שרשור בריאות

אילתית 2

New member
אין לי מושג אבל ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif יש בשפע

שיהיה
ורק טוב!!!
לבשורות טובות

Lolit555

New member
../images/Emo124.gif פלפלת אני לא יודעת אם זה קשור אבל ...

חייבת לספר לך שיש אמא מהגן שילדה בן במשקל סביר לא זוכרת כמה והיה לו צהבת איזה חודש או משהו כזה ולכן גם נדחתה הברית כשאלתי אותה יום אחד היא אמרה שהרופא ילדים שלהם שהוא איזה מומחה (לא יודעת למה ) ועובד באיזה בית חולים (לא יודעת איזה ) אמר לה שיש לה איזה נוגדנים בחלב (היא מניקה ) והדרך היחידה להיפטר מהצהבת היא להפסיק להניק לגמרי למשך 48 שעות נדמה לי . בצער רב זה מה שהיא עשתה נתנה תחליפי חלב והצבת עברה . אני לא יודעת אם זה קשור למקרה שלך אם זה רלוונטי אני מתנצלת לא מבינה בזה הרבה אבל אם את חושבת שזה רלוונטי אני אשמח לברר איתה יותר פרטים

בוליפלג

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיש המלצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמנם קצת רחוק, אבל המלצה חמה מאד, ד"ר אוולין שבד - בחיפה. מאד מפורסמת ומקסימה
(קיבלתי את ההמלצה ממישהי שאני *מאד* סומכת עליה
רפואנית מתקדמת)

xxss1

New member
שיניים- גיל שלוש

הבן שלי חודש הבא בן שלוש (לא להאמין איזה גדול!!!). היינו בביקורת אצל רופא שיניים לפני חודש וחצי והכל היה תקין. מיום שישי הוא מתלונן שכואב לו בתוך הפה. הוא לא כ"כ מצליח להגיד לי איפה,הוא מראה לי שבפנים-עמוק. גם כשאני מצחצחת לו את השיניים הוא אומר שזה כואב לו ואני עושה לו כואב. שנתיים וחצי אני מצחצחת לו ללא שינוי. יש לו 20 שיניים-אתמול ספרתי. כמה שיניים אמורות להיות? יכול להיות שצומחות לו עוד? פצעים בפה לא ראיתי. אהה מרחתי לו טיג'ל אתמול והכאב פסק. מה זה יכול להיות?

shani74

New member
אולי כואב לו הגרון?

אולי יש לו פצע בפה? נראה לי שאם זה ימשיך את צריכה לבחור אם ללכת לרופא רגיל או לרופא שיניים.

xxss1

New member
הוא לא מתלונן על הגרון

וחשבתי על פצע בפה אבל כשיש לו פצע בפה והוא אוכל קטשופ הוא צורח. והוא אכל קטשופ כמעט כל השבוע בלי להתלונן.

shani74

New member
טוב, לא שמעתי על מבחן הקטשופ

אבל אני מניחה שיש סוגים שונים של פצעים.

חום בעקבות חיסון גיל שנה

לפני שבוע ביום רביעי נתנו לתינוקת, בת שנה חיסון מחומשת והחיסון המרובע עם אבעבועות זאת בהמלצת אחות טיפת חלב לתת אותם יחד בהתחלה היה לה קצת חום שעבר תוך יומים. עכשיו, אחרי 6 ימים, התחיל חום יותר גבוה, 38.2 שנמשך רוב היום. הילדה חסרת שקט, קמה בלילה וכו האם אלו תופעות של החיסון? ואם כן, אחרי כמה זמן עובר החום?

יכול מאוד להיות

תופעות לוואי יכולות להיות עד שבועיים מהחיסון. מה שכן,ליתר ביטחון תתקשרי לטיפת חלב לשאול

xxss1

New member
נרות

הבן הגדול שלי היה מקיא כל תרופה שהיא בנוזל. מאז שהוא פיצי אנחנו עם נרות אקמולי.

POOH*

New member
כפית? כוס קטנה?

אצלנו זה מה שעובד.. גם אצלנו עם מזרק עם סירבו בתוקף אבל כוס קטנה [זאת שמגיעה עם חלק מהתרופות] הייתה להיט לעניין. והקטנה פעם אחרונה הסכימה עם כפית. ומאחלת הרבה בריאות.. POOH

נותנים נורופן ../images/Emo13.gif

כנראה שהוא יותר טעים. חוץ מזה, כמובן נותנים קודם את התרופה לבובה האהובה ביותר, שמתנגדת לתרופה כמו הילד, אבל בסוף מקבלת אותה ומרגישה יותר טוב.

למעלה