שרשור בריאות

איך נותנים אקמול בלי שיזמינו משטרה?

אמונה (בת שנתיים) קמה באמצע הלילה עם חום, והיה לנו ממש קשה לתת לה אקמול (עם מזרק), היא ממש התנגדה והבכי היה ממש מרקיע שחקים... איך עושים שהפעם הבאה (מקוה שלא תהיה) תהיה יותר "נחמדה"?

אדי30

New member
1. עברנו לנורופן

2. נותנים אותו ב120 CC חלב 3. או בעלי מחזיק אותה ואני אני מזריקה לה לפה (האופציה הלא מועדפת שהשתמשנו בה כשהיינו צריכים לתת לה 3 סוגי תרופות ולא הייתה ברירה אחרת)

mAmA MiSiSiPi

New member
אנחנו עם נובימול

אותו אפקט בפחות נוזל שצריך לבלוע. אני מכניסה מהר את המזרק לפה ואז דוחפת לו מוצץ וזה גורם לו לבלוע ולא לירוק , לא השיטה הכי נעימה אבל כשצריך אז צריך. למרבה הזמל לאנטיביוטיקה שהא לוקח עכשיו אין בכלל התנגדות להפך הוא ממש מתנדב לשתות "חלב של רופא"

../images/Emo24.gifתחזיקי מעמד

לצערי, לא אשת בשורות אני
זה לא הולך ומשתפר
ובעיקר לא עם שתיים
אבל זה שווה הכל

מאי 972

New member
../images/Emo45.gif

הרבה פחות נוזל. וכנראה יותר טעים. אנחנו נותנים לה (בכפוף למצב) לשתות "לבד" עם המזרק..

shovalili

New member
בפטמה של בקבוק !

אם הילדה עדיין שותה מבקבוק (אפילו אם זה רק מים - אפשר למזוג את האקמולי לפטמה של הבקבוק ולתת לה למצוץ את הפטמה . אגב זה עובד עד היום על הקטן שלי שכבר מזמן הפסיק לשתות מבקבוק. (זה פשוט מצחיק אותו ...) טיפ שקיבלתי מהמוהל שלנו - ומשתמשת בהנאה רבה בהצלחה

המוטולוג ילדים של מכבי/פרטי-יש המלצות../images/Emo35.gif

נועה עדין עם צהבת ועדין עם הרס כדוריות דם לבנות
זה חלק שלא רשמתי בסיפור הלידה המקוצר אבל מתברר שלי יש משהו שנקרא אנטי c - ז"א שיש לי בדם יש נוגדנים של סוג דם אחר שלא ברור מאיפה הם הגיעו כי לא קיבלתי עירוי דם או משהו בסיגנון אבל יתכן שלאיתן יש סוג דם שונה משלי והנוגדנים ממנו (מעצבן שלא עושים בדיקה לסוג דם לכל התינוקות אחרי הלידה
) בקיצור מתברר שהעברתי בלידה את הנוגדנים הללו לנועה (לשתינו יש את אותו סוג דם A+) והנוגדנים הללו גורמים לה להרס כדוריות דם לבנות ולאנמיה ומפה לצהבת. בעיקרון הנוגדנים הללו צריכים לצאת לה ממחזור הדם והמצב צריך להתייצב אבל כבר חודש שאנחנו עושים בדיקת דם פעם בשבוע והמצב רק ממשיך לרדת ולא נעצר
אם המצב לא השתפר אז במקרה הגרוע נגיע לעירוי דם
הרופאה אמרה לי עכשיו שצריכים להתחיל לתת לה טיפות ברזל
מקוה שזה לא יעשה לה כאבי בטן מטורפים כמו שזה עשה לאיתן
בעיקר שאנחנו גם עם גזים מטורפים
והיא גם הפנתה אותנו להומוטולוג ילדים
בקיצור אני צריכה גם המלצה להומוטולוג לידים של מכבי או פרטי - יש המלצות
ותחזיקו אצבעות לבשורות טובות בקרוב

בוליפלג

New member
../images/Emo201.gifואצבעות../images/Emo45.gifלבשורות טובות..../images/Emo24.gif

בודקת לך המלצה אצל הרופאה המשפחתית שלנו
מקווה שיהיה לה קצה חוט.

מאי 972

New member
יש לי המלצה בשבילך

פרופ' קפלינסקי, עובד בתל השומר, מקבל מכבי ברמת השרון.

מאי 972

New member
אכן כן.

הוא מומחה בילדים, עובד בתל השומר, אני מכירה אותו אישית. הוא גם מנהל את הפורום של סטאר מד.

תודה../images/Emo140.gif

אני ברשימת המתנה כי התור הקרוב הוא ב- 19/7. נמשיך לחפש עוד רופאים בתקוה שיהיה תור פנוי.

למעלה