שרשור בקשר למפגש!!!

טוב אז ככה:

הקטע של להיות מול הבית של עברי היה בצחוק למי שלא הבין!!! אני מתנגד בכל תוקף להתקרצץ לו לחיים - שהיה ברור לכולם ! אני בעד פקניק או ים או משהו... עכשיו חברים יקרים שלי אני מבין שהחלטנו מפגש פורום... בקשר לתאריכים אני רואה שיש בעיות פה לכולם אז ככה מכיוון שיש לי מבחן עוד יומיים יהיה לי קשה לעקוב אחרי ההודעות כאן בפורום אז יש לנו 2 אופציות א. שכל אחד ואחד מכם ישלח לי מסר אישי עם התאריכים הנוחים לו ב. אם אתם לא רוצים את זה במסרים אישיים אז אני ממנה את ספיר לעוזרת האישית שלי לענייני מפגש הפורום כל שכל אחד יגיד את התאריך שנוח לו והיא תעביר לי את הרשימה במסודר אם זה מקובל עליה
אני אישית מעדיף את אופציה א' (ריכוז סמכויות אה אה אה אה
)

jeackyh

New member
כ ב ו ד ../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

HFT

New member
הולכים לים!!!!!!ים ים ים ים יםי םים

כל החיים רק ים!!!!! ופיקניק אפשר למות מישהו שיהיה אחרי לחלק את הכיבוד בין האנשים זאת אחרי קביעת מועד ומקום המפגש והתפקדות נוכחותית!

ספירוש16

New member
פששששש מפגש... :)

לי כל התאריכים מתאימים בעקרון.... וחוף הים נשמע לי הכי סבבה אבל מה שבא לכם :) לאב יו

בעע... לא יכולה לבוא למפגש- לא משנה

מתי הוא יהיה ולא משנה איפה... לדעת ההורים שלי כל מי שיש לו אינטרנט והוא משתמש בו למטרות פורומים למינהם, אס"ק וכיוצא בזה, הוא אנס\רוצח סדרתי\ מישהו מאוד מאוד מסוכן שכל מטרתו בחיים זה להיכנס לפורום עברי לידר, לארגן מפגש ואז לבוא ולאנוס את כולם בזדון...

Ez sLeeP

New member
../images/Emo93.gif עלו עליי!!

פארנויה מן הסוג המתקדם ביותר, ללא כל ספק..

jeackyh

New member
אני יכולה להיפרד עכשיו...

אחרי שגילתם מה מטרתי האמיתית פה...חחחח

HFT

New member
יש בזה מין האמת....

אם תשימי
אורגן פה לפני מספר עמודים אונס קבוצתי לכבוד היומולדת שלי..... כך ש....

לומד למבחן מייקל

יש לי מבחן ברביעי ואני עובד ביום חמישי מ7 וחצי בבוקר עד 7 וחצי בערב ואני זמין רק משישי אז עד אז טענות ומענות נא להפנות לעוזרתי המקסימה ספיר

jeackyh

New member
ריכוז רצונות

איזה שם פלצני בחרתי:) אהמ..לפי ההודעות מהיום הרוב הגדול רוצים את הים. מה שנשמע ממש אחלה מבחינתי...אם למישהו יש איזה הצעה אחרת מענינת..הוא מוזמן להציע אותה מבחינת תאריכים אני רואה שיש טיפה בעיה עם זה אז בבקשה תשרשרו או תשלחו לי מסר או איסיקיו (168608350) רק אנשים שיש להם תאריכים ספציפים שהם ממש לא יכולים בהם (חו"ל וכאלה..) מאמצע יולי עד אמצע אוגוסט..כי הפגישה תערך בין התאריכים האלו חשבתי על משו כזה..נבחר חוף דיי שקט המון שמיכות (בלי אורגיה, סתם שיהיה נעים לשבת), אוכל, נרות, מוסיקה (מנגני גיטרות או טיפיים)...אני מבטיחה כוס תה על גזיה לכל אחד מכם, או קפה...מה שתרצו אהמ... ושוב, אם למישהו יש רעיון מיוחד בקשר ל"מה בתוכנית": איסיקיו, מסר או פשוט תשרשרו לכאן. אנחנו נארגן אחלה פגישה לפורום הכי מגניב! תומר- מתה על התפקיד הזה...תודה מותק
לילה טופ

למעלה