שרשור בקשות!!

sharonas levi

New member
מה אני יגיד לך...תודעעע

על הספויילרים שלא נתת לי.... סור אבל אני מיואשת!!!!!

זהירות ספוילרים...עד סוף החודש.

נחי מתרגש לקראת ההופעה שלו ומבלה עם נועה בסנטרל פארק . דורון ובתו סתיו מגיעים ללאונג'. נעמי לא מרוכזת וחולמת בהקיץ.יריב ורועי יוצאים למסיבה ורועי זוכה להפתעה. שרון מגיעה לדרגות עצבים חדשות ומאיימת על דנה. נינט וזוהר מבקשים טובה מירדנה. נחי ונועה נותרים המומים. רועי מתעמת עם גידי ונשבר בפני יריב. דנה מתייסרת ושרון חוזרת ומזכירה לה את הדיל. מיקי נעלמת. דורון מתעקש לספר לנינט מה הולך לקרות לפני החזרה. נחי ונועה מתקשרים למשטרה. כולם מופתעים מהצטרפותה של השחקנית החדשה למחזמר. נינט מוטרפת מדאגה למיקי ודורשת מנחי לדעת את האמת. זוהר ונינט זוכים לביקור מפתיע. כולם מתכנסים לצפייה בראיון עם זוהר במלחמת הכוכבים. נינט ומיקי מסרבות להאמין.אריאל מסרב לחגוג.רועי זועם על דנה שלא גילתה לו. נעמי מראה לדורון ורוני את הקלטת הראיון. זוהר צופה בראיון וכמעט רוצח את דנה.נינט ומיקי משתכרות ונינט נשארת עם אריאל. שרון זוכה לביקור לילי. נינט ואריאל מתקשים להירדם. שרון מגלה סודות אבודים. דנה אכולת רגשות אשמה ונינט דורשת ממנה תשובות. נחי ונועה חוזרים מניו יורק. מיקי ונחי נפגשים. נועה מגלה שנעמי משתתפת במחזמר. אריאל מודיע לשרון שהוא לא מתכוון לשתף פעולה. דורון עצבני מאוד בעקבות שידור הראיון. נעמי מעדכנת את נועה בדברים שזוהר אמר. נועה מראה לנעמי את החוזה של נפתלי. דורון נוזף בזוהר ומפתיע את כולם. החברים המומים מדרישתו של דורון ומוחים על ההחלטה. גבעון עובד על הצד הנשי שלו. דורון מציע לקיים הצבעה בנושא.נחי מתוודה בפני מיקי. זוהר מתחנן על נפשו. נינט צריכה להחליט החלטה גורלית וזוכה לביקור של אריאלץ נפתלי מתעמת עם נועה. נינט המומה ממה שהיא שומעת. נועה שבורה ונחי מנסה לנחם אותה. זוהר ואריאל מתעמתים. מיקי עוברת דירה. נועה מבלה לילה אצל נעמי, וזו מבטיחה לסדר הכל. מיקי נשברת בפני ירדנה. אריאל בהלם. אריאל ונינט מבלים את הלילה יחד. זוהר השבור מתינן לעזרתה של דנה. מיקי ונועה מתעמתות. דנה מייעצת לזוהר. אריאל מגלה לנינט את שם המשפחה שלו. רועי עוזר ליריב עם החזרות לתפקיד. נעמי ודנה מתגייסות להציל את נועה. נינט מבשרת על החלטה לזוהר. יריב ורועי המומים ממה שקרה בלילה. נינט מעדכנת את מיקי על הלילה עם אריאל. נעמי הרבנית נפגשת עם נפתלי ומספרת לו את "האמת". יריב פוגש מכרה ותיקה מהעבר. לתחנוני החברים מיקי אפלבוים פותחת בקלפים. נפתלי מארגן לנועה הפתעה בחצר. רוני מעדכן את זוהר ההמום שאין יותר "זוהר ונינט". ירדנה ורובי מכינים את נעמי לדייט הערב עם ראש הממשלה. שרון ודורון מודיעים על ההחלפה של זוהר במחזמר. זוהר שוקל להקים צמד חדש. יריב מקבל בשורה רעה. דנה ממריצה את זוהר להוכיח שהוא לא אשם. זוהר פורץ למשרדי יס ומתעמת עם הסמנכ"ל. מיקי שולחת את נינט למשימת ריגול. שרון המומה לגלות על נינט ואריאל. נועה ומיקי ממשיכות להתעמת..

lalaly

New member
לי יש בקשותתתתת

מקווה שיש לך(אם לא - לא נורא אני יסלח לך..) את הפנטזיה של נעמי- שהיא מדמיינת איך היא ושרון מוציאים לנינט את המיקרי קול... ואת הקטע מפרק 67 ששרון דיברה עם דנה בלאונג'... אמממ ואת הקטע ששרון נישקה את אריאל בפה ניראה לי זה היה בפרק 12 בקיצור אם יש לך זה יהיה סבבה... ובכלל כל קטע שרואים בו את שרון יתקבל בשמחה.. רק שחלק כבר יש לי אז אל תעלי סתם קודם תשאלי אם מישהו רוצה ותחסכי לעצמך עבודה.... ותודה:)

בואי אני יגיד לך מה יש לי של יעל

את השיר שהיא שרה בפאב את מלודי,את הוועדת שיחרור של נעמי שבה היא מעידה את סמדר שילוח והרוקט פוקט את יעל שהיא רואה את נועה דרך המראה לפני שהיא שולחת את המכתב עם הפסוק את הקטע שיעל מדברת עם זוהר בלאונג אחרי שהוא חוטף מכות את החימום קולי -שנועה נכנסת לשירותים בחדר חזרות היא פותחת את הדלת ורואה את גבעון בפנים אז היא צועקת ואז שרון נכנסת ושואלת אותה מה קורה אז היא אומרת לה שהיא עשתה חימום קולי את הקטע עם החרדון חלילי של יעל שהיא מחקה כתבת בפנאי פלו ומדברת עם רקפת וזהו אם את רוצה משהו תגידי.. אה ויש לי את הכתבה של יעל בעיתון יס רוצה שאני יעתיק לך אותה?

lalaly

New member
אפשר את הקטע שהיא רואה את נועה דרך

המראה לפני שהיא שולחת את המכתבים....? ותודה:)

בבקשה "האור בחיי"

אבל בגרסה שנועה שחר שרה ולאאאאאאאא נינט אם מישהו יכול לשלוח לי את זה לאיי סי קיו 171-294-004 בבקשה מכם

Sweety Shiri

New member
../images/Emo41.gif בקשות שילי:

השיר של סינדרלה 2005 גריז והשאר נינט שרה vogue ונועה שרה לייק א וירג'ין
מקווה שתעזרו לי

יש לי !

אם את רוצה אני אשלח לך אני פשוט צריכה מספר איסי או מסנגר. יש לי את VOGUE באודיו יש לי את לייק א וירג'ין באודיו ויש לי את גריז באודיו אז אם את רוצה תגידי ושימי מספר..

dodgy

New member
שרון הולצמן-פתח את ליבך-להאזנה

כאן זה לוקח קצת זמן להעלות אבל זה שווה.......... שיר מקסים ונוגע ללב

Dan Hitman

New member
דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

את השיר שמיקי שרה לנינט...אהובתי

למעלה