שרשור בקשר למפגש!!!

jeackyh

New member
שרשור בקשר למפגש!!!

תומר, אני מקווה שלא לקחתי לך את העבודה...פשוט ככה יהיה אפשר לרכז את הרעיונות שמתקבלים על הרוב אז כל אחד שיבחר פשוט את המספר שנראה לו...ונעשה את זה בדרך מאוד דמוקרטית:) אני מקווה שלא אכפת לכם שהכנסתי תאריכים מאוד ספציפים...ככה נתחיל לקדם את העניין זמן-
1. 19.7 (מוצ"ש- אחרי כ-ל הבגרויות!!!!) 2. 24.7 יום חמישי נחמד שכזה..גם לפני בן ג'וברין 3. 30.7 יוצא יום רביעי....ממש לפני בית ג'וברין (1.8) 4. 2.7- אחרי בית ג'וברין:) חח יוצא יום...שבת מוצ"ש 5. 4.8 זה יום שני...לכל מי שצריך אוטבוסים וכאלה, זה אמצע שבוע... ד"א 6.8- יום הולדת 18 שלי!:) 6. 10.8 יוצא יום ראשון...נראה לי שאחרי התאריך הזה כבר יהיה מאוחר..כי ניצנים ב-21... כל אחד יגיד מ-1 עד 6 מה עדיף לו. מיקום-
ראיתי שכולם מסכמים על המרכז..וזה באמת נשמע הכי הגיוני בקשר לאפשרות של מול הבית של עברי...זה נשמע מאוד כיפי אבל...זה באמת לא נראה לכם מוגזם מידי?! 1. מול הבית של עברי... 2. ברמת אביב...(סתם כדי להרגיש אותו קרוב, ואולי אם נחליט לקפוץ לביקור) 3. גני יהושוע (לכיוון הפיקניק...) 4. ים (הרצליה/ת"א) 5. עזריאלי 6. בבית של מישו (ככה נוכל להאזין לעברי ביחד..) תתחילו לשרשר את מה שהכי מתאים ונראה לכם
לי מתאימים כל התאריכים (נו ברור, אני בחרתי אותם)... והמיקום כל הרעיונות נראים לי חוץ מעזריאלי (זה פאקינג קניון מה נעשה שם?! אולי נבחר לעברי חולצות לא מנוצנצות) וגם הרעיון של מול הבית של עברי נשמע קצת....לא מתאים... לשבת בים כזה בלילה עם כמה בירות או באיזה גן (גני יהושוע למשל...) נשמע נחמד ביותר

Ez sLeeP

New member
דעתי..

אני חושב שכבר ביססנו שזה צריך להיות בת"א איפשהוא. ברגע שכבר מגיעים לת"א, זה לא משנה איפה. כל תאריך מתחילת אוגוסט, ועד ה-8 באוגוסט [לא כולל - מתחיל לי הקורס לפסיכומטרי], כלומר אופציות 4,5 ורצוי לבדוק עוד אופציות בתקופות זו.. גם תחליטו לפחות שבוע מראש [אני צריך לתאם סידור עבודה..]

זוהר 4

New member
עכשיו תורי.....

לאנשי הפורום היקרים והחמודים (זה עדיין ב-? ) שלום רב ! תהנו לכם במפגש הפורומי שלכם באמת נחמד שתראו את פניכם ולא תשבו מול מסך המחשב.... בעוד אתם תהנו לכם במפגש הפורומי "תזכרו שיש אנשים"... (אמ.. נשמע מוכר קצת) שקורעים את התחת שלהם ( כמוני ) בלשרת אנשים (במלון) ומזה הם מרויחים טיפ טיפה ( בעצם הרבה !! ) כסף... מה שייצא נחמד מכל הסיפור הזה שאני אראה את מנהל האתר בכבודו ובעצמו- שגיא הידוע בשמו "סנטנה" אז תהנו לכם !!!! ומקסימום ניפגש בניצנים ....... יום טוב... צהריים טובים.. ערב טוב... לילה טוב... חג שמח מועדים לשמחה ובזה אני אפסיק...

Ez sLeeP

New member
נשמעת קמעה ממורמרת..

באמת שאין טעם. גם אני עובד הרבה ולומד הרבה בחופש זה, ומלא תקווה שהתאריך הספציפי שייבחר יתאים לי. 'סנטה' ולא 'סנטנה'.. או שמא זו בדיחה פרטית?

ZVI Z

New member
אובג'קשן יור הונור

מה זה התאריכים האלה? למה את החלטת תאריכים שמתאימים לך? בכל מקרה מוצ"ש זה לא טוב כי אין תמיד אוטובוסים כל הזמן וזה סתם מסבך. וצריך או פיקניק או ים וכמה בירות..אממ נשמע טווווווובבבבבב

ZVI Z

New member
אפשר ללכת על הירח בעיקרון

השאלה היא מה מעדיפים פה.

jeackyh

New member
צבי

א. יש תאריכים גם לא במוצ"ש...בכוונה בשביל אלו שצריכים אוטבוסים ב. חוץ מזה אמרתי שאני כותבת תאריכים כדי שנתחיל להזיז את זה.. אם יש לך רעיונות אחרים..אתה יודע יופי שאתה מוזמן לכתוב אותם ולא סתם להתנגד..

ZVI Z

New member
את סתם משמיצה אותי

אנלא סתם מתנגד אני מביע הזדהות מלאה איתך או קיי? רק שאני חושב שתאריכים זה הדבר הפחות חשוב.קודם עדיף לדעת מה עושים,איפה בלה בלה

יש לי בקשה...

לא לעשות את המפגש בין ה-20 ל-28 כיאני בחו"ל ואני ממש רוצה לבוא למפגש! ואני בעד ים ובירות ופיקניקיה! זה אחלה! נושי.

heaven is here

New member
../images/Emo66.gif שלי...

תחילת אוגוסט הכי נוח לי אבל לא אכפת לי גם התאריכים האחרים \ רק שיהיה אחרי ה-24 ליולי, אם לא אכפת לכם... בת"א הבנתי שאתם רוצים להיפגש, ופיקניק נשמע נחמד, אז אני בעד פיקניק.

מרילנצח

New member
אוקי אוקי אוקי..

אז ככה אני בעד כל תאריך שהוא לא בסופ"ש כי אני עובדת!!! כל הירושלמים אני יעשה לכם פרוטקציות.. אני אהיה בחוצות העיר.. בכל מקרה כל תאריך של אמצע שבוע נישמע לי סבבי.. ולגבי ים / בירות /וואטאבר.. בכיףףףףףףף

ZVI Z

New member
באמת??

במה את? והיית אתמול? ומה עם שתיה חינם?ו..תמיד יש לך פרוטקציות,משהו פה מתחיל להיות חשוד!

מורייייייייייייייייייי!!!

ביררתי ואמרו לי שההופעות בשבוע האחרון של החופש!!! ורק צריך לשאול את עברי אם הוא יבוא!! ופרוטקציות?איזה?

מרילנצח

New member
כרמיתוששששששששששש

אמרתי לך שבסוף תהיי בהופעה שלו... אנחנו נברר את זה איתו כבר... בכל אפון פרוטקציות אני עוד לא יודעת איזה אני אוכל לסדר אבל חכו יהיה טוב...

../images/Emo9.gif

אני מקווה מאוד שהוא בכלל יופיע פה כי יש לי תחושה שאין לו זמן להופעה הזאתי... וחוצמזה הכל בחינם לא? [הופעות]

למעלה