שרשור בריאות

aila10

New member
אני חושבת שמכירה

גם פה באוסטרליה "רץ" וירוס כזה, הבת שלי היתה שבוע שעבר 7 ימים עם 40 חום היה מעין שיפור ביום השלישי וביום הרביעי שוב החמרה היינו עם נורופן ואקמול לסירוגין - מיאש! עשו לה צילומים ובדיקות דם בבית חולים ואחרי 5 ימים כשלא היה שיפור קיבלנו תרופה נגד שפעת, רק 7 ימים אחרי פתאום הפסיק החום מה שכן - אחרי העירוי נוזלים בבית חולים היה מעין שיפור (היה רווח גדול יותר בין עליות החום) אז אחרי זה הקפדתי שהיא תשתה כמויות. מאחלת לכם שתרגישו טוב

תודה רבה../images/Emo13.gif

בהחלט מייאש! אתמול היה ממש מפחיד,במיוחד כי כבר היה שפור. אבל לקראת הערב,הוא קצת חזר לעצמו.ולילה היה קצת יותר קל.והיום שוב היה לו חום,אבל כבר לא כל כך גבוה.אז, נראה לי, שהוא בדרך הנכונה
היום הוא גם פחות נודניק ובכיין עדיין לא ממש אוכל,אבל שותה כרגיל-הרבה נו,עוד כמה ימים
תודה על העידוד

חמודבה

New member
../images/Emo41.gif גם לי יש התייעצות חום../images/Emo41.gif

נועה מיום שבת עם חום לא גבוה מידי (הכי הרבה היה 38.7) הית אצל הרופאה לפני יומיים והיא לא ראתה כלום - ויראלי. בינתיים מאז שבת היא קמה כל יום בלי חום ואז בצהריים עולה לה ל37.5 משהו כזה... החום גוף הרגיל שלה הוא בסביבות ה 36.5-36.8 ככה שמעל 37 זה קצת חום בשבילה. אני יודעת שמעל חמישה ימים חום ללא סיבה מפנים למיון לבירור השאלה היא אם החום שציינתי נחשב לחום לצורך העניין.. כי מצד אחד זה נחשב לקצת חום בשבילה מצד שני לא יודעת אם זה חום שמצריך פניה לבירור מעמיק... דרך אגב - שום דבר לא השתנה בסימפטומים מיום שבת חוץ משיעול שיתווסף היום לנזלת.

דיינו

New member
לדעתי לא

אני לא יודעת איך מדדת לה חום "רגיל", אבל בעקרון החום גוף משתנה במשך היום באופן נורמלי. חוץ מזה, אם מדדת רקטלי - 37.5 לא נחשב חום, ועוד חוצמזה אחד - אם מדדת בדיגיטלי - לדעתי הם מזייפים פחד, ולא הייתי סומכת על הבדל של חצי מעלה. אבל אם את לא שקטה, אפשר להתיעץ עם הרופא בטלפון?

חמודבה

New member
לא מדדתי לה חום "רגיל"

אני פשוט יודעת מה חום הגוף שלה מסיטואציות אחרות כמו לדוגמא שמדדתי לה אחרי מחלות לוודא שהבריאה או כשחשדתי שיש חום ולא היה וכו'

UmaGuza

New member
גם לדעתי לא

37.5 לא נחשב חום. קחי בחשבון שבשרב הזה חום הגוף גם עולה (אלא אם היא לא יוצאת אפילו לרגע מהמזגן).

רעיגאני

New member
בדיוק אתמול כתבתי שאנחנו במצב דומה מאד

אני כרגע קבעתי תור לרופא קונבנציונלי שמטפל בהומאופתיה וקיבלתי עליו המלצות ברמה של "מונע ניתוחים". גם לנו בעבר הומאופתיה לא עזרה אבל בשביל למנוע ניתוח מבתי אני מנסה. גם אני חשבתי שיש שיפור כי היא הפסיקה לנחור בלילה, ורופא אף אוזן גרון טוען שצריך לנתח

../images/Emo4.gif אני כל פעם בשוק באיזה קלות הרופאים שולחים

לניתוח הזה. מעבירים להורים כאילו מדובר בניתוח פשוט שעובד כמו קסם, בפועל זה לא עובד ככה. זה ניתוח לכל דבר ולא, לא תמיד צריך לנתח.

למעלה