שרשור בקשר למפגש!!!
תומר, אני מקווה שלא לקחתי לך את העבודה...פשוט ככה יהיה אפשר לרכז את הרעיונות שמתקבלים על הרוב אז כל אחד שיבחר פשוט את המספר שנראה לו...ונעשה את זה בדרך מאוד דמוקרטית
אני מקווה שלא אכפת לכם שהכנסתי תאריכים מאוד ספציפים...ככה נתחיל לקדם את העניין זמן-
1. 19.7 (מוצ"ש- אחרי כ-ל הבגרויות!!!!) 2. 24.7 יום חמישי נחמד שכזה..גם לפני בן ג'וברין 3. 30.7 יוצא יום רביעי....ממש לפני בית ג'וברין (1.8) 4. 2.7- אחרי בית ג'וברין
חח יוצא יום...שבת מוצ"ש 5. 4.8 זה יום שני...לכל מי שצריך אוטבוסים וכאלה, זה אמצע שבוע... ד"א 6.8- יום הולדת 18 שלי!
6. 10.8 יוצא יום ראשון...נראה לי שאחרי התאריך הזה כבר יהיה מאוחר..כי ניצנים ב-21... כל אחד יגיד מ-1 עד 6 מה עדיף לו. מיקום-
ראיתי שכולם מסכמים על המרכז..וזה באמת נשמע הכי הגיוני בקשר לאפשרות של מול הבית של עברי...זה נשמע מאוד כיפי אבל...זה באמת לא נראה לכם מוגזם מידי?! 1. מול הבית של עברי... 2. ברמת אביב...(סתם כדי להרגיש אותו קרוב, ואולי אם נחליט לקפוץ לביקור) 3. גני יהושוע (לכיוון הפיקניק...) 4. ים (הרצליה/ת"א) 5. עזריאלי 6. בבית של מישו (ככה נוכל להאזין לעברי ביחד..) תתחילו לשרשר את מה שהכי מתאים ונראה לכם
לי מתאימים כל התאריכים (נו ברור, אני בחרתי אותם)... והמיקום כל הרעיונות נראים לי חוץ מעזריאלי (זה פאקינג קניון מה נעשה שם?! אולי נבחר לעברי חולצות לא מנוצנצות) וגם הרעיון של מול הבית של עברי נשמע קצת....לא מתאים... לשבת בים כזה בלילה עם כמה בירות או באיזה גן (גני יהושוע למשל...) נשמע נחמד ביותר
תומר, אני מקווה שלא לקחתי לך את העבודה...פשוט ככה יהיה אפשר לרכז את הרעיונות שמתקבלים על הרוב אז כל אחד שיבחר פשוט את המספר שנראה לו...ונעשה את זה בדרך מאוד דמוקרטית