא עובד עליו אבל כך היה. היתה קבוצה מיוחד של ג'וני ובה צביקי התאמן .כל שנה היה יום ספורט של ג'וני שבהן כל להקה שיחקה נגד השניה ונאבקו לניצחוןXD ופאנגירלס מסכנות כמונו שילמו המון כסף כדי להיכנס ולצפות בחתיכים מזיעים
בגלל זה אומרים שקאמה הוא המועדף על ג'וני. אחרי כמה זמן צביקי גילה שיותר נוח לו לנענע את ישבנו על במות טוקיו מאשר לשחק בייסבול וככה הפסיקו את ימי הג'וני ספורטXD כל סדרה של קאמה תראו שהוא יזכיר את אהבתו לביסבולXD קאמה הוא מנהיג הלהקה=] אקאנישי ג'ין
-אחח אני אוהבת אותו. הוא החבר מאוד טוב של קאמה אבל הוא מסתובב המון עם יאמאפי וריו(מהניוז) הם חברי ילדות. ג'ין הוא הקול של קאטון יש לו קול מדהים.הוא וקאמה נקראים אקאמה בגלל שהם המון המון נוגעים אחד בשניXDD ג'ין טס ללוס אנג'לס(קריית מאלכי?XD) כדי ללמוד אנגלית וכך נטש את קאטון לשנה. הוא למד אנגלית(לכאורה) וחזר וכתב שיר בשם לוב ג'וס=] בהתחלה ג'ין יצא מהאודישן של ג'וני ואמרו לו שהוא לא התקבל במקרה ג'וני ראה אותו במסדרונות ואמר שהוא רוצה את הילד(למה אין לי מושג
) מנגן על גיטרה=] טאצויה יודה- או שמו בישראל יהודהXDD אני קוראת לו האיש והשפתיים(שפתי הסיליקון) הבן אדם אוהב להתלבש יפה(השאלה אם יש את זה בסוג של גברים:S) יש לו קול טוב והוא מנגן על גיטרה ...אני לא אוהבת אותו:S קוקי טאקטנה-בעע אני שונאת אותו('לין תישארי אוביקטיבית') בכל מקרה הוא הראפר של ההלקה.אני לא הולכת לכתוב יותר מזהXDD גו'נוסקו טגושי-או בקיצור גו'נו. מילה אחת
אין אין תראו קליפים ותבינו. יואיצי נאקאמרו- הביט בוקס של הלהקה הבן אדם משמיע קולות לא רציונלים מהפה זה לא יאומן. הוא מצחיק מוכשר והוא הופיע בגיא פינס('משתחשך עם הברנג'ה ההוליוודית' כדברי נעימה). לקאטון יש תוכנית בשם קארטון קאטון מומלצת בחום! מי שלא ראה לא ראה דבר מצחיק מימו. הם מארחים מפורסמים.=] Cartoon KAT-TUN בתמונה: למעלה ימין: יודה למעלה באמצע: ג'ין המושלם
למעלה שמאל:ג'ונו
ויש לו תמונות טובות יותר תאמינו לי למטה ימין:קוקי
חח נועמ תהרוג אותי על זה=]
למטה אמצע:יוצי נאקאמרו המושי שלי=] למטה שמאל:צביקי

LILIN1

New member
עוד טיפה../images/Emo140.gif

יש עד המון להקות ג'וניז. אני אסביר על כמה בקצרה ואז אני אשרשר קצת תמונות=]. טוקיו-להקה מפורסמת יפשה עם נאגסאקה טומויה החתיך=] או בעברית נג'יXD סמאפ-להקה עם שירים לא משהו לפני כמה זמן היתה עליה כתבה במעריב שאחד מחבריה נתפס ערום ושיכור ברחוב:S אבל קימורה טאקויה החתיך נמצא שם=] הי סאי ג'אמפ-להקה של ג'וני ג'וניור(כלומר הג'וני שמתקבלים בעודם ילדים הם בהרכבים זמניים הם בגילאים 15-21 ואז הם יפרצו) קאנג'אני 8- הוו זו חפירה בפני עצמה. תמתינו לשרשור משלהXD וזיהו בינתיים=] בתמונה נאגאסקה טומויה- נאג'יXD

LILIN1

New member
קויאמה

חחח תמו ממש חמודה שלו מתוך ההופעה=] אני אחרי זה אפרסם תמונות נורמאליותXDD

LILIN1

New member
יאמאפי

יאמא ביפנית כותבים בצורה כזו-山 לכן שמו זה 山P בתוספת הP כלומר יאמאP האות פי=] הבנתם? מה הבנתם? לא הבנתם! הנה חידה לראות אם הבנתםXDD ביאזה שם של חבר ניוז משתמשים גם ב-山 (לא משנה באיזה חלק של השם או שם משפחה=])

LILIN1

New member
山P

מאחד הסרטים\סדרות הטובות. קרוסאגי מומלץ ראיתי את הסרט ואני צריכה לראות את הסדרה כי קויאמה משחק שם!!!! וגם הירוקיטה מאקי צאןXD אוף נעימה לא מבינים בטח מיזוXD הראשית בהנה קימי=] שיחק הגם עם צביקי ויאמאפי בנובטה שחקנית מעולה

למעלה