שרשור בריאות

רונית י

New member
זקוקה לעיצות - היום היינו בבדיקת שמיעה

הבן שלי בן 4. יש לו נוזלים באוזניים וירידה בשמיעה. בבדיקה של היום הוא שומע עד 30. בעבר (לפני יותר משנה) היה 40. בבדיקה לפני חצי שנה היה באוזן אחת 30 ובאוזן שניה 25. צילום אחרון של השקד השלישי הראה הגדלה (בעבר היה בסדר) בלילה הנשימה שלו שקטה לגמרי אבל ביום לפעמים נשמע שהוא נושם בכבדות או דרך הפה ואין נזלת כרונית. לי היה נראה שיש שיפור בשמיעה וגם הדיבור וההגייה השתפרו מאוד ואין דלקות אוזניים ולא היו. טופלנו בהומאופטיה (מודרנית) וכנראה שזה לא מספיק. אני כבר ממש מיואשת. אני בטוחה כשנגיע לרופא א.א.ג הוא ימליץ על ניתוח. רציתי להימנע מניתוח כי נראה לי שהוא כן משתפר וגם כי אני מאמינה שבטח יש דרך טבעית לטפל בזה רק שאני לא יודעת מה היא. הוא כבר עבר שני ניתוחים בחייו הקצרים (במערכת אחרת) ואם היה אפשר הייתי רוצה לוותר על ניתוח. יש לכן רעיונות, תובנות?

אילתית 2

New member
אין לי מושג כי הרי אנחנו ניתחנו...

אבל הוא כבר בן 4 מה לגבי המכשיר "אייר פופר" ? מה עוד רפואה משלימה יכולה להציע? אנחנו ניסינו הומאופטיה שלא עזרה אבל שמעתי על דיקור/רפלקסולוגיה/חדר מלח

בוליפלג

New member
../images/Emo201.gifמאד לא בקיאה בנושא, רק באתי

לתת
... זה נשמע מאד לא קל להתמודד, להחליט, לקוות, להתאכזב...וכו'...

רונית י

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo13.gif

באמת למישהי יש ניסיון עם חדר מלח? בימים הקרובים נהייה אצל רופא א.א.ג, נראה מה יגיד על הבדיקות.

אילתית 2

New member
אנחנו היינו בחדר מלח בחורף האחרון

(אחרי הניתוח) לאחר הניתוח הכל היה מסדר גמור
ושרק ימשיך ככה
אבל בחורף האחרון סבל מאוד מהתקררויות בלתי פוסקות, נזלת שגרמה לשיעול ולליחה וכו...שהחזירו אותנו לאנלציות...אז החלטנו ללכת לחדר מלח לנסות , הלכנו לחדר מלח ל14 טיפולים (יושבים בחדר מלח במשך שעה, פעמיים בשבוע) וקיבלנו גם מנורת מלח לחדר הטיפול עזר לנו מאוד! ביחד איתנו הלכו עוד 2 חברות שלי 1.הבן שלה סובל מאסתמה 2.הבת שלה סובלת מהאוזניים, נוזלים ודלקות חוזרות שתיהן מרוצות וטוענות שעוזר ומשפר פגשנו שם מישהי (מודה לא מכירה אותה אישית! פשוט במשך 2 טיפולים היתה שותפה איתנו בחדר, והיא סיפרה שהגיעה עם הבת שלה אני חושבת שהיא בת 4-5) עם נוזלים ודלקות באוזניים, כבר היה לה תור לניתוח כפתורים, בזמן ההמתנה לניתוח היא החליטה לנסות את החדר מלח כמוצא אחרון, אנחנו פגשנו אותה כשהם היו בטיפול ה6-8 לא זוכרת איזה אבל כבר באמצע הטיפול, והיא טוענת שיש שיפור וגם רופא א.א.ג אמר שיש שיפור ואם ימשיך ככה אז לא ינתחו בקיצור שמעתי דברים טובים, אין לי מושג לגבי איכות הטיפול לטווח הרחוק.. כי כולנו רק עשינו זאת לא מזמן אז לא יודעת לכמה זמן השיפור ואם תמידי או זמני.. (בזמנו לפני הניתוח לא היה חדר מלח באילת...נפתח רק אחרי שניתחנו)

יש חדר מלח בנווה מבטח

עולה 120 ש"ח לטיפול - אנחנו היינו (בגלל האסטמה) אבל לא התמדנו - אז לא יכולה להגיד לך כמה מועיל

כן לחכות.

בדרך כלל זה מתסדר עד גיל 6-7 אם את לא רואה סיבה דחופה לניתוח אל תעשי אותו (נוזלים חוזרים, שקד שלישי יכול גם לגדול חזרה) אנחנו עשינו את הניתוח אחרי חצי שנה אמרו לנו שצריך עוד אחד לא הסכמנו. עופרי עושה בדיקת שמיעה אחת לחצי שנה שנה - מדהים עד כמה התוצאות משתנות בין בדיקה לבדיקה בין מכון למכון. לכי תעשי עוד בדיקת שמיעה במכון אחר. לגבי נוזלים באוזניים - לרפואה אלטרנטיבית יש שיטות לעזור. למשל נרות הופי דיקור הומופאטיה.

רונית י

New member
תודה לך. מעודד מה שאת אומרת

באיזה גיל היה הניתוח של הילד שלך? ומה זה נרות הופי?

שאלת חום

דורי עם חום גבוה (מגיע ל40) מיום שישי.אני יודעת שעד שבוע זה בסדר ואין מה לרוץ לרופא.העיניין הוא שאני לא רואה שיפור במצב. ז"א אתמול הוא היה הרבה יותר טוב,במשך היום היה לו חום די נמוך ולא נתתי תרופה כי גם התנהג כרגיל.אבל בלילה שוב העלה חום (39.7) .וגם היום בצהריים שוב העלה ל-40. העיניין הוא שאני לא ממש רוצה ללכת לרופא.כי,כאן,בשנז'ן,יש רק 2 מרפעות מערביות שהדעות לגבי הטיפול שלהם חלוקות.ולנסוע איתו להונג קונג זה סרט.כי בגבול בודקים חום.ומין הסתם ברגע שיעלו על זה שיש לו חום לא ייתנו לנו לעבור. השאלה שלי,או בעצם הבקשה,אם מישהי יכולה להתקשר לרופא ילדים ולשאול באיזה שלב לרוץ לרופא. ודבר נוסף,אשמח ל"תרופות סבתא" להורדת חום נ.ב.אם יש שגיעות כתיב,ובטוח יש,מתנצלת מראש,לא ישנתי כבר שבועיים (קודם הגדול היה חולה) ואני פשוט מותשת

דיינו

New member
ניסית אמבטיה להורדת חום?

תכינו לו אמבטיה נעימה ופושרת, ותני לו לשחק בפנים (אם הוא מסכים) עד שהמים מתקררים. תחזיקי מעמד שם בקצה העולם וספרי לנו באמת איזה עוד סימנים יש לו?

תודה ../images/Emo13.gif ועונה

עשיתי לו אמבטיה פושרת ונתתי אקמולי וחום ירד.עכשיו הוא בסדר.קצת שיחק וקצת אכל. חוץ מחום,יש לו נזלת וקצת משתעל.אבל שיעול זה לא משהו חדש,ולרוב בגלל הנזלת. האמת,יש עכשיו וירוס כזה,כנראה.כי גם הילדים של החברים עם חום גבוה כבר כמה ימים טובים. אני פשוט לא ממש זוכרת באיזה שלב זה כבר לא בגדר הנורמלי וצריך לפנות לרופא. עד עכשיו הייתי ממש לחוצה,עכשיו,שהחום ירד,נרגעתי קצת

אותם הוירוסים כאן ובסין../images/Emo6.gif

חכי עוד יום תראי מה מתפתח. אם חלילה לא תהיה הטבה,לכי לרופא.

למעלה